אנשים מדהימים...

f r e e f a l l

New member
אנשים מדהימים...

למי שלא מכיר, אספר בקצרה... אתמול ביעף שלישי לאחר קיפול כושל (כנראה) ניתקתי בפעם הראשונה ונחתתי בשלום. החופה הראשית עפה לה ונחתה הרחק מהמועדון. לאחר 6 שעות חיפוש (כולל יעף קצרצר עם המטוס - ותודה למורדי על זה), ירדה החשכה ואיתה התקוות שלי. היום בצהרים הופתעתי לקבל 12 שיחות שלא נענו בשעה וחצי, והבנתי ששלומי ויואב יצאו לחפש את החופה האבודה שלי וחזרו לא רק איתה אלא אפילו עם הפרי-בג ! זה המקום להודות להם, לא רק על שמצאו אותם, אלא על שמראש יצאו לחפש. (ועל הדרך, גם ליעל שהסכימה לתרום את החופה שלה, קופר ושב"ש שהתנדבו לעזור בחיפושים ושירה ורון על התמיכה הנפשית והג'יפ). המון תודה, אני מבטיח לפנק בסופ"ש הקרוב... שמיים כחולים אורן

Ron Miasnikov

New member
ילד

הרבה אנשים במועדון אוהבים אותך הרבה יותר ממה שאתה חושב ומוכנים לעשות הכל כדי שאתה תהיה באויר! שלומי ויואב - אין כמוכם!!!! תודה!
אין ספק שהודעת "אאוריקה מצאתי" של הבוקר עשתה סיפתח נהדר לשבוע!

izikpoly

New member
נראה לי שמגיע לך מזל טוב../images/Emo151.gif

רזרבי ראשון זה לא עניין של מה בכך...העיקר שנגמר בשלום ושלחופה שלום... ובנוגע למה שרון אמרה,אתה יודע שכולם באמת מתים עליך... רק צניחות בטוחות לכולם איציק

Itay izhaki

New member
שמחים שחזרת לקרקע בשלום

נהדר לשמוע שמצאו את הציוד, בטוח עושה טוב בלב והכי חשוב לראות אותך חיי ושלם במועדון- זה מעל הכל! שלומי ויואב כל הכבוד! אורן, הייתי שמח אם היית מפרט את השתלשלות האירועים ואת הסיבה לניתוק שכן המידע יכול לעזור לכולנו. קפיצות בטוחות וחורף עם רוחות יציבות וחלשות....( ודי עם הלימודים כבר דיייייי) איתי

terra7

New member
מאמה מייה...

אורן, קודם כל אני שמח שאתה בסדר !!!
ניתוק זה לא דבר של מה בכך, ועל זה נאמר "סוף טוב - הכל טוב" ובמקרה שלך באמת הכל טוב. הכל נמצא ובעזרה מדהימה. חן חן לכולכם. יישר כח. תרשום מה בדיוק קרה שגרם לניתוק.

f r e e f a l l

New member
אז מה קרה שם...

צניחה ראשונה שלי באותו יום, יעף 3. היפרדות בגובה 4700' טרק מערבה ופתיחה ראשית ב3800' +-. הפתיחה היתה רכה אבל כשניסיתי לפרוס את המיתרים גיליתי שהגה ימין עובר מסביב לכל המיתרים האחרים עד שהוא מגיע לחופה. החופה טסה בפניה קלה אבל היתה פרוסה היטב. לקחו לי 3 שניות להבין שהמצב לא יאפשר לי לנחות בגלל שמשיכה בהגה ימין (המוצלב) מקריסה את החופה. 2800+- ניתוק ופתיחת רזרבי. רזרבי פרוס ב2000' ונחיתה טובה. חשוב לציין שהחופה קופלה לאחרונה לפני כ4 שבועות (חורף, שבת ביחידה...) ואני לא בטוח אם אני קיפלתי או אחד המקפלים. מסקנות? 1. כנראה (ואני נזהר במסקנה הזאת) שהגה ימין הקיף את כל המיתרים במהלך ההכנסה לריג (אני מניח שזה לא קרה בשלב הנחת המצנח על הרצפה, הייתי שם לב כשפרסתי את המיתרים). - צריך לתת הרבה תשומת לב בזמן הכנסת התיק. (אגב, רון, זה לא היה הקיפול שלנו...) 2. לדעתי, אחרי תקופה של 3-4 שבועות ומעלה שהמצנח סגור, כדאי לפתוח אותו ולקפל אותו שוב לפני צניחה ראשונה. 3. יש אנשים טובים מאוד במועדון הזה... שוב תודה לכולם...

למעלה