אנשים, כנסו לפה! לוח הנציגים

FriendlyFriend

New member
אנשים, כנסו לפה! לוח הנציגים ../images/Emo47.gif

כל זה נוצר משיעמום, אז אל תאשימו. טוב, אז הכנתי לוח של הנציגים של הפורום, אלה שאני יודעת עליהם, ואלה שיותר מפוזרים סביב כדור הארץ (אממ.....חוץ מהמיקרה שלי ושל סיון
) בכל מיקרה-סיון עומדת לפתוח לוח כזה בכל מיקרה, אבל כמו שאמרתי ממקודם-זה הכלללל משיעמום, אז אל תחשבו שאני מוזרה-אוקיי?! טוב, אז אם יש יותר ממישהו אחד למקום מסוים אז מי שהראשון נכנס לפורום נהיה הנציג. מי שעוזב את הפורום או לא משתתף בקביעות נחמק והשני מאותו מקום לוקח את הנציגות. הנציגים גם אחראים לומר "ברוכים הבאים!" לפריקים שבאו מאותו מקום שהם מייצגים(כל אחד למקומו) אבל חוץ מזה אתם גם תרוויחו מזה. אתם תראו. טוב- אז אם אתם רוצים להכנס ללוח תאמרו לי. בסוף אני יתן את זה לסיון והיא תשים בקבצים של הפורום או משהו. כנסו לקישורית בשביל הלוח:

sivani

New member
כבוד שיר! ../images/Emo13.gif ענק! ../images/Emo25.gif

המ...יש לנו מישהו מלטביה?!

FriendlyFriend

New member
הרשימה המלאה

של הנציגים............ אם אתם רוצים להכנס אליה בבקשה תעתבו לי מסר או תגיבו לשירשור הזה: sivani- נציגת וונקובר FriendlyFriend- נציגת טורונטו A n g e l D u s t- נציגת צרפת אינדונזי מצוי- נציג יוון recruta- נציג ברזיל ילדה משועממת- נציגת אילת Super Female Kid- נציגת דרום אפריקה eb182- נציגת ניו ג´רזי שירה הממי- נציגת ניו-יורק bergkamp- נציג לטביה keren14- נציגת מיאמי Jed The Humanoid- נציג אשדוד פרה שרוטה- נציגת ראש העין

FriendlyFriend

New member
אה נכון ../images/Emo9.gif אופס......

אני מצרפת רק את הפעילים... אבל מה אני בדיוק יכולה לקרוא לו? "נציג חור ליד חיפה"?

BoR|S

New member
אהה נכון...

אני לא פעיל כן? ותכתבי "נציג נשר (חור ליד חיפה)"...

למעלה