אנשים כנסו-->

אנשים כנסו-->

היום היה היום הראשון שהתחלתי ללמוד משחק..אבל אני לא חושבת שזה כזההה יעזוגר בלדעת יותר "טוב"משחק כי אני הריי עושה את זהה רק בשביל פרי כפרי....כן.....היום התקשרתי וקיבלתי ביאוס אני צריכה להמשיך ללמוד במגמת משחק שלי ואם אני לא רוצה אז לתת למורה שלי אם היא תסכים בכלל כן......?לכתוב לי על היום הראשון שלי במגמה..בעצם זה כבר יהיה היום השני:) ולכתוב לי שאני יודעת לשחק כדיי לקבל אותי.......וזה.... אתם חושבים שכדאי לי לנסות להגיד למורה שלי למשחק-(רויד) שתכתוב לי המלצה וככה אני ב"ה יוכל להתקבל..מה אתם אומרים?-(ובלי קללות)

Awaken

New member
אמממ

למה את חושבת שזה לא יעזור לך לדעת יותר "טוב" לשחק? את חושבת שסתם לומדים את זה, בשביל השוס?

Awaken

New member
את רק התחלת לא?

ואם תבואי בגישה שזה רק בשביל הסוכנות ואת לא מתקדמת ז את באמת לא תתקדמי... שמעי, משחק זה 10% כשרון, ו-90% טכניקה. בלי חוכמות. יש הרבה מה ללמוד.

טוב...אז....-->

אחרי כמה זמן לבקש ממנה את ההמלצה? כי אני ממש לא רוצה לחכות חצי שנה בשביל התעודה ...אח שלי אמר לי לחכות שבועים...מה אתה מציע?

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif מזתומרת?

למה 10% כישרון ו-90% טכניקה. מזתומרת טכניקה בכלל? זה לא אמור להיות לפחות 60% כישרון?

normajean

New member
זה כמו המון המון תחומים

גם נהגי מירוצים,לדוגמא; יש אנשים עם חוש לדברים כמו נהיגה ותכנון נסיעות בזמן מהירות, להסתכל על כולם יותר מאשר על עצמך ולנתח מצבים בכביש ובכלל להפעיל כלי בתנועה. אבל הרבה מעבר לחוש היוולדות הזה הוא משהו מתפתח,משהו שאת דואגת לפתח, ללמוד(!) לשים לב, למה לשים לב ומתי. וכך גם במשחק - נניח ואת אדם בעל כישרון עמוק ואמיתי - נולדת ככה. ואת משחקת פה ושם פעם בחודש פעמיים בשבועיים ככה בשביל הכיף לא לומדת לא כלום סתם צוברת קצת נסיון של חוסר מבוכה ודינמיקה במתית וכל החרא. ולעומתך באה מישהי נגיד פחות כישרון ממך אבל כל יום או כל יומיים יושבת ולומדת ומשחקת וצוברת נסיון במה ובימוי ולהתחבר לרגשות ולהתרכז להכנס לדמות ללמוד טקסטים להתייחס לפרטנרים והכל , ה-כל. אז למרות שהפוטנציאל ההתחלתי שלך היה יותר גבוה משלה הרמות והאיכות שאליה היא תגיע תהיה גבוה משל ואעז (עברית שלי חיחי..) להגיד שאף הרבה יותר גבוה משלך. לכן הכל מסתכם בלמידה והנסיון שמצטבר לך שם בקופסא.

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif הבנתי אותך ../images/Emo13.gif

תודה

R O O L Y

New member
היי תקשיבי...

אני לא הולכת לריב איתך כמו בפעם שעברה
תשכחי מזה... אבל איפה את לומדת?

למעלה