תפרשן סחירה..........
G g a l u s h New member 21/6/02 #1 אנשים!!! כנסו!! יום שבת הקרוב..אני יוצאת לקורס מד"צים מהנוער העובד והלומד ... זה 12 ימים רצוף!! (!!!!!) בכפר חורש...ואני מתררגשתתתתת.. אז תעודדו אותי ותגידו לי שתתגעגעו אליי למרות שאתם בכלל לא מכירים אותי..אני ארגיש הרבה יותר טוב.. |
אנשים!!! כנסו!! יום שבת הקרוב..אני יוצאת לקורס מד"צים מהנוער העובד והלומד ... זה 12 ימים רצוף!! (!!!!!) בכפר חורש...ואני מתררגשתתתתת.. אז תעודדו אותי ותגידו לי שתתגעגעו אליי למרות שאתם בכלל לא מכירים אותי..אני ארגיש הרבה יותר טוב.. |
K keren007 New member 21/6/02 #4 אני לא אתגעגע אלייך על בטוח סתם אוחתי......... תהני ותשלחי לי הרבה הודעות בפלאפון!
ל לא רוצה לרשום שם New member 22/6/02 #7 אני יודע את זה, חשבתי שהתבלבלת ואל תשכחי שאת כל מה שאת יודעת למדת ממני (במרוקאית)
K keren007 New member 22/6/02 #8 אל תשכח...... יש לי חצי מצרי ורבע עיראקי..... אני יודעת מילים בעצמי....... (כן, אני מסוגלת ללמוד לבד אם זה מה ששאלת את עצמך)
אל תשכח...... יש לי חצי מצרי ורבע עיראקי..... אני יודעת מילים בעצמי....... (כן, אני מסוגלת ללמוד לבד אם זה מה ששאלת את עצמך)
K keren007 New member 23/6/02 #12 רוצה שאני אגיד משהו בערבית? *שנייה רק תן לי לפתוח את המילון.......*