קבוצה של ילדים, מורכבת מ__ (??) ילדים. רגע, נצטרך גם לפתוח אתר ללהקה לא?? או שנשתמש באתר קיים לאתר שלנו?? פעולות- לדאוג שהם יכנסו לכל מיני מצעדים, במקרה שהם יבואו לארץ לחלק פליירים
לא יודעת, מה שכל שאר הסטריט טימים עושים... למה אתה צריך להגיד תיאור מדויק?
בעזרת תפוז. לכן כדי לשלוח מייל לאחראי על הדברים שקשורים לכאלה דברים [אירוחים ויח"צנות] אני צריך לתת תיאור מדויק כדי שהוא יבין על מה אני מדבר נכון? פעם שעברה מה אמרתי? הממממ בעיה :| זה היה לפני שנה.
תגיד לו ש: הסטריט טים היא קבוצה של מעריצים פאנטיים של הלהקה שמקבלת ידיעות על הלהקה מחברת התקליטים, דואגת לקידום הלהקה (בכלי התקשורת) ופותחת אתר רשמי (של אותה מדינה). לכל מדינה יש סטריט טים משלה. הניסוח מוכר לך מאיפשהו?
ותגיד לו גם שתפוז יזכו בכבוד לעזור לנו להביא אותם לארץ
תקשיב... קודם כל אתה צריך לשלוח מכתב לBMW...ולבקש מהם אישור שנית כל אתה צריך לפרסם אותם [את דה קולינג] ולארגן כל מני דברים, שלישית-שני וקייט [מישראל] מהלופט, כבר עושות את זה, מקווה שעזרתי
תקשיב... קודם כל אתה צריך לשלוח מכתב לBMW...ולבקש מהם אישור שנית כל אתה צריך לפרסם אותם [את דה קולינג] ולארגן כל מני דברים, שלישית-שני וקייט [מישראל] מהלופט, כבר עושות את זה, מקווה שעזרתי
כן...ועשיתי משתמש חדש (אני TCamy) ולא קוראים לי איימי... לא משנה... אני בלופט, וקרובה של קייט, הן (שני וקייט) כבר מתחילות לחשוב על האתר, ואפילו לבנות אותו, חבל, לא יכולים להיות שני סטריט טימים
כן גם לי יש הרבה תמונות נדמה לי שקייט ושי מרוצות בלופט, והן רוצות להקים תסטריט טים ביחד, אבל הן לא התחילו, תדברו איתן, זה גם לא ממש בטוח, אבל אם יהיה סטריט טים-יש יותר יכויים שהם יבואו לארץ!!!! אז תתנו לBMW בקשה... תסבירו למה אתם רוצים להקים תסטריט טים... בהצלחה