אנשים מה לעשות?

Smile le

New member
אנשים מה לעשות?

אם אתם זוכרים אותי אני התקשרתי להצעת עבודה סוקרת טלפונית לקחו ממני פרטים כולל טלפון כמובן ואמרו שיחזרו אליי שבוע הבא זאת אומרת שבוע הבא זה השבוע שהתחיל עכשיו כי התקשרתי שבוע שעבר עד מתי אני צריכה לחכות שיחזרו אלי? כי כששאלתי פה בפורום מה הכישורים הנדרשים אז בנצי מודו אתה אמרת ש לך קבעו ראיון מיד ישר כשדיברו איתך בטלפון כשהתקשרת אליהם לראשונה ואני התקשרתי ולא רק שלא קבעו לי ראיון מיד אלא גם אמרו שיחזרו ועדיין לא חזרו אז מישהו פה יודע מה זה צריך להביע ומה אני צריכה להבין מזה? מיותר לציין שאני ממשיכה לחפש עבודה התקשרתי כבר ל3 עבודות נוספות כאלו כולם אמרו לחזור אליהם מחר בבוקר וזה מה שאעשה אבל אני מקווה שבהם יזמינו אותי ישר לראיון ולא ישימו אותי על המתנה אני לא מבינה אז שמישהו יסביר לי יש כ"כ הרבה מועמדים על משרה כזו? רק פשוט כדי שאני אבין את המצב סליחה על המגילה שכתבתי פה תודה לכל העוזרים והמסייעים ערב טוב

ורד302

New member
מה שאתה צריכה:

א. להמשיך, כפי שכתבת, לחפש עבודה ב. אם את לא מקבלת תשובה - סביר להניח שלא התקבלת ג. אם את נורא לחוצה לדעת תשובה - אולי תתקשרי ותבררי (אם כי אני לא יודעת אם זה מקובל)

Smile le

New member
ורד אני ממש לא מבינה

מה? עוד לפני שהוזמנתי לראיון הם כבר פוסלים אותי ולא מקבלים אותי?! על סמך מה בדיוק??? בטח לא על סמך חוסר בכישורים שנדרשים לעבודה זו כי אם לא הוזמנתי לראיון הם לא יכולים לדעת מהם כישוריי האמיתים אני אגיד בדיוק מה היה בטלפון הם הסבירו בקצרה על העבודה ושאלו איך קוראים לי? בת כמה אני? ואם אני אחרי צבא? ומאיפה אני? זהו אז לפי זה הם לא מזמנים לראיון?! אני בת 20 בהצעת עבודה כתוב במפורש בני 18 ומעלה אולי יש להם יועצת שמות שאמרה שהשם שלי לא מתאים לעבודה זו אולי לא מתאים להם איפה שאני גרה למרות שאני סמוכה לעיר שבה העבודה ממש 10 דקות נסיעה עשיתי שרות לאומי אולי זה לא מוצא חן בעיניהם אולי הם רוצים רק מישהו שהיה בצבא אני חוזרת ושואלת האם יש למשרה זו הרבה מועמדים? אם כן אז זה יותר מובן העניין כי אז אולי מההתחלה הם לא מזמינים את כולם לראיון דרך אגב הם לא אמרו שיחזרו יום ראשון דווקא הם אמרו שבוע הבא אולי הם עוד יתקשרו מי יודע.. כמה משלמים לשעה?

ורד302

New member
סליחה, כנראה לא קראתי מספיק בעיון

חשבתי שכבר היית בראיון.

אורום

New member
פשוט לחכות ולהמשיך לחפש עבודה

לא חוזרים אליך מכל מיני סיבות יכול להיות שכרגע הם מתעסקים במשרות אחרות שיותר דחופות והמשרה אליה פנית כרגע נמציאת בעדיפות שניה ולכן לא ממהרים לחזור אליך. יכול להיות שהמשרה בוטלה. יכול להיות שהם כרגע מתקדמים עם מועמדים אחרים ורק אם לא יסגרו איתם אז יחזרו לשאר המועמדים שמהווים רשימת המתנה מבחינתם.

