אנשים מה דעתכם?

EmGee

New member
אנשים מה דעתכם?

מה דעתכם על האינפרו הזה על הראפ ישראלי שכתבתי בפורום היפהופ בסולסיק? hi to you all. first of all im apoloze for my uncorrect eanglish, i hope that you would understand me. i want to talk to you about the thing that called Israeli hiphop. the hiphop in israel is a new thing that started in the early 1990 in the underground of Tal-aviv and only in the year 2000 has become known for the mob. the no 1 israeli rapper is Subliminal. subliminal is one of the hiphop pioneer in israel. according to now he relesed 3 cds, the 3 of them are recomended. subliminal a.k.a Kobi Shim´oni came from the rich part of tel aviv and never was hungry so instead to rap about poetry he raps about the war, the corruption and as offcorse about sex. subliminal is also the owners of the label "t.a.c.t", a broadcaster, owns an hiphop club and a very sucsesful producer. in his last cd he take a hand with an other rapper, hatzel (the shadow in hebrew). an other israeli rap band is shabak sameh (שבק ס). a grout of teenagers from a little town as known as Yavne. at the bigging the made punk music but after a while they started to work with the style of rap. in their last cd, which has been recorded in jaimaika, they showed more ragaea sides. the members of the group are: plompi, piloni, muki d, james, davidi, nimi nim, hemi, miro. Muki d & Piloni, a relic from shabak sameh, started to work alone and there first cd had an astonomic sucsess in israel. they went on the regae and rap style. other sucsessful band is Hadag Nahash. a group of 6 members. they also doing great in israel and they about to release their 2nd cd in january. there are a lot others great rappers in israel from all the types and all the kinds. just say if you wanna here more and ill tell you about them. recomended songs for downloading (do copy and past): סאבלימינל - חי מיום ליום סאבלימינל - הפרד ומשול מוקי - מדברים על שלום מוקי - האדמה בוכה מוקי - ילדה סוכר הדג נחש - לא מוותר הדג נחש - מספרים שבק ס - תתקעו בחצוצרה שבק ס - נופל וקם שבק ס - יהיה פיצוץ

double M

New member
תגובה לגבי ההמלצות....

לא משו בכלל. תזכור שהם לא מבינים את השפה ככה שלמשל שיר כמו מספרים שמתבלט בליריקס טובים לא ממש מומלץ, לפחות לפי דעתי. לא מזמן עשו סקר דומה. להכין דיסק של ראפ ישראלי למישהו שלא מבין עברית, כדאי להציץ שם.

EmGee

New member
תודה על התגובה

נכון שיש ליריקס מצוין במספרים אבל לפי דעתי יש בו לחן מצוין ופזמון מאוד קליט. אני חושב שגם אם לא הייתי מבין את השפה הייתי אוהב את השיר הזה. ומישהו מוכן בקשה לקשר אותי לשרשור שהזכרת?

bboy tb

New member
לבקש תקש!

שיר ממש פאנקי שכל מי ששלחתי לו אהב... אחד היותר טובים מהבחינה הזאת

ק ר ח

New member
מתן אחי

"לא מזמן עשו סקר דומה. להכין דיסק של ראפ ישראלי למישהו שלא מבין עברית, כדאי להציץ שם"-איפה?

kref

New member
למה לא הזכרת

את שי 360 אילן באבילון רויאל אלה ששרים באנגלית שיבינו גם קצת ולמה שלא תיתן כמה לינקים כאלה ממהורדתות של הפורום תחשוב על משהו מתאים ותיתן

EmGee

New member
העדפתי לדבר על האנשים ההכי מצליחים

בארץ. וגם שי חדד ואילן בבילון וכל שאר הישראלים שעושים ראפ באנגלית עושים מוזיקה שונה ממה שהתפתח בארץ ודומה יותר לראפ האמריקאי. ההורדות של הפורום זה רמה הרבה יותר נמוכה ממה שכתבתי עליו ועם כל הכבוד אני לא חושב שזה יהיה טוב בתור רושם ראשוני

Loony K

New member
שמע

א. זה רעיון טוב לפרסם את ההיפ הופ הישראלי, ריספקט! אני גם יתחיל לפרסם בקהילות היפ הופ גדולות ב. למה בהורדות של הפורום אין דברים טובים? יש שם הרבה כשרונות

EmGee

New member
א. תודה

ב. טוב זאת מילה יחסית. בשבילי זה דברים מצוינים והורדתי את הכל למחשב שלי אבל בשביל מישהו שלא מכיר ראפ ישראלי עדיף שישמע (לפחות להתחלה) את האנשים היותר מפורסמים ומצליחים עם הפקות יותר איכותיות. אם יצא בטעות שזלזלתי במישהו אני מתנצל

da^Lord

New member
כי בשביל הדברים המושקעים צריך לשלם

ולא יהיה חוקי לשים אותם בפורום. חוץ מזה שיש גם דברים איכותיים שם.

למעלה