אנשים כנסו!!

יעל 13

New member
אנשים כנסו!!

אני יודעת שאתם רוצים שאני ינצל"ש אבל רציתי לעשות לזה שירשור לבד למרות שזה לא קשור לאמ"ל זה קשור אלי... אוקי...הכל התחיל ביום שני...יום לפני היומולדת שלי... אני באתי לחברה שלי גל ואמרתי לה גל תעשי לי מסיבת הפתעה...חח נורא חכם שנאי אמרתי את זה..חחח בקיצור היא אמרה סבבה..הלכתי לחברה שלי אחרת דנה ואמרתי לה שתארגן עם גל את המסיבה...היא אמרה סבבה...אוי הגיע היום של היומולדת שלי...הביאו בלונים וזה...בערב הלכתי למסעדה עם המשפחה...סבבה עבר היומולדת...הגיע היום...בבוקר עוד אמרו לי מזל טוב וכאלה..אחרי הבצפר התקשרתי לדנה ואמרתי לה שתבוא אולי..זה היה ב4...היא אמרה שיש מצב...השעה כבר 5 וחצי...אני מתקשרת אליה שוב....היא לא עונה...התקשרתי לגל והפלאפון סגור...אחר כך התקשרתי לידיד שלי והקו היה תפוס!אחר כך התקשרלי לחברה שלי אחרת והפלאפון היה סגור! השעה 6 וחצי...וכבר בתחלתי לדאוג שאף אחד לא עונה לי..גם לא בפלאפון וגם לא במסנג'ר...השעה 6 וחצי..התקשרתי שוב לדנה והיא שוב לא עונה..התקשרתי שוב לגל..והיא ענתה סוף סוף!!ואז שמעתי מכוניות אז שאלתי אותה איפה את אז היא אומרת בבית..אמרתי לה גל איך את בבית ואני שומעת מכוניות?אז היא אומרת ירדתי עם הכלב..אמרתי לה גל מה נסגר עם המסיבת הפתעה שלי?חחח והיא אמרה שזה לא יהיה השבוע כי הם רוצים לעשות משהו גדול והם צריכים עוד זמן...ואז שאלתי אותה אם היא דיברה עם דנה כי דאגתי כבר..אז היא אמרה שלא ושהיא תתקשר אליה ותודיע לי..חח בזמן הזה הפלאפון של גל היה על רמקול ודנה הקשיבה!חח היא הייתה איתה! אוקי אני מדברת עם חברה במסנג'ר...ואז אמא שלי אומרת לי שהיא הולכת להביא את אחות לחברה..ואז הם חוזרות אחרי 45 דקות..ואחותי איתה..שאלתי אותה מה את לא הלכת לחברה?אז היא אמרה שהייתה אי הבנה והחברה בסוף הלכה לחוג...אז התחלתי לחשוד קצת...כי הם גם באותו זמן היו בסופר וקנו כל מיני דברים ואמרו שזה לכיתה של אחותי לל"ג בעומר..את זה הבנתי דווקא כי זה היה נשמע לי הגיוני...אחר כך חזרתי למחשב..אני מתקשרת לידיד..הוא לא עונה...אני מתקשרת לעוד חברה היא לא עונה..זה התחיל להיות ממש מוזר...בזמן הזה אני חייבת להגיד שכולם היו ביחד!חח..אני מדברת עם חברה שלי במסנג'ר...והחדר שלי היה עם דלת סגורה...אמא שלי הכניסה את החברים שלי הביתה... בזמן שאני הייתי במסנג'ר על המחשב..סבבה אחותי באה אלי והיא אומרת לי יעל אמא צריכה עזרה עם המנגל...אני אמרתי לעצמי מה הקשר למנגל עכשיו!?כאילו למה דווקא עכשיו?אז עשיתי אחד ועוד אחד..אמרתי רגע..אף אחד לא עונה..אמא שלי ואחות שלי חזרו מהר ואחותי לא הלכה לחברה..גל אומרת שהיא בבית ובעצם היא משקרת לי כי היא עם הכלב..והיא בכלל לא הייתה איתו.. אז אמרתי לחברה שלי שאני הולכת והלכתי לסלון...אני באה...פתאום אני רואה את כולם עומדים ומסתכלים עלי כאילו נפלתי מהשמיים!!אני נבהלתי כמו שלא נבהלתי בחיים שלי!!ואז חברה שלי רצה וקופצת עלי..וכולם באים וחיבוקים ונשיקות..ואמא שלי מצלמת...והיה מצחיק וכייף והיה הכי שווה בארץ!! זאת המסיבת הפתעה הכי כייפית שהייתה לי בחיים!!! תודה למי שקרא!! חולה עליכם!!

אני יקרא בצהריים חחחח../images/Emo110.gif

אני משהתעוררתי על המחשב ואני חייבת לעוף להתארגן תכף

אביחי 33

New member
ווואי איזה שוווה../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

ממש כמו שאיחלתי וקיוותי שיהיה לך.
יום הולדת שלא יישכח לך לעולם
אני שמח מאוד שגם השנה,יום ההולדת שלך היה מוצלח והמממם
שיהיה המון בריאות הצלחה ואהבה
ואל תפסיקי לחייך
אוהב מיליון
אביחי

../images/Emo85.gifאגב..

פעם הבאה תזכרי.. במסיבת הפתעה את אמורה להיות מופתעת *מע* לא לארגן לעצמך מסיבה ואז לקרוא לזה הפתעה

יעל 13

New member
חח אני יודעת זה היה בכוונה..

אמרתי לה את זה בצחוק ואז ראיתי שהיא לקחה את זה ברצינות אז גם אני התייחסתי לזה ברצינות...העיקר שהיה כייף ושבאמת הופתעתי

למעלה