Smile le

New member
טוב אז תודה רבה

על ההסברים עכשיו הבנתי קצת יותר אבל בכל זאת זה די מעצבן ששמים אותך ככה בהמתנה אבל לא נורא אני ממשיכה לחפש אני לא נשארת על הממתינה שלהם בתקווה שבהצעות האחרות לא יהיה אותו הסיפור

תעשי לעצמך טובה גדולה אם

לא תתעקבי על לחכות לתשובות ממקומות עבודה תלמדי להמשיך הלאה ותמשיכי לחפש עבודה ככה צריך לעשות אל תשבי על השמרים על כל משרה שאת מחכה לתשובה עליה תמשיכי לחפש עבודה במלא הקצב במלא הקיטור מה שיבוא קודם ברוך הבא....... ושיהיה בהצלחה

Smile le

New member
טוב אז תודה רבה

על ההסברים עכשיו הבנתי קצת יותר אבל בכל זאת זה די מעצבן ששמים אותך ככה בהמתנה אבל לא נורא אני ממשיכה לחפש אני לא נשארת על הממתינה שלהם בתקווה שבהצעות האחרות לא יהיה אותו הסיפור

Smile le

New member
טוב אז תודה רבה

תגובה ועצה

כשהתקשרת אליהם מישהו לקח ממך את מספר הטלפון שלך. לך לא ידוע מי ענה לך. יכול להיות שמי שלקחה ממך את הפרטים זו מזכירה מתוסכלת, שבכלל לא העבירה את הפרטים הלאה. אני אספר לך סיפור:לפני כמה זמן הופיעה מודעה בעיתון, דרושים עובדים לספירות מלאי מכל הארץ. נתתי את הפרטים שלי ועד היום לא חזרו. לפני כמה זמן פורסמה בעיתון הצעת עבודה לתחום שיש לי בו ניסיון רב(תפקיד פיזי אמנם), שבו אני יכול להיות נכס למציע העבודה, כיוון שלא צריך להכשיר אותי לתפקיד. למרות שסיפרתי בטלפון כמה ניסיון יש לי ואיפה עבדתי, עד עכשיו לא חזרו אלי. הצעתי לך, תתקשרי עוד פעם למכון המחקר, אל תפחדי מלהראות נודניקית ולחוצה. הם בכלל לא יזכרו אותך. כמו שאת התקשרת אליהם, יש הרבה שמתקשרים אליהם. ואגב בסקרים טלפונים יש תחלופת עובדים רבה. תמיד צריכים עובדים. רוב העובדים הם סטודנטים, אנשים אחרי צבא, אחרי לימודים ולפני הטיול להודו. כשעבדתי במכון המחקר של מקס, על תלוש המשכורת היה רשום: מחלקה-מתחלפים. כן כן ככה קראו באופן רשמי למחלקה. יחד עם זאת אל תבני עליהם יותר מדי. תתקשרי שוב אבל תנסי גם עבודות אחרות. אצל מקס קיבלתי שכר מינימום+נסיעות ובמקומות אחרים אני יודע קיבלו 20 ש"ח לשעה כוללנסיעות(מניאקים)

Smile le

New member
מה??? 20 שקל כולל נסיעות???

איזה חוצפה שכר מינימום זה 18 או 19 לא? חהחהחה ממש נהדר אני לא יכולה להרשות לעצמי כ"כ קצת לשעה אני יודעת שמתחלפים אמרו התחייבות ל3 חודשים אולי אתה שמעת על מקומות אחרים כאלה שמשלמים יותר אני ממש מקווה שלא כולם ככה אוף עכשיו איך אני אמצא עבודה?

Smile le

New member
מה??? 20 שקל כולל נסיעות???

איזה חוצפה שכר מינימום זה 18 או 19 לא? חהחהחה ממש נהדר אני לא יכולה להרשות לעצמי כ"כ קצת לשעה אני יודעת שמתחלפים אמרו התחייבות ל3 חודשים אולי אתה שמעת על מקומות אחרים כאלה שמשלמים יותר אני ממש מקווה שלא כולם ככה אוף עכשיו איך אני אמצא עבודה?

למעלה