אנשים כנסו!

S y n e r g i a

New member
אנשים כנסו!

סליחה אם הכותרת לא טובה... קיצר בפורום של ביט69 חושבים שסינרגיה זה לא רוק...יש לי לינק לשרשור הם גם דיברו לא יפה על סינרגיה.טחחחח.... יאללה כנסו ללינק ותקראו הכל ותגיבו!!!נמאס לי לשתוק!הם חושבים שחבורה של ילדים יותר טובה מלהקת השנה?....לי לא נראה!!!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1634&msgid=96624290

דורה17

New member
בגלל זה הם לא בפורום של סינרגיה חח

בפורום שלהם שיגידו מה שבא להם.. אין טעם סתם להיכנס ולריב איתם... זה טיפשי.. אם מישו יבוא לפה להציק אז מילא.... אבל אף אחד לא בא.. חוץ מזה אין טעם להתווכח.. העובדות מדברות בעד עצמן- סינרגיה להקת השנה. מי שלא טוב לו... יש עוד להקות וזמרים בארץ...

timon12

New member
איזה עלובים, לפחות ...

רון הופמן (תיש כמו שהם מכנים אותו) יודע לכתוב ! (ואני מדבר לכתוב לא במוסיקה בכללי לכתוב) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1634&msgid=96570542 תראו , הוא כותב בשגיאות כתיב, ומבקש מהקהל לצאת על כאלו שלא בעדם! זה כלכך עלוב! הם לא מרגישים נוח לבוא לחיפה כי יש 2 שמקללים אותם, אז הם יבואו אם הקהל יצא עליהם. "אני גם רוצה לבוא לגאלה..אבל תמיד יש (בחיפה בעיקר!)איזה שניי ילדים שמקללים ופשוט מורידים את כל הביטחון העצמי.. על תגידו לי על תשים זין.. למה זה לעניין כל העניין הזה..ושמעי..הקהל עצמו צריך להתעצבן על האנשים האלה.. להמ תכלס..אנחנו ניתן הופעה הרבה פחות טובה..ואם נראה שהקל עצמו יצא עליהם...זה ייתן לנו הרגשה בת זונה ותהיה הופעה נותנת בראש..אבל לי דיי נמאס מכל האנשים הקנאים האלה שבאים להופעה רק כדיי לנסות להשפיל את הלהקה.. תחשבו על זה כולכם.." היחיד שמשפיל את הלהקה זה הוא

ענברוו

New member
חסרי טעם וריח..

אנשים מפגרים.. באמת יש עובדות בשטח שיראו מי להקת השנה !!!!!! קיצר לא צריך להיתייחס סינרגיה להקת השנה וכל השירים שלהם יפים וזה עובדה אפילו ערסים ופרחות שומעים אותםםם (לאן הגענו כן.?) אבל לא משנה עובדה שכולם אוהבים אותםם..

דורה17

New member
טוב עכשיו גם קראתי את השרשור..

והוא מיותר לגמרי.. למה סתם לעורר מריבה? על כלום!! תהרגו אותי אבל אני לא מבינה את כל המריבות חסרות הפואנטה האלה...

rachelia78

New member
לא מבינה

למה לומר שסינרגיה הם לא להקת רוק בעוד שהכי פחות ברור מה ביט 69? רעש וצעקות זה מוסיקה יותר טובה? סבבה שידפקו ת'מוח של עצמם...אבל זה מגעיל לומר את זה ועוד בפרט שהם קיבלו עידוד מסינרגיה..... אם הם יעשו את הטעות שג'קו עשה - להסתכל על כולם מהגובה ולהעביר ביקורת אז יש מצב שהם לא יחזיקו מעמד.....הקטע של מרד הנעורים הטיפשי הזה יורד מאוד מהר בדיוק כמו שהוא עולה.... שמעתי שיובל מנדלסון משייגעצ שמרים אותם הוא סוג של סנוב...לא פלא שהם מנסים להיות כמוהו....שילקקו לו ת'תחת ויהנו....מגעילולים מחוצ'קנים!

timon12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif באמת סינרגיה פירגנו להם...

ענברוו

New member
נכון הם מאוד פירגנו להם..

לא יפה באמת שלא יפה.. אפילו גפן קם ומחה להם כפיים וממש עשה להם כבוד וככה הם מלכלכים איכסה פיכסה של אנשים..
חייזרים זה מה שאתםםם.. חח

ליעתע

New member
טוב אז ככה

ושלא תפרוץ פה עכשיו איזה מריבה כי קצת נמאס. כולה אמרתי שאני לא אוהבת סינרגיה, איך הכעת למסקנה שכל הפורום חושב ככה, ועוד שחברי הלהקה חושבים ככה? שאלת שאלה- עניתי. אתה זה שהתחלת לעשות מזה כזה סיפור גדול. תשמע סינרגיה, אני אשמע ביט 69. למה סתם להתעצבן? timon12 - נכון ברי כתב את זה. מה לעשות, זה באמת מוריד ביטחון עצמי שמקללים אותך. ואם לך יש להקה ואתה מופיע אתה בטח יכול להבין שזה דיי מפריע להופעה. הוא לא משפיל את הלהקה ולא שום דבר בסגנון. נו אז מה?! אז אין לו ניסוח של מילון! ביג דיל. דיי להיות קטנוני כזה. ענברוו - מה מפגרים? מה חסרי טעם וריח? סינרגיה פשוט לא הסגנון שלי ולא של כמה אנשים מהפורום. אז אנחנו מפגרים? אם כן, אז אנחנו יכולים להגיד בדיוק אותו דבר עליך|: דיי עם הערות טיפשיות. לפחות תכתבי לעניין. rachelia78 את מתייחסת כאילו רענן לורל או ברי אמרו את הדברים שהיו כתובים בשרשור בפורום של ביט. רק חברי הפורום כתבו בו, ולמי שבלהקה אין שום קשר לשירשור הטיפשי הזה. זה כל מה שיש לי להגיד. אתם תשמעו סינרגיה אני אשמע ביט 69 הולך לא?

ענברוו

New member
תקשיבי חמודה..

קודם כל נתחיל מזה שאף אחד לא נגדכם אני לא לפחות.. ואני בעד שכל אחד ישמע מה שטוב לא ומה שהוא אוהב אבל שזה מגיע לזה שאתם מדברים לא יפה על הלהקה שאנחנו אוהבים ואנחנו מעריצים, ואומרים כל מיני שטויות זה ברור שגם אנחנו נגיד עליכם מסכימה.?.. קיצר אנחנו במיוחד לא רוצים לריב אז בואי נסגור את זה פה.. ובואי נסכים על זה שאנחנו לא נגד ביט 69 והם חמודים אבל לא צריך להגיע עם זה רחוק ולהיתווכח ולקלל להקות אחרות.. שבת שלוםם

ליעתע

New member
לא זכור לי שדיברנו לא יפה.

אז אמרתי שסינרגיה זה בחרא, זה סלנג את יודעת..וחוץ מזה לא אמרו שום קללה על סינרגיה. למשתמש S y n e r g i a אתה סתם פתחת את כל הריב הזה, באמת שסתם. פעם הבאה אם אתה לא אוהב להקה/זמר/אומן/תוכנית טלוויזיה או כל דבר אחר, פשוט אל תיכנס לפורום שלה. זה יוצר ריבים וסכסוכים ובאמת שלא צריך את זה. ובפעם הבאה תשתלט על עצמך. כי התגובה הראשונה שהגבת לי באמת שלא הייתה במקום, לא שנעלבתי כי אני לא בן או משו.. אבל בכל זאת, קצת להתאפק. אתה מעריץ את הלהקה אבל זה לא הכל בחיים אתה יודע..

ענברוו

New member
בואי נעזוב אתזה..

אני אישית ראיתי כמה פעמים שדיברתם לא יפה אז באופן טבעי את יודעת ברור שגם פה לא ידברו יפה ולא ניכנס לזה עכשיו.. קיצר בואי נעזוב את כל זה וכל אחד מעריץ ואוהב את הלהקה שלו ואנחנו לא רוצים לריב ואני מקוה שגם אתם לא.. ולי אישית אין כלום נגד ביט 69 והם סבבה לדעתי ולא אמריתי כלום נגד אבל באופן טבעי כל אחד הולך לצד הלהקה שלו.. קיצר בואו נסגור אתזה פה.. שיהיה שבת שלומלוםם =]

סינטטית

New member
למה כל הבלאגן?

זה כמו שמישהו מהפורום של גיים בויז ייכנס לפה עכשיו לריב איתנו. הם לא אוהבים? שלא יאהבו. הם לא כתבו את זה פה אז שיהנו בפורום שלהם ויגידו מה שהם רוצים. סתם חבל על האנרגיות.. תשקיעו בדברים אחרים. וכן סינרגיה אכן פירגנו לביט69,הם גם נתנו להם לחמם אותם פעם..

למעלה