אנשים כנסו...

אנשים כנסו...

מה קורה אבריבאדי ? טוב? יופי
שאלה.. סמים כן או לא??? פרטו נמקו והביאו דוגמאות.... ביייי נטע

אנשים ?!<<!?!?#@?@?#@?#@!!@#!@??!@#

משהו ?!?!?!?! תגובה?!?!?!?!?!!??@#!@#!| מה הולך פה?! אין לאף אחד דעה?!?!?!

I M Me

New member
יש דעה ועוד אך

איזו מין שאלה זאת ברור שלא סמים זה שורף ת´מוח.... משפיע על כוח השיפוט שלך והורס לך ת´חיים אז אין פה ביכלל היתלבתות סמים חרה של דבר....
אתה לא מישתמש נכון...?
את כולם הדס

yellow cheese

New member
סמים... ../images/Emo4.gif

סתם עוד דרך לברוח מהמציאות... נגד
למה? ככה
אחרי ה"בריחה מהמציאות" הצרות חוזרות... אז למה לברוח לכמה שעות..? ואממממ... זה שורף תאים במוח...וגם ככה אין לי הרבה

לא../images/Emo10.gif

בתקופת ילדי הפרחים מי שהישתמש בסמים טבעיים(גידל או דברים כאלה) לא היתמכר וזה לא השפיע כל כך אך עכשיו כבר הסמים עברו טיפולים ביולוגים וכימים ואפילו אם תשתמשו בהם בצורה בייתית הם ממכרים ויש להם הרבה יותר השפעה והכי גרוע זה לכחת סמים שאתה לא יודע מה שמו שם יכולים לשים שם רעל עכברים וכל מיניי דברים אחרים ואינכם יכולים לדעת הקיצר.....לא כדי לנסות

לא מדויק

בתקופת ילדי הפרחים היה מאוד מאוד פופולרי סם שקשה לכנותו "טבעי", ויותר נהוג לכנותו לוסי אין דה סקיי ויט דיאמונדס. ממכר, משפיע, הורס בצורה בלתי הפיכה, וכמובן שהתשובה היא לא לא ולא!!

ומלבד זה

מחשיש ומריחואנה וסמים כאלה שמגדלים אמנם לא מתים בד"כ אבל המעבר של מי שמתחיל להשתמש בסמים "קלים" לסמים "קשים" ומסוכנים יותר הוא הרבה יותר מהיר וקל. ההחלטה נוטה מהר יותר ויותר לכיוון ה"כן", והסוף מגיע במה שקרה לג´ניס ג´ופלין, הנדריקס, מוריסון ושאר המסוממים שכולנו כל כך אוהבים.

נגד נגד נגד

אני לא אפרוס כאן את כל הדעות שלי בקשר לזה אבל יש מישהו שאני מכירה שמכור לסמים והוא פשוט חצי מת

VengaGirl

New member
אמרו כבר הכל...

כרגיל הקדימו אותי...או שאני בעצם הגעתי באיחור... בקיצר...בגלל שאין לי כבר מה להוסיף...לא לסמים!

אני נופל וקם (זה סתם..)

אז ככה אני חושבת שכל הסמים למינהם זה חרא
אני ניסיתי פעם אחת ,בלבד
וזה מגעיל...ומסריח וזה הורס את החיים!! לפחות לרוב מי שאני מכירה.. זהו.. ועוד משו סיגריות זה יותר מסריח..
לדעתי..

למעלה