אנשים כנסו דקה

Guy gold

New member
אנשים כנסו דקה

אני אוהד בית"ר כבר המון שנים,אבל תמיד חיפה היא היתה `הקבוצה השניה` שלי. כשחיפה שיחקה מול רוזנבורג במשחק המפורסם עם האