אנשים- להתפקד!
Z Zoey Z New member 5/1/03 #3 אתה צריך לבחור מספר... אני 1 כי אני הראשונה אז אתה 2 כי אתה השני ככה נוכל לדעת כמה חברי פורום פעילים יש כאן, ואם נניח אני לא זוכרת איך קוראים למישו, או סתם בשביל הכיף, אני פשוט יכולה לצעוק את המספר שלו. קאפיש?
אתה צריך לבחור מספר... אני 1 כי אני הראשונה אז אתה 2 כי אתה השני ככה נוכל לדעת כמה חברי פורום פעילים יש כאן, ואם נניח אני לא זוכרת איך קוראים למישו, או סתם בשביל הכיף, אני פשוט יכולה לצעוק את המספר שלו. קאפיש?
N NiKi†a New member 5/1/03 #5 חחח...אני מקווה שלא../images/Emo8.gif אממממ....אני שלוש? אוקיי...מספר מזל שלי..בסדר מצידי...רק שלאנשים יש שמות 3 רולז חחחחח.....סתם
חחח...אני מקווה שלא../images/Emo8.gif אממממ....אני שלוש? אוקיי...מספר מזל שלי..בסדר מצידי...רק שלאנשים יש שמות 3 רולז חחחחח.....סתם
T Tapuhi New member 6/1/03 #10 שתוק ../images/Emo7.gif היטלר היה בנאדם ענק, רק חבל שהוא השתמש בזה לרעה... אם הוא היה "טוב" הןא היה יכול לעשות דברים מדהימים. נו, חבל. [אני זואי]
שתוק ../images/Emo7.gif היטלר היה בנאדם ענק, רק חבל שהוא השתמש בזה לרעה... אם הוא היה "טוב" הןא היה יכול לעשות דברים מדהימים. נו, חבל. [אני זואי]