אנשים, לא תאמינו..

avidadon

New member
אנשים, לא תאמינו..

היום פגשתי את אביב, פנים מול פנים באלנבי.. הייתי עם חבר שלי, הוא זיהה אותו מרחוק וצעק לו " אביבוש!!!!!!!!!" אביב עשה תנועה כזו של "לא מרוצה" ביד, וחבר שלי הטמבל התחיל לבלבל לו במוח חצי שעה עד שהצלחתי לגרור אותו משם כי לאביב באמת לא היה סבלנות.. מסכנים הסלבריטים, לא יכולים לחיות בשקט..

avidadon

New member
אביב בארץ! חד משמעית!

ואני וחבר שלי פגשנו אותו באלנבי אתמול.. אם אתה לא מאמין, רצוי שתברר שוב.. חבל שלא צילמתי אותו

darksideonline

New member
היי מיניסטר

צודק אביב בחו"ל הוא חזר לשם שוב לפני שבוע וכפי שאתה רואה יש פה הרבה סיפורים ורובם מעניינים
אמרתי לך זה הפורום הכי טוב....

avidadon

New member
סלחו לי, אבל אתם לא יודעים על מה

אתם מדברים!! פגשתי אותו עם חבר בשבת ליד בית קפה\פאב אלנבי 47, ואם אתם לא מאמינים, תשאלו את מי שהיו שם!! נורא מרגיז שאני ראיתי אותו ודיברתי איתו ואתם באים עם שמועות שהוא בחו"ל ומספרים סיפורים..

אביב בחו"ל נקודה

ליאור טבת חבר טוב של אביב הוא חבר של ידיד שלי והוא אימת את טענתי שאביב בחו"ל. אביב בסיבוב הופעות בארצות הברית. די לעבוד על אנשים חסרי אונים בפורום. שהשלום והאהבה ינצחו גלי(שהיא ממש לא מרגישה טוב ויש לה מחר צו ראשון)

avidadon

New member
אין לי עוד אמצעים להוכיח לכם...

אבל אתם יכולים לשאול אנשים מפאב-קפה אלנבי 47.. ויכול להיות שהוא טס וחזר ליום-יומיים.. אין לי אינטרס לשקר, אני לא מכיר פה אף אחד. אם אתם לא רוצים להאמין - אל תאמינו.

avidadon

New member
בסך הכל,

רציתי לשתף אתכם בחוויה, ונורא הרגיז אותי שאתם לא מאמינים לי..

הסברנו לך יפה שאביב בחו"ל

ואפילו שאלתי שוב את ליאור והוא אמר שאביב בחו"ל ומוסר ד"ש וחיבוק גדול לכולם.

...אז בקשר לחו"ל (חשוב!!)-

אם מישהו באמת יודע טוב על ההופעות שלו והיכן הוא נמצא, תוכלו בבקשה לאמר לי- האם הוא הולך להופיע בניו-ג´רזי בזמן הקרוב????? אני צריכה עזרה- אם למישהו מכם יש לוח סידורי הופעות שלו בארה"ב או משהו בסגנון... בבקשה, עזרו לי!! -נעמה, בכלל לא אוהבת את אביב גפן (אז מה אם יש לי את לילותלבנים ויומנמסע? וגם סינגל של בומבום, זכיתי ברדיו).

תקראו...

לפעמיים אמשנים מבקשים "למסור" לאומה שלהם שהם בחו"ל ע"מ לקבל קצת שקט נפשי ממעריצים ושות´. חשבו על זה. מיכל.

מיכל (חיילת)- נראה לי שאת צודקת...!

נכנסתי לאתר שקיבלתי כאן, של אביב גפן, ונוכחתי לגלות סבירות גבוהה מאוד שייתכן ואת צודקת. הרבה אמנים באמת נותנים התראה על הופעות בחו"ל כשהם רוצים שקט, אבל אצל אביב לדעתי זה באמת קרה! ולמה זה? כיוון שכתובות שם 3 הופעות. דבר ראשון- אין אף זמר ישראלי שיסע לארה"ב רק בשביל 3 הוצאות, אפילו אם הוא אביב גפן או ריטה או כל מליאן תפוצות אחר במוסיקה הישראלית. מלבד זאת- ההופעות שנרשמו היו שתיים בשיקאגו ואחת בבוסטון. לו אביב באמת היה מופיע הוא היה עושה זאת ודאי בפני קבילות יהודיות- כמו כל המצבעים הישראלים. אם כך- הלא מן הראוי שיופיע גם בניו-יורק? שהרי שם יש הכי הרבה יהודים מבכל המדינות בארה"ב! המקומות בהן נרשמו ההופעות הן- 1. Chicago- Metro. טוב, זוהי דווקא הטעיה טובה- כי מטרו זה שם מאוד פופולרי למועדון. לדעתי יש אחד כזה אפילו בקריות. על כל פנים- למה אין כתובת, או משהו בסגנון? כי אם בת-דודתי, בשבילה ביקשתי פרטים על הופעות- מגיעה לבד לאתר ורואה שא. גפן הנכבד נמצא בארה"ב- לא נראה שהיא תרצה לדעת היכן בדיוק כדי שתוכל להגיע להופעה? והם הרי רוצים למכור כרטיסים. 2. Chicago- College. נו, באמת- מעט מחשבה הגיונית תביא להיווכחות ש...אויה- יש כמעט 40 מכללות (colleges) בכל רחבי שיקאגו.זה נשמע אמריקאי, אבל ממש לא גימיק הסוואתי מוצלח. כך גם לגבי מועד ההופעה האחרון- 3. Boston- Harverd. כן, בטח. אני בטוחה שלאת מהמכללות היקרות ביותר בכל אמריקה, בה נבחרים המרצים בקפדנות ושיהיו שם כולם על רמה- יגיע אביב גפן להופיע בפני בני 19 אמריקאים. ממש אמין. אז בקיצור- יש יותר סבירות שאביב דדון ראה את אביב גפן ברחוב מאשר שאביב מסתובב לו במזרח ארה"ב. בולשיט. נו, מה חבל. אז בת דודתי תגיע ארצה ותראה אותו כאן. :) רק...עד שהיא תגיע... -נעמה, מנסה להביאכם לידי אי האמנה בכל מה שכתוב באינטנרט. נו, אבאמא לא הזהירו אתכם?
.

למעלה