אנשים כנסו...

Yaki J

New member
גם אתה דוגמא מאד מעניינת

בעיקר לקריאה סובייקטיבית. תחזור ותקרא דברים שכתבתי בהם ציינתי שבעיניי שפרה לא מתנשאת בניגוד לנאמר, אלא סתם מדקלמת משפטים ומנטרות שטחית. האם יש בה דברים טובים? יתכן. אף אדם אינו לחלוטין שחור לבן, אבל את שפרע יש לתפוס בקונטקסט של המשחק וככזאת - היא לא נחוצה בבית האח הגדול. יש לה כלל תכונות שבעיני הופכות אותה לבלתי נסבלת ואין לי שום סיבה שלא להביע את דעתי. מעולם לא תקפתי בפורום אנשים עם דיעות שונות משלי אלא אם הם הביעו דיעות שהם גזעניות או חשוכות. במיוחד אינן חביבות עליי דיעות המוצגות כ"עובדות" - אנחנו אומרים משמע זה נכון. פורום הוא מקום לחלופת דיעות, ולצערי הרב מקהלת שפרע-צבר נוהגת בצורה שאינה נאותה לדיון - כל מי שאינו חושב כמוהם מיד זוכה לגינוי כמזרחי עם רגשי נחיתות, לא משכילים, ילדים, קנאים ועוד.

אז אם אנשים מפרשים שיחה

בין צבר , שפרה ולאון בדרך מחמיאה לשפרה זה נקרא בעינך " מעולם לא תקפתי בפורום אנשים עם דיעות שונות משלי אלא אם הם הביעו דיעות שהם גזעניות או חשוכות. במיוחד אינן חביבות עליי דיעות המוצגות כ"עובדות" - אנחנו אומרים משמע זה נכון." לפניי שאתה טורח לענות לי , תעיין מעט בשירשור המדובר שבו עלה הנושא הזה . הפורום הוא אכן מקום להחלפת דעות ולכן יש לנהוג בו בסבלנות יתרה כלפיי דעות של אחרים ( למעט מקרים מאוד מאוד חריגים שלצערי גם הם קיימים . אבל פרשנות כזו או אחרת של שיחה בין מתמודדים לא נכלל בין המקרים הללו לטעמי ) . בכל מקרה , אל תבין את דבריי לא נכון . זכותך לא לאהוב את שפרה כמתמודדת בוילה , אף אחד לא חולק על כך . וזכותך גם להביע את דעותיך בעניין ולנמק מדוע זה כך . אבל גם רצוי לדעת לכבד הן את המתמודדים עצמם והן את המגיבים בפורום ולא לצאת בהתקפות אישיות . קבל את הדברים בגדר המלצה .

Yaki J

New member
לא ירדתי לסוף דעתך

אשמח אם תוכל לשלוח לי דוגמאות, ואתה מוזמן גם לעשות את זה במסרים אם אתה רוצה.

קפרי

New member
ביקורת מוסיקה -טוב, עכשיו גרמת לי לחזור

לתגובה שלי לבדוק אם היא לא בוטה, כי אני כל הזמן מביעה אי שביעות רצון מיוסי וביתו. משתדלת להביע בצורה לא פוגעת גם אם הם ממש ממש לא החביבים עליי.

Jason2

New member
אתה מדבר על רמיסה?

אתה משבש בכוונה את השם של שפרה בכל ההודעות שלך כדי לקבוע את האופי שלה. בכל שרשור יש הודעות שלך המלאות שטנה וארס. עברתי על כל ההודעות בשרשור הזה ורובן ענייניות. את הנושא המזרחי עינב העלתה ולא אנחנו ולכן אנחנו מתייחסים לזה. ומה זאת אומרת סתימת פיות ודיקטטורה, מישהו מחק הודעות שלך? מישהו מנע ממך מלרשום את הודעות השנאה שלך?

חבל מאוד שהגמל לא מסתכל את הדבשת שלו

ההגנה הכי טובה היא התקפה על הצד השני זאת אסטרטגיה שחוקה ומוכרת. מאוד נוח להטיל את האשמה לצד שחולק על דעתך, כבר זמן רב שאני נתקלת בשרשורים כל כך נטולי רסן, אפילו עם ביטוי גנאי מאוד לא מכובדים לגבי צבר ושפרה מבלי שאף אחד יחסום את המשתתפים או ימחק את ההודעות הפוגעות. חשוב לי לציין כי ברמה האישית אני סולדת מכתיבה פוגעת ושלוחת רסן ולא קשור על מי כותבים.

sharona78

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך

יש פה הודעות שממש לא נעים לקרוא, אפילו פוגעות וגזעניות..... וחבל שכך הדבר.

למעלה