לצערי קראתי לא רק את השורה
הראשונה אלא את את כל מה שכתבת שזה בעצם יוצא שורה אחת וזה מראה על אי חוסר סיכוזפרניה ,במילים שלך ,אתה חושב את עצמך מישהו כשאתה לא,יש לך אוצר מילים של ילד בן שנתיים כל העולם שונא אותך ואתה מוציא את זה על אחרים. חבר'ה תשימו לב שהוא יורד על כולם חוץ ממנו,לא מאמינים לי? תכנסו לפרטי או שיותר טוב כבר נכנסתי והנה שאר ההודעות- • זה פורום אמינם!ו Psycho MC / אמינם ו לא מוזיקה שחורה! בטח שאף אחד לא יודע! חוץ ממני, כמובן! לפי מה שאני זוכר, אז זה "Juicy" של נוטוריוס ב.י.ג - Notorious B.I.G שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 00:39 29/04/20 • כל מי שיענה לך פה...ו Psycho MC / אמינם ו חוץ ממני ועוד כמה אנשים... יגיד לך משהו לא נכון זה 100%! לשאלות שלך: 1. הוא נולד 17.10.72, ומזלו זה של 17 באוקטובר... מן הסתם... נראה לי זה מאזניים... 2. הוא נשאר 3 פעמים בכיתה ט' ואח"כ עזב... כאילו בכיתה ט'... 3. בכלל לא מובנת השאלה... ממה שהבנתי אז ככה: אף אחת מאלה שהזכרת לא קשורות לאמינם בכלל! שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 13:51 27/04/20 • חחחחחו Psycho MC / אמינם ו 20:39 21/04/20 • השתקפות של כל הפורום...ו Psycho MC / אמינם ו 22:37 15/04/20 • חחחחח...ו Psycho MC / אמינם ו אם זה היה בצחוק אז זו התגובה שלי... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 21:42 10/04/20 • חחחח אשכרה ראפרית....ו Psycho MC / אמינם ו קונה שרשראות שכתוב עליהן אמינם וחושבת היא משהו... חחחחחחח... מה את כבר יודעת על היפ הופ בתאכלס??? אפשר לקנות במאד מן?! חחחחח... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 22:02 08/04/20 ° הוא מחפש...ו Psycho MC / מוזיקה שחורה ו שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 23:39 03/04/20 • חחחחחחו Psycho MC / אמינם ו במקומכם הייתי עושה כמוני: עוזב את הפורום המזדיין עם המנהלת המזדיינת!!! הפורום הזה לא שווה יריקה לעכוז... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 20:15 01/04/20 • אני רוצה להיות מועמד!ו Psycho MC / אמינם ו נראה לכם? האנשים פה לא מתייחסים בכבוד לשומדבר... לפחות זאת ההתרשמות... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 11:21 01/04/20 ופה סיימתי ,דרך אגב איי ג´יי ,תחליף את השם אתה לא נמצא באמריקה אלא ב..איזה חור נטוש בישראל ככה שמקסימום קוראים לך יוסף או שמוליק אה כן ואתה מדבר עם בחורה בשר ודם אז...לך ללמוד קצת נימוסים ולך ללמוד קצת על תולדות הראפ,היפ הופ ונראה אותך גיבורץ