אנשים מהדרום

אסי 84

New member
אנשים מהדרום

ערב טוב לכולם נורא משעמם באתר אין אנשים שאפשר לדבר איתם בכל אופן יש חבר"ה מהדרום ,ועוד משהו האם יש איזה שהוא אירוע בשבועות,חבל שאין לנו זמן איכות לדבר על ישוע המשיח אנחנו כל כך עסוקים במטלות כמו מרתה חבל שאנחנו לא יותר כמו מרים משתוקקים לדברים שישוע אמר ,בימינו להיות משיחי זה כבר נהיה משעמם לא בגלל האמונה חס וחלילה האמונה טובה מאוד פשוט האנשים הורסים אותה ,נורא חבל שאין לנו את הלהט שהיה למאמינים הראשונים ,המאמינים של ימינו [סליחה אם מישהו נפגע ] נורא טובים בדיבורים אבל לא במעשים אני אומנם מאמינה שנתיים אבל האמונה והקירבה שלי לה" היא עצומה ,ונורא חבל שאנשים לא מעריכים את זה שה" בחר בהם והיצל אותם מהשטן המאמינים צריכים להלל ולמצוא תמיד זמן בשביל ה" אני למדתי את זה על בשרי שאמונה שלמה צריכה לבוא מלב נקי שבאמת רוצה לדעת ולעבוד את אדוני ,וכדי להגיע לשלוווה הזאת צריכים לעבור המון וזאת אומרת שצריכים להשמיד את האני שלי ולקבל את ייעודנו האמיתי שאדוני רוצה שנהיה אנחנו צריכים להתהלך בדרכו של ישוע במיוחד בזמנים קשים כמו עכשיו אנחנו צריכים לתמוך ולעזור ולהיות שונים הגיע הזמן שאנשים ישאלו אותנו מה הסוד של השמחה שלנו ושנגיד להם ישוע אדוננו הוא השמחה,השלווה,האושר דווקא בזמנים קשים אנחנו צריכים להישען על ישוע ,אני כרגע נמצאת במצב קשה כי אחי השתמש בסמים ,ההורים שלי לא מאמינים בישוע אני נאבקת לבדי מתפלללת לישועת אחי ואני מאמינה וכולי תקוווה שישוע המשיח ינקה אותו בדם ויתן לו רפואה שלמה ,שישוע יברך וישמור על כל אחד ואחד אמן

Born4masonry

New member
Comment

you don't have to have discussion about Jesus Christ all the time, just believe it in anthing you do. if you looking for more, you can allways go back for the holly scripts or visit the church. You can Pray,or contribute to the community with faith, if you looking for excitement.

lion 7

New member
כולנו גוף אחד במשיח

ומצטרפים בתפילה שישוע ירפא אותו .. את לא לבד , אחרים קראו ויקראו ונרים תפילה לאב בשם הבן , אנו מאמינים שכן יקרה נס , רק לא להתיאש אמן.

בהחלט צודקת

המקום הזה מיועד לישוע ורק הוא ודברו נותנים לנו נחת, ברגע שסוטים מעט מהדבר דברים משתנים לא לטובה אסי את תמיד יכולה לפתוח כאן נושאים הקשורים לאמונה לישוע לבשורה ומצטרף לתפילה למען אחיך ומשפחתך :)

למעלה