אנשים... כנסו ל"מידע אישי לסטודנט"

אירית ז

New member
אנשים... כנסו ל"מידע אישי לסטודנט"

שינו שם את כל המערכת שעות.. אבל מישהו מוכן להסביר לי.. רשום שם שאני לומדת עכשיו רק בכירים.. וזוטרים רק בסמסטר הבא.. יכול להיות??? הם לא יכולים לשנות את דעתם כל שנייה..................

תל"מ זה

תוכניות לימוד ומעקב. בבניין המנהלה 402. ישר בכניסה (חדר 7 חדש) אפשר גם להתקשר אליהם- 03-5318335 או 03-5318508 בהצלחה!!! נהורה

תל"מ זה...

תוכניות לימוד ומעקב. מדור זה נמצא בבניין המינהלה- 402- (חדר 7 חדש) אפשר גם להתקשר- 03-5318335/ 035318508. בהצלחה רבה.. נהורה

מיטלוש8

New member
תודה לך!

שלחתי להם פקס, מקווה שיענו לי במהרה!

Tal Baussi

New member
דייייייייייייי

גם אצלי זה ככה!! אני מתחרפנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ל-א י-כ-ו-ל ל-ה-י-ו-ת!!!!!!!!!!!

אין מצב!!!!!!!! זה בטוח טעות!אני מקווה.. כתוב שרק בסמסטר שמתחיל במאי אנחנו נלמד את רינגוולד(והיא זוטרית..)...ופתאום החליפו את באומינגר בעדן... אין אין........ אני לא מבינה למה כולם שותקים??????? זה הסידור הכי גרוע שיכלו לחשוב בשבילנו! אני בעצם למדתי הכל, כמו ילדה טובה מתחילת אוקטובר, ואני הולכת להמשיך ללמוד כמו ילדה טובה הכל עד יולי!!!!!וכמובן שאין חופשה.... אמא שלהם!!!שיעשו משהו.. זהו הוצאתי את כל זעמי.... שיהיה לכולם יומנעים:)

מיטלוש8

New member
אוקיי, הלחצתם אותי... מישו יכול ../images/Emo26.gif

להעתיק לכאן בבקשה את המערכת שעות החדשה שלו?

אירית ז

New member
חחחחחחחח איך הלחצתי...

עזבו אנשים.. נראה לי הם פשוט בתהליכי עדכון של המערכת שם.. זה כל שנייה משנה שם משהו אחר.... נראה לי כדאי להכנס בערב כשהם יסיימו לעדכן את כל המערכות........

אלכסשה1

New member
גם אצלי

שינו את המערכת: סמסטר א' (במידע אישי לסטודנט) מחקו את כל הזוטרים וסמסטר ב' השאירו כמו שהוא היה. וכן במקום באומינגר יש את עדן... הכל מבולבל ומבולגן... מה נסגר איתם? הם משחקים איתנו או מה??

Tal Baussi

New member
חחחח אירית....

הם עשו בלאגן שלם!!!!! תגידו...אתם לומדים למבחנים?? אני לא... ואני לא יודעת מה לעשוווות.... עוד לא התקבלה החלטה לגבי המבחנים אחרי ה27... נכון???... =/

מור117

New member
זאת הבעיה שהתקבלה החלטה ולא יודעים למי להאמין

באגודת הסטודנטים כתוב שיתקיימו מבחנים מה-27 במקביל ללימודים,עם שלוש מועדים ושלא יהיה חובת נוכחות בשיעורים. אבל בר אילן שלחו לנו הודעה שהמבחנים אחרי ה-27 משתנים.. אז למי לעזאזל צריך להקשיב???????!!!!! למה הם לא סגורים על עצמם??? מה אנחנו אמורים לעשות??ללמוד או לא??

rachels15

New member
אולי.....

צריך להסתכל על שתי המערכות כאילו הן מערכת אחת אולי אנחנו לומדים את הכל כמו שהם פרסמו בלי חלוקה

efrat fisher

New member
סמסטר א' החדש

למי שלא מעודכן... באונ' חיפה סמסטר א1 מתחיל ב-10.2 בתום המבחנים באונ' ת"א סמסטר א החדש נפתח אך יש בו רק את הקורסים של הסגל הבכיר והוא יימשך 10 שבועות באונ' בן גוריון כנ"ל. 10 שבועות, רק סגל בכיר וחזרה לבית ספרנו... אנחנו האוניברסיטה היחידה שחוזרת לסמסטר של הבכיר והזוטר ועוד באמצע הבחינות. "ההישגים" המרשימים של אגודת הסטודנטים משרתים את האינטרסים של מי שיושב שם ובטוח שהוא לא מייצג את האינטרסים של כלל הסטודנטים. אגב, ליו"ר בנצי "תמיד בשבילכם", לא ניתן לכתוב מיילים או להגיע אליו ישירות. אפשר להתקשר לאגודה ולקבוע פגישה איתו או עם אחד הסגנים. ואני חשבתי שהוא יו"ר איגוד הסטודנטים, לא ראש הממשלה... אני בעד לקחת יוזמה במקום לשבת בבית ולהתמרמר בפורום.

efrat fisher

New member
מי מסכים איתי? בבקשה תקראו

להציף את המזכירות במיילים וטלפונים שמתנגדים להחלטה ואם צריך אז להגיע לשם לעשות זאת, לארגן הפגנה.אה... וגם תמיד אפשר לשבות (אי אפשר להאשים אותנו, למדנו מהטובים ביותר...) בקיצור, להפסיק להיות בובות ולפתוח את הפה. קיבלנו את ההסכם הכי גרוע בארץ ונדפקנו מכל הכיוונים. מה שבטוח שזו צריכה להיות פעולה מאוחדת שתכלול הרבה סטודנטים. יש פורום ראשי של בר אילן ויש שם המון סטודנטים שמתלוננים ורוצים לעשות משהו בנידון. פשוט צריך להרים ת'כפפה ולקבוע מועד להפגנה. הבעיה שלנו שכל אחד עסוק בעצמו ואין חזית מאוחדת. ככה זה לא ילך...

למעלה