אנשים כנסו מאיפה אני יכול להשיג את השיר של מומי לוי וסי היימן גראפיטי 89 זה דחוף
O omrinem New member 5/12/02 #1 אנשים כנסו מאיפה אני יכול להשיג את השיר של מומי לוי וסי היימן גראפיטי 89 זה דחוף
D DJ JuVi New member 5/12/02 #2 לא סוחרים בהיפ הופ ישראלי.... תן ת´ריספקט למומי.... כן אני יודע שזה לא לגמרי היפ הופ ישראלי... גם אני צריך את השיר (מה כבר יכול להיות לך דחוף כל כך?!) אבל אני לא עושה שטויות כאלה...
לא סוחרים בהיפ הופ ישראלי.... תן ת´ריספקט למומי.... כן אני יודע שזה לא לגמרי היפ הופ ישראלי... גם אני צריך את השיר (מה כבר יכול להיות לך דחוף כל כך?!) אבל אני לא עושה שטויות כאלה...
I Itai S New member 5/12/02 #4 שטויות כמו......... לפרסם הודעות בפורומים??? מה הלאה? הוא ידרדר לשימוש בחמצוצים?
D DJ JuVi New member 5/12/02 #5 אבל לא יעזור..לא שווה לקנות דיסק... לא שווה לקנות דיסק שלם בשביל שיר אחד....
D DJ JuVi New member 5/12/02 #7 אבל אני רוצה את השיר.... אז מה הפיתרון?? שיוציאו כבר את הסינגל!!! לא ככה?? העיקר שחברות התקליטים יבואו בטענות למי שמוריד מהאינטרנט אבל הן לא עושות כלום למען האנשים הרגילים....
אבל אני רוצה את השיר.... אז מה הפיתרון?? שיוציאו כבר את הסינגל!!! לא ככה?? העיקר שחברות התקליטים יבואו בטענות למי שמוריד מהאינטרנט אבל הן לא עושות כלום למען האנשים הרגילים....