אנשים כנסו רגע-

אנשים כנסו רגע-

עדכנו את הקיוסק מידע להיום אז תבדקו לגבי שינוים וזימונים,לי אישית קבעו תחקיר ביטחוני למרות שאני לכל"צ אז תכתבו מה שינו לכם שכל אחד יוכל לקחת מהשני מידע על העניינים, ציפור.

omer87

New member
לא עדכנו לי כלום.... אבל אפשר להבין

מדוע

the last anigma

New member
זה תלוי אם היה להם מה לעדכן...

אני שיניתי תאריך של זימון ולכן זה התעדכן אצלהם.... אם לא אז הם לא היו טורחים לעדכן משו אחר...

SuGaRBabe1

New member
אז אצלי זה הכי מעודכן...

עדכון אחרון ב-6/8... הוסיפו לי את הזימון לכנס בנושא פרוייקט רקיע ב-17/8

איזה קטע

גמלי. את עוד אחת לאוסף שהצבא רואה לנכון לא לשלוח לנו זימונים. דיברתי היום עם הלשכת גיוס ואמרו לי שלא מקבלים יותר זימונים כי אין יותר סבב זימונים. בואי לשק"ם
.

SuGaRBabe1

New member
דווקא שלחו לי שני זימונים...

מאבחנת פסיכוטכנית [לא עברתי] ומאבחנת מחקר [לא התייצבתי]... אבל כשאני דיברתי עם הלשכת גיוס אמרו לי שכנראה יהיה סבב מיונים מצומצם באוקטובר

SuGaRBabe1

New member
מההה :(

bitches :( טוב באסה להם שהם דפקו אותי כי באמת שרציתי להיות בתפקיד טוב ולעשות משהו בצבא הזה בניגוד להרבה שאני מכירה :| אז חבל בשבילם שהם דופקים דווקא ת'אנשים עם המוטיבציה!!

../images/Emo45.gif

וזה לא ממש מזיז להם. ויותר מזה, זה מתוכנן מראש. מה שנשאר אם נשאר אנחנו נקבל אם לא ישר כלל צהלי.

SuGaRBabe1

New member
זה אחד הדברים היותר מבאסים

כי תכלס מה אני אשמה שנולדתי באוקטובר וכל התהליכים של הצו הראשון התעכבו לי ובגלל זה פספסתי סבב מיונים בינואר..?! כאילו שזה אשמתי שאני קטנה :| אבל מילא שהם דופקים אותי בזה, אבל לפחות שיתנו לי להתמיין בינואר הבא!! באפריל שולחים לי משהו שאני לא רוצה, באוגוסט שולחים לי עוד משהו שאני עוד יותר לא רוצה, ומזיינים לי ת'מוח שסבב אוגוסט הוא מצומצם ואין בו מיונים לכל התפקידים... אז שיתנו לי הזדמנות שווה לכל אלו שנולדו פאקינג חצי שנה לפניי!! סורי, הוצאת עצבים
זה כ-ז-ה מעצבן אותי, אוף צבא מפגר!

the last anigma

New member
מבינה אותך... אני במצב יותר גרוע...

אני נולדתי בדצמבר, צו ראשון היה בינואר.. מנילה רק באפריל - משמע - רק סבב מיונים אחד - אוגוסט שבו קיבלתי את האופציה השנייה שלי. נראה מה יצא מזה, תודה לאל על מיונים שלא קשורים למנילה, אחרת הייתי נשארת בלי כלום. (אני מתמיינת לעתודה ונפלתי ממודיעין). תחשבי על זה ככה - אנשים שנולדו באותו יום כמוני, או אפילו באוקטובר כמוך, ונשארו שנה בגן - הם יקבלו את כל האופציות להתמיין למה שבא להם - כי הם הגדולים של המחזור שלהם...

למעלה