אנשים כנסו לפה....

עדי18

New member
אנשים כנסו לפה....

בבקשה תכנסו לאתר הרשמי (אני אתן פה את הלינק אליו) ותחתמו על העצומה בקשר לזה שרוצים עונה שנייה ללחיי האהבה.... אני מאוד מקווה שתחתמו...אתם בטח רוצים עונה שנייה, לא?
 

עדי18

New member
אופס שכחתי את הלינק....

אבל יש לי לינק יותר טוב, לינק לעצומה עצמה! http://my.azuma.co.il/lva425
 

actress

New member
אני דיברתי בשם עצמי כי לפי דעתי זה

מיצה את עצמו נכון אהבתי אהבתי אבל אם הם יעשו עונה שניה זה יאבד טאצ´ כי הם בטח ימסחרו שוב ושוב את אותם דברים ומה בדיוק הם יכולים לחדש? החתונה של רונה ומה יהיה שם? בגידות מה? מה הם יחדשו בקשר של אתי ויונתן שלא חידשו פה? יתחתנו אז.. מה יהיה? אני חושבת ודעתי האישית בלבד שזה מיצה.
 

pompii

New member
גם לדעתי זה מיצה...

דיי, נגמר, עברנו את הבאסה של הפרק האחרון, ממשיכים הלאה.. לא מתאים עוד עונה עכשיו...
 

starsgirl

New member
אני חושבת ש...

אני חושבת שלחיי האהבה2 יהיה יותר גרוע מלגעת באושר זה יהיה שטותי ודיי באמת חאלאס מיציו אהבנו וכל דבר טוב נגמר בזמן אם הוא ממשיך הלך הקסם.. אני חושבת שניפרדו יפה ונראה אותם לחוד.. זו רק הדעה שלי.. -עדי-
 
לא צריך עונה שנייה!!!!!!!!!!!!!!!

זה רק יהרוס את הטעם הטוב........ואז כשהעונה תסתיים תרצו עונה שלישית,ורביעת,וחמישית וכו´ ואז זה יימאס על כולנו כמו שקרה לרמת אביב ג´......חוץ מזה,מה כבר יכול להיות בעונה הבאה?סתם טחינה חוזרת של כל החומר.אותה גברת בשינוי אדרת.צריך ללמוד לחיות עם זה ש"לחיי האהבה" הסתיימה.כמה אפשר?120 פרקים לא מספיק לכם?
 

actress

New member
הנה אתה אולי תחשוף את שמך האמיתי!

ואל תברח הפעם......
אני לא מגלה ולא אגלה אזזזז אולי אתה תגלהההההה.... ואתה רוצה המשך כדי להיות מנהל פה אבל זה ממש ממש מיצה.
 
למעלה