אנשים כנסו

silvermarlin3

New member
אנשים כנסו

לא הייתי פעיל בפורום זמן מה בגלל סיבה טובה הקמנו להקה בבית ספר אני וחברים ואנחנו מנגנים שירים של לד זפלין ועוד להקות קיצר אנחנו ביחד כבר חודשיים והולך טוב המנהל של הבית ספר שמע אותנו מנגנים )ניגנו באיזה מרכז קהילתי) טוף אז הוחלט שננגן בטקס סיום י"ב עכשיו אני צריך רעיונות איזה שירים מתאימים של לד זפלין כמובן (ואני מקווה שזה יפעיל את הפורום קצת......)0_o חשבתי על מדרגות לגן עדן אבל לא בטוח מה דעתכם? נ.ב אני הגיטריסט

weird dust

New member
עזוב לד תנגן פינק פלויד

יש את החומה אנדר ברייק אין דה וול חלק 2. אין אחד שלא מכיר את המשפט הפמורסם בעולם: "We don’t need no education" אבל אם בכל זאת מתעקשים על שיר סיום של לד זפלין עדיף משהו קצת יותר קצר מה-8 דקות של המדרגות ומה שכתבו כאן לפני נשמע בסך הכל בסדר. לא לשכוח שעדיף שיהיה איזה קשר להופעה. וגם עדיף בעיברית שיתקשר לכולם וכולם יבינו (ואני לא מאלה שאוהבים מוזיקה ישראלית).

../images/Emo45.gif

באמת מתאים. לדעתי לא כדאי ישראלי, אין ממש מה. בכלל קטעים מהחומה יכולים להיות מתאימים למדיי.

weird dust

New member
הקטע שבישראלי לכולם יש קשר

בשירים לועזיים במיוחד ישנים לאף אחד אין קשר חוץ מהמוזרים ששומעים את זה (אנחנו?!?
). בכל מקרה אל תנגן את התחלה חדשה פשוט לא. בחומה אין הרבה שירים שניתן לנגן אותם בצורה ראוותנית כמו מופע סיום. החומה גם עמוסה במסרים סתמיים שלא שווה להיכנס אליהם כאן.

התחלה חדשה? ../images/Emo12.gif

ווא! זה מזכיר את השיר "סוף זה תמיד התחלה..של משהו אחר..טוב יותר רע יותר.." שיר כ"כ אינפנטילי. בכלאופן, החומה זה מגניב. אבל באמת מה שהכי מתאים זה ה-Another Brick. וגם כולם מכירים [הלא כן?]

weird dust

New member
התחלה חדשה של גזוז

אל תנסו בבית. אם זה נישמע כמו שיר פופ, בנוי כמו שיר פופ הוא ככל הניראה שיר פופ במסווה של להקת רוק.

silvermarlin3

New member
בעיקרון יש לנו 15 דקות

אז אפשר להכניס 2 שירים כנראה 1 של זפלין אחד של פינק פלויד bring it on home anthoer break in the wall על השני אני אנחנו צריכים לעבוד כי לא ממש מכירים

weird dust

New member
אני עדיין חושב שצריך שיר בעיברית

במקום לפחות אחד מהם. אין להרבה אנשים קשר לשירים האלו לא לשכוח. אנחנו רואים את זה כאן כדבר טיבעי אבל תשים לב כמה חברים אנשים אצלך בבית ספר שומעים את המוזיקה הזאת. אבל זה עדיין בחירה שלך. אם אתה רוצה המלצות לשירים ישראלים טובים יותר מגזוז אני יכול לנסות לחשוב. (ואם תשים לב כל שירי האנדר ברייק הם רבע שעה אולי תוכל לשלב חלקים מכל אחד מהם).

oribr

New member
bring it on home

אם אתם רוצים לנגן זפלין כדאי שיהיה שיר כיף ומקפיץ כזה כי אני מניח שרוב האנשים לא ממש מכירים את זפלין ומתחברים למוזיקה אפשר גם הארטברייקר

Shovevanii

New member
ווואא

איזה מגניב אתה..חח....
גמאני רוצההה להקההההה....! טוב בכול מקרה! שירים של לד..אני ממליצה על dyer maker....זה קליל כזה וכיפי או - all my love שנראה לי גם מתאים ופינק פלויד, משובח לא פחות...ממ...the wall באמת ממש מתאים. ואם אתה רוצה עוד המלצה....אז...ממ... smoke on the water-deep purple נשמע לי ממש מתאים אבל מה שתרצה! מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה!!!
יהלי

weird dust

New member
סמווק און דה ווטר לא רע

(אני אפילו יודע לשיר אותו - מ-גניב שכמוני
) אבל הוא לא מתאים. צריך לחפש לדעתי שיר שקשור לסוף או להתחלה או שקשור לבית ספר. ולהכניס סולואים בזמן המופע כשמקריאים שמות זה גם נחמד - ואם אני לא טועה אל תבנו על דיסטורשן כי האיש סאוונד יצעק עליכם.

Shovevanii

New member
אוי יש לי שיר ממש טוב!!

הוא שיר דיי יפה, והמילים שלו ממממממממש מתאימות לסוף בצפר... alice cooper- schools out for summer וזה גם לא ממש רוק כבד...זה נשמע דיי סבבה אני ממליצה בחמימות!

jimorrison

New member
the doors - the end

חחח סתם לא נראה לי שאתם יכולים לנגן או לשיר את זה לנגן פחות בעיה...

weird dust

New member
זה שיר ממש טוב

אבל אתה בטוח שזה מה שרוצים לנגן ולשיר? הוא שיר טוב כשיר אבל לא מתאים ממש בשביל שיר סיום מקפיץ. השיר הוא 10 דקות ככה שתיצטרכו להוריד כמה סולאים ובתים. מומלץ להביא גם סאוונד של הליקופטרים כמו בסאוונד טראק של אפוקליפסה עכשיו זה מוסיף. יש להם עוד שיר מתאים לסוף When The Music's Over (When the music's over/Turn out the lights)

למעלה