אנשים כנסו...

maoz100

New member
אנשים כנסו...

רציתי לבקש מכל הממוחים בקשה קטנה לחובב ממוצע יש בדרך כלל צלחת אחת של 1.20 שמכוונת על Hot Bird ועוד צלחת שמכוונת על עמוס אנשים נוטים שלא לדעת שיש אפשרות לדוגמא להזיז קצת את הצלחת של עמוס ואז לקבל עוד כמה תחנות נחמדות באנגלית (FTA) כנ"ל לגבי הצלחת של ה-1.20 ,האם יש בכלל אפשרות לקלוט בנוסף ל-Hot Bird עוד משהו שווה ?(וכשאני אומר משהו שווה אני מתכוון לתחנות FTA באנגלית). אני מכיר הרבה אנשים שחובבים לווינים אבל אין להם אפשרות ל-1.80 בגלל אילוצי סביבה וכדו'. אז בכדי לנצל עד למקסימום את הציוד הדל שברשותנו ,האם תוכלו בבקשה לכתוב מהם התחנות הנוספות שנוכל לקבל ע"י הטית הצלחת (ולאיזה לווין להתכוון)?

smartstar

New member
יש תחנות נהדרות ../images/Emo41.gif

NILSAT 101 בתדר 11747 - ו 11843 11200 hot bird

maoz100

New member
המשך..

NILSAT hot bird ועמוס זה מה שכולם כבר יודעים ומכירים רציתי לדעת אם יש שימוש ל-1.20 שלי מעבר לזה שהתחברתי ל-hot bird וקיבלתי מליון תחנות בשפה שאני לא מבין

maoz100

New member
אתם פורום של אנשים סוציומטים

כל אחד פה מתכתב במייל שחס וחלילה אנשים אחרים לא ידעו יותר ממנו בחיים לא קיבלתי פה תשובה! באמת תודה

mr dish

New member
מעוז - אתה בהחלט לא 100...

אם אתה עוקב מידי פעם אחר הנכתב פה, ודאי שמת-לב שהרבה מידע מחליף פה ידיים , ומידע זה אומר לך שמגבלות ה-120 מונעות מימך את מנעמי הרצוי על-ידך, אז אולי תשקול שוב הגדלה, במקום לבוא חשבון עם כל מתנדבי הפורום?חובב אמיתי אמור להתקדם עם התחביב, ולא לקפוא על שמריו... לשרותך!

באתר satil.com י שלרשותך מידע

נרחב בחינם כולל מדור המוקדש לערוצים לפי שפות ולפי גודל הצלחת שאתה שואל. בכל מקרה - מאנגלית ומצרפתית (בגדול) תשכח ...

למעלה