אנשים מה יהיה?!

oshri121

New member
אנשים מה יהיה?!

כל הבנים פה חושבים שהם ראפרים כשהם בעצם ...לא! כל הבנות באות לפורום כי הם חושבות שאמינם הוא חתיך! כשהוא...לא! [הוא בסדר ] אין מצב להיות כל כך בצד כאשר אתה לא יודע מי אתה ממש תחשוב טוב לפני המבחן,ואז תפתח ת'פה ותצעק...פה אתם כבר תמשיכו, אוקיי חבר'ה ברצינות ,הפורום הזה צריך להיות רציני ולא בשביל בנות 12 שדלוקות על אמינם הוא בשביל ילדים קטנים שחושבים את עצמם גדולים כשהם...ממש לא! אז תתעוררו מהחלום הילדות המזויין שלכם ותתחילו לחיות. נוריטל הלהקה הכי טוב מאז ו...מתמיד!

M ShadY

New member
את חושבת שאנחנו עיוורים?

תגידי, מה את חושבת? שאנחנו אלפבתים? אנחנו לא רואים שזה ככה? אבל מה לעשות, ככה זה חלק מהמעריצים של אמינם! ומה לעשות הם (יותר נכון הן) באים (באות) לכאן בגלל שהם (שהן) מעריצים (...מעריצות) שלו. וההערצה שלהם מתבטאת ביחס לגילם (גילן...).

oshri121

New member
זה מה שיש לקבל את הטוב והרע יחד

מה שנכון נכון אי אפשר לשנות את זה ככה פתאום

Psycho MC

New member
טוב קראתי את השורה הראשונה

והספיק לי כדי להגיב! אתה סתם מזדיין בתחת אתה יודע? אין'ך מושג בכלל מי פה ראפר ומי לא! אז סתום ת'פה!

oshri121

New member
לצערי קראתי לא רק את השורה

הראשונה אלא את את כל מה שכתבת שזה בעצם יוצא שורה אחת וזה מראה על אי חוסר סיכוזפרניה ,במילים שלך ,אתה חושב את עצמך מישהו כשאתה לא,יש לך אוצר מילים של ילד בן שנתיים כל העולם שונא אותך ואתה מוציא את זה על אחרים. חבר'ה תשימו לב שהוא יורד על כולם חוץ ממנו,לא מאמינים לי? תכנסו לפרטי או שיותר טוב כבר נכנסתי והנה שאר ההודעות- • זה פורום אמינם!ו Psycho MC / אמינם ו לא מוזיקה שחורה! בטח שאף אחד לא יודע! חוץ ממני, כמובן! לפי מה שאני זוכר, אז זה "Juicy" של נוטוריוס ב.י.ג - Notorious B.I.G שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 00:39 29/04/20 • כל מי שיענה לך פה...ו Psycho MC / אמינם ו חוץ ממני ועוד כמה אנשים... יגיד לך משהו לא נכון זה 100%! לשאלות שלך: 1. הוא נולד 17.10.72, ומזלו זה של 17 באוקטובר... מן הסתם... נראה לי זה מאזניים... 2. הוא נשאר 3 פעמים בכיתה ט' ואח"כ עזב... כאילו בכיתה ט'... 3. בכלל לא מובנת השאלה... ממה שהבנתי אז ככה: אף אחת מאלה שהזכרת לא קשורות לאמינם בכלל! שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 13:51 27/04/20 • חחחחחו Psycho MC / אמינם ו 20:39 21/04/20 • השתקפות של כל הפורום...ו Psycho MC / אמינם ו 22:37 15/04/20 • חחחחח...ו Psycho MC / אמינם ו אם זה היה בצחוק אז זו התגובה שלי... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 21:42 10/04/20 • חחחח אשכרה ראפרית....ו Psycho MC / אמינם ו קונה שרשראות שכתוב עליהן אמינם וחושבת היא משהו... חחחחחחח... מה את כבר יודעת על היפ הופ בתאכלס??? אפשר לקנות במאד מן?! חחחחח... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 22:02 08/04/20 ° הוא מחפש...ו Psycho MC / מוזיקה שחורה ו שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 23:39 03/04/20 • חחחחחחו Psycho MC / אמינם ו במקומכם הייתי עושה כמוני: עוזב את הפורום המזדיין עם המנהלת המזדיינת!!! הפורום הזה לא שווה יריקה לעכוז... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 20:15 01/04/20 • אני רוצה להיות מועמד!ו Psycho MC / אמינם ו נראה לכם? האנשים פה לא מתייחסים בכבוד לשומדבר... לפחות זאת ההתרשמות... שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 11:21 01/04/20 ופה סיימתי ,דרך אגב איי ג´יי ,תחליף את השם אתה לא נמצא באמריקה אלא ב..איזה חור נטוש בישראל ככה שמקסימום קוראים לך יוסף או שמוליק אה כן ואתה מדבר עם בחורה בשר ודם אז...לך ללמוד קצת נימוסים ולך ללמוד קצת על תולדות הראפ,היפ הופ ונראה אותך גיבורץ

Psycho MC

New member
את מנסה להגיד לי פה משהו?

קודם כל, אני ממש מקנא בך שיש לך זמן פנוי לעשות את כל החרא הזה!!! באמת!!! ואני לא מסתיר את העובדה שאני שונא את כל הפורום הזה ונכנס לפה בשביל הכיף העצמי! עוד דבר: אני אקרא לעצמי איך שבא לי, אם זה איי ג'יי, ואם זה לא, וקוראים לי אנדריי, לידיעתך. ול"חור נטוש בישראל" קוראים בת-ים (WHAT)! שמעי לי, בחורונת, אני יכול ללמד אותך על תולדות ההיפ הופ, ואני לא מנסה להשוויץ או משהו, אבל תכל'ס אין לך מושג מי אני ומה אני אוהב או משהו! וזהו!

oshri121

New member
כן יש לי זמן פנוי

אחרי חזרה עם הלהקה,ריצה לשמוע קצת מוזיקה שחורה טובה ,לטייל עם המשפחה לעזור לאנשים נזקקים אם לא הבנת מד"א וכל זה רק היום,אז כן יש לי זמן אני יכולה לקרוא לך אנדריי? יופי,אנדריי אתה טיפ טיפה מגזים ואם אתה אומר שאתה יכול ללמד אותי על תולדות ההיפ הופ אז קדימה תלמד אותי [למרות שאני יודעת המון אבל מאוד המון מידע] ואתה צודק אין לי מושג מי אתה ומה אתה אוהב או משהו כזה וגם אתה לא יודע שום פרט ,ואתה יודע אל תפגע אישית אבל זה ממש לא משנה לי באמת אז אנדריי מה עם השיעור? אה כן והשם הוא לא בחורונת אלא N בשבילך , הייתי בבת-ים אתמול אבל אני מעדיפה את תל אביב בהרבה

Psycho MC

New member
אולי אני מגזים, אבל תכל'ס

אל תגידי לי שאין לי מושג בהיפ הופ, אבל אני יודע ה-מ-ו-ן, ואני לא בקטע של להשוויץ או משהו, אני פשוט באמת ככה! ואני לא אמרתי עליך שומדבר אישי בסגנון! ו... N... את מת"א? לפי מה שהבנתי אז לא, אז אל תגידי שומדבר נגד בת-ים, עיר הראפרים בע"מ!

oshri121

New member
תראה אני במקור מתל אביב

נולדתי בתל אביב,גרתי בתל אביב ועברנו לעיר אחרת ועוד שנה אני חוזרת לתל אביב ,ככה שטעית תל בשבילי היא החיים שלי אחרי הכל אני משם לא? ובת-ים לא ממש עיר הראפרים בע"מ פעם ראשונה שאני שומעת את הביטוי הזה, ולא אמרתי שאין לך מושג בהיפ הופ,פשוט מה שקורה הוא שאתה עושה את עצמך כאילו מלך העולם וכולם צריכים להקשיב לחוקים שלך זה הרושם שאתה עושה למען האמת ,אני לא נגדך אין לי שום דבר אישי עליך , בפעם האחרונה שבדקתי במדינת ישראל הייתה עוד את האפשרות להביע את הדעה שלך ,או שאני טועה?

oshri121

New member
ההסבר:

שיחה לא ממש טובה שהפכה לאט לאט מתורבתת, אם חושבים על זה ההודעות מתקשרות באופן מוזר לאמינם לא?

למעלה