אנשים כנסו

אנשים כנסו../images/Emo36.gif

יש לי סקר ישן שחידשתי אותו טיפה...כי מלא זמן לא ראיתי ת'סקר הזה...יש שאלות שנדמה לי שאף פעם לא הראו כאן...
איזה שחקן הכי מצחיק אתכם?
עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות?
שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים?
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל?
איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה?
איזה אירוח היה הכי פחות יפה?
שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור?
אסי או מיכאלה?
קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)?
גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? לא צריך לענות על כל השאלות.. תשובות שלי:
איזה שחקן הכי מצחיק אתכם? יניב לוי ואז אפרת כהן
עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות? כמה שהייתי רוצה שלאסי יהיו תכונות משותפות איתי, לדורין יש יותר תכונות משותפות איתי.
שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? נתן המדהים המשגע המקסים הנפלא המרגש המתוק החמוד ואפרת המדהימה המשגעת המקסימה הנפלאה המרגשת המתוקה והחמודה...
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל? דורין
איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? אהבה מעבר לפינה, והשיר שלנו.
איזה אירוח היה הכי לא יפה? כולם היו מקסימים, אבל האירוח של נועה היה הכי פחות יפה לדעתי...
שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? ממש לא...אקזיט צריכה להמשיך להיות על המסך...זה יהיה ממש ביזיון לחסום אותה ועוד רק בגלל התחת של שכטר..
אסי או מיכאלה? מקסימות ומעלפות מצחיקות ומדהימות, אבל אצלי אישית, אסי שולטת.
קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? ישמע לכם מוזר, אבל אני מעדיפה את רענן...הוא יותר מצחיק וגם קצת דפוק...מה שגורם לצחוק הרבה בסצינות שלו...
גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? ברור שגיא! יונתן היה סתם נקמן אידיוט...גיא הרבה יותר מתוק ורגיש וסליחה שפתחתי הודעה חדשה.

תיפי1

New member
עונה

איזה שחקן הכי מצחיק אתכם? אפרת כהן ויניב לוי עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות? אממ אני אבדוק ואחזור עם תשובה בקרוב שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? אפרת כהן ונתן רביץ איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל? אממ לא יודעת, אני כל פעם מיתלבשת בצורה אחרת איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? אין תגובה (כדיברי אפרת) איזה אירוח היה הכי פחות יפה? ועוד פעם: אין תגובה שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? אממ כן אסי או מיכאלה? מיכאסי קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? רענן גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? גיא

תיפי1

New member
תיקון חחח

אתם בעד או נגד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? לדעתי אקזיט צריכה להמשיך לשודר

תיפי1

New member
אממ בקשר לשאלה השניה

אני שילוב של: דורין מיכאלה אסי ונוגה

moton

New member
משהו בקשר לציטוט שלך מהסדרה....

מי אמר למי?? אני לא מצליח להיזכר.. תודה

תשובותתתתתת

שחקן הכי מצחיק- מיכאסי(אפרת כהן המושלמת)
,יובל(יניב לוי הוא מזה זה חמוד הוא גם מצחיק במציאות חחח) אם איזה שחקן יש לי הכי הרבה תכונות משותפות אסי(אפרת כהן אאאאא איזה שלמות)
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל? בטח,אסי(אפרת המושלמתתתתתת
) ואולי גם דורין(טלי שרון) איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? אפרת כהן
דה!חח זה נראה לי דיי ברור!אאאאאא
איזה מושלמת!
את נתן עם העינים
המדהימות שיההההה איזה מושלםםםםםם
ואת נירו החתיךךךךך והקורע חחחחח אאאאאאאאאאא
איזה מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםם
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? אממ איזה שאלה קשה לא יודעת או דורין או אסי איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? השיר שלנו!!!!!!!!
בוזזזזזזז
איזה אירוח היה הכי פחות יפה? של שרון למרות שהוא חמוד והיה אחלה אבל לא מסרו ד"שים וזה עיצבן אותי! שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? לא מה שיש לי בראש זה רק מיכאלה!!!!!אאאאאא אפרת איזה שלמותתת
אסי או מיכאלה? אסי! קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? אמממ רענן חח גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? גיא כי הוא משחק שם ת'בן זוג של אפרתתתתת
אאא איזה שלמותתת למרות שבכל מקום הוא מושלםםםםם

אניייייייייי

-אפרת ענקית! איזה יציאות! וגם יניבוש קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע -עם אסי ועם מיכאלה! אני שילוב של שתיהן!! -אפרתוש ונתוש! -אפחת! אני מתלבשת מוזר! כל בגד מוזר שאני רואה, אני קונה!! -לגעת באושר! יק! -לא! אקזיט רולזזזזזזזז! אני לא רואה את זה, אבל אני יודעתצ שהרבה כן, וזה לא פייר להוריד להם את זה! מיכאלה~~ קובי! גיא!! יונתן סתם מסרוח שמרביץ לאשתו! זונה!

תשובותתתתת

שחקן הכי מצחיק- מיכאסי(אפרת כהן המושלמת)
,יובל(יניב לוי הוא מזה זה חמוד הוא גם מצחיק במציאות חחח)
אם איזה שחקן יש לי הכי הרבה תכונות משותפות אסי(אפרת כהן אאאאא איזה שלמות)
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל? בטח,אסי(אפרת המושלמתתתתתת
) ואולי גם דורין(טלי שרון)
איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? אפרת כהן
דה!חח זה נראה לי דיי ברור!אאאאאא
איזה מושלמת!
את נתן עם העינים
המדהימות שיההההה איזה מושלםםםםםם
ואת נירו החתיךךךךך והקורע חחחחח אאאאאאאאאאא
איזה מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםם
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? אממ איזה שאלה קשה לא יודעת או דורין או אסי
איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? השיר שלנו!!!!!!!!
בוזזזזזזז
איזה אירוח היה הכי פחות יפה? של שרון למרות שהוא חמוד והיה אחלה אבל לא מסרו ד"שים וזה עיצבן אותי!
שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? לא מה שיש לי בראש זה רק מיכאלה!!!!!אאאאאא אפרת איזה שלמותתת
אסי או מיכאלה? אסי!
קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? אמממ רענן חח
גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? גיא כי הוא משחק שם ת'בן זוג של אפרתתתתת
אאא איזה שלמותתת למרות שבכל מקום הוא מושלםםםםם

התשובות שלי../images/Emo9.gif

איזה שחקן הכי מצחיק אתכם? טלי שרון ויניב לוי עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות?מממ לודעת קצת מפה וקצת משם שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים?טלי ומיקי איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? גם לודעת...אולי דורין קצת קרובה איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? לגעת באושר איזה אירוח היה הכי פחות יפה? מממ לא ראיתי הכול ואלה שראיתי ממש אהבתי שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? נגד אסי או מיכאלה? אסי ללא ספק קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? קובי גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? גיא

תשובותתתתתתתתתתת!!!שילי!

איזה שחקן הכי מצחיק אתכם? יובייייי כפרה עליו! עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות? נראה לי דוריןןן שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? נתי ואפרת
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? לא נראה לי שיש דמות כזאת..חחחח יש שילובים כמו דורין ומיה אולי טיפה מיקי...וזהו..חחח יש אחת כזו בכלל? הרגע הצגתי שילוב איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? לגעת באושר ללא ספק!!! איזה אירוח היה הכי פחות יפה? האירוח של נירו...הייתי בחדר המתנה לא ראיתי כלום אלא רק שמעתי, והקדישו לכל ילד 10000000 שנה בטלפון... שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? בעדדד!!!תוכנית מעולההההה!!! אסי או מיכאלה? אסיייי באופי, מיכאלה-בלבוש..חחחח קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? קובייי! גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? גיאאא!! ווו...חח זהו!

../images/Emo41.gifמשו שקשור לסקר...כולם כנסו!../images/Emo41.gif

שמתי
, שתמיד כולם עונים לסרט ולא ממש שמים על התגובות אחד של השני...חחח ותמיד בסקרים יוצאת רשימה ארוכה של תגובות אבל לא אחד לשני! נראה לי שזה יהיה נחמד להגיב לדעות אחג של השני..לא?

Atza

New member
תשובותתתתת

איזה שחקן הכי מצחיק אתכם?טלי אפרת ונתן
עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות? דורין הכי קרובה..גם לא אבל לפחות קצת
שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? אפרת טלי נתן ומיקי
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל? דורין איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה?לגעת באושר
איזה אירוח היה הכי פחות יפה? חני נחמיאס
שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? לא אסי או מיכאלה? אסו'ש קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? רענן גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)?גיאו'ש
! אבל גם יונתן חמוד הכי אהבתי אותו בלחיי האהבה ..

עונהההההההההההה../images/Emo6.gif

השחקנים שהכי מצחיקים אותי הם: אפרתושש ויניבוששש
אממ לדעתי אסי ודרין כי משתהן יש לי תכונות משותפות..חחח
ברורר שאתת
אפרתושש ונתוששש
המושלמים המדהימים המוכשרים המקסימים השחקנים מצוינים והמתוקים והחמודים והמרגשים..חח..טוב יאללה עדיף שאני יפסיק פה כי אחרת זה לא יגמר
אממ נראה לי שאני מתלבשת כמעט כמו דוריןן
הטלנובלה שאני חושבת שהיא ברמה הכי נמוכה אז זה ברור שהשיר שלנו הדוחה והמגעיל והסדרה הכי דפוקה שראיתי בחיים שלי והשחקנים הדפוקים שיש בסדרה פשוט זוועתי ממדרגה ראשונה..פשוטט בעעעעעעע אחדד גדולל
השיר שלנו
אממ האירוחים הכי לא יפיםם אמממ לדעתי כולםם היו מדהימיםם אבל אולי של צוף
..אממ אין לי מושג..אני יודעת שרובכם תגידו על האירוח של נועה פורט אבל אני דווקא אהבתי אותו הוא היה מאודד מצחיק..חחחח..אבל ת'אמתת אני הכי אהבתי את האירוח של אפרתושלמת זה היה האירוח הכי מושלם בתפוז
לאא אני רוצהה שיחזירוו את אקזיטט זאת התוכנית שאני הכי צופה בה חוץ ממיכאלה כמובן אבל אני מאודד רוצה שיחזירו את אקזיט כי גם בגלל שאירחו שם את כוכבי מיכלה ובלי שום קשר היא תוכנית ממש יפה
אממ נראה לי אסושששששששש
כי היא יותר מגניבה כזאת וטובה ומתוקה..אף על פי שאני אוהבת גם את מיכאלוש אבל כרגע אני מעדיפה את אסוש
את רעננוששש חחח כי הוא כזה יותר מצחיק ו... מצחיק..חחחחח
ברוררר שגאיושששש המושלםם שלייי הוא יותר מתוק מושלם מקסים והרבה יותר חמוד..ואני יותר גם אוהבת את הדמות של גאיוששש
וזהוו חחח השקעתי אה!??!...חחחח

Ivan Pedroso

New member
חחח יאללה תשובות ../images/Emo13.gif

איזה שחקן הכי מצחיק אתכם? חחח יובל ודורין עם ההומור הציני שלה עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות? אמממ נראה לי יובל שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? חחח לוסי דובינצ'יק, נתי רביץ ויניב לוי איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל? חחחחח הייתי הולך על יוסטון בוי. איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? חחח יצא לי לראות רק מיכאלה ולחיי האהבה. לחיי האהבה הייתה ברמה יותר נמוכה. איזה אירוח היה הכי פחות יפה? חחח ראיתי רק איזה 3 וחצי. מכל מה שראיתי עם סיוון ששון היה הכי פחות יפה. שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור?
אסי או מיכאלה? חחח אסי קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? חחח לא ראיתי משחק החיים גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? גיא רולז

HaDaRoSh

New member
תשובות שלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

איזה שחקן הכי מצחיק אתכם?שרון אלכסנדר טלי שרון ואפרת כהן
עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות? אין
שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? נחשו..
אפרת המלכה
ושרון אלכסנדר
איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל? אממ דורין? לא דעת
איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה? לגעת באושר
איזה אירוח היה הכי פחות יפה?
לא יודעת
למרות שהתאכזבתי מהאירוח של שרון
שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור? לא ממש אכפת לי מאקזיט
אסי או מיכאלה? מיכאלה ממש קורעת אותי ואני מתה עלייה אבל אני אוהבת קצת יותר את אסי
קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)? קובי קובי קובי קובי
איי מושלם! הוא וריקי!!! איזה זוג!!!
שיחזירו כבר את משחק החיים!
גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)? גיא

תשובות שלי

יניב לוי , גיל פרנק.
לא יודע .. נראה לי הכי הרבה עם גיא
אני הכי אוהב את ניר לוי
לא יודע.. אף אחד
השיר שלנו
לא יודע ראיתי רק של מיקי לאון
חייבים להחזיר את אקזיט לדעתי !!!!
אסי
קובי
גיא

עונה!

השחקן שהכי מצחיק אותי זה יובל אני הכי מזדהה עם דורין היא דמות פשוטה כמוני :)) אני מתה על נתןן רביץ ההורס המושלםם ועל אפרת כהן המושלמת של הלייפ!! אני מתלבשת כמו דורין..אוו כמו גיא אבל בתור בת.. יענו ג'ינס וחולצה פשוטה..... אני לא אוהבת את אהבה מעבר לפינה והשיר שלנו אבל אני לא יודעת באיזה רמה שתיהן אז אני לא יכולה להגיד כלום..:/ כל האירוחים היו מ ו ש ל מ י ם ! ! ! ! ! אני לא רוצה שיוצאו את אקזיט אבל רק בגלל דבר 1.. כי הם כל הזמן מארחים את השחקנים ממיכאלה.. רק בגלל זה :)) אסיי...! אני מעדיפה את רענן כי למרות שהוא רע הוא מצחיק לאללההההההה את גיא דאאאא יונתן היה מניאק וגיא תמים ומתוק!!

../images/Emo26.gif

איזה שחקן הכי מצחיק אתכם? ניר לוי:) עם איזה דמות יש לכם הכי הרבה תכונות משותפות? אמ..מיה..(נראה לי..) שאלה די נדושה, איזה שחקן ואיזה שחקנית אתם הכי אוהבים? ניר,אפרת,נתי איזו דמות מתלבשת כמעט כמוכם? יש אחת כזו בכלל?לא איזו טלנובלה אתם חושבים שהיא ברמה הכי נמוכה?לא יודעת. שאלה לא קשורה למיכאלה: אתם בעד ההפגנה שנערכה נגד הרשויות להוציא את אקזיט מהשידור?לא אסי או מיכאלה?אסי קובי או רענן(רענן-מיכאלה, קובי-משחק החיים)?קובי:) גיא או יונתן(גיא-מיכאלה, יונתן-לחיי האהבה)?גיא

למעלה