1שרופה על אפרת כהן
New member
אנשים כנסו../images/Emo36.gif
יש לי סקר ישן שחידשתי אותו טיפה...כי מלא זמן לא ראיתי ת'סקר הזה...יש שאלות שנדמה לי שאף פעם לא הראו כאן...
איזה שחקן הכי מצחיק אתכם?
עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות?
שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים?
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל?
איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה?
איזה אירוח היה הכי פחות יפה?
שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור?
אסי או מיכאלה?
קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)?
גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? לא צריך לענות על כל השאלות.. תשובות שלי:
איזה שחקן הכי מצחיק אתכם? יניב לוי ואז אפרת כהן
עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות? כמה שהייתי רוצה שלאסי יהיו תכונות משותפות איתי, לדורין יש יותר תכונות משותפות איתי.
שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? נתן המדהים המשגע המקסים הנפלא המרגש המתוק החמוד ואפרת המדהימה המשגעת המקסימה הנפלאה המרגשת המתוקה והחמודה...
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל? דורין
איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? אהבה מעבר לפינה, והשיר שלנו.
איזה אירוח היה הכי לא יפה? כולם היו מקסימים, אבל האירוח של נועה היה הכי פחות יפה לדעתי...
שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? ממש לא...אקזיט צריכה להמשיך להיות על המסך...זה יהיה ממש ביזיון לחסום אותה ועוד רק בגלל התחת של שכטר..
אסי או מיכאלה? מקסימות ומעלפות מצחיקות ומדהימות, אבל אצלי אישית, אסי שולטת.
קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? ישמע לכם מוזר, אבל אני מעדיפה את רענן...הוא יותר מצחיק וגם קצת דפוק...מה שגורם לצחוק הרבה בסצינות שלו...
גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? ברור שגיא! יונתן היה סתם נקמן אידיוט...גיא הרבה יותר מתוק ורגיש וסליחה שפתחתי הודעה חדשה.
יש לי סקר ישן שחידשתי אותו טיפה...כי מלא זמן לא ראיתי ת'סקר הזה...יש שאלות שנדמה לי שאף פעם לא הראו כאן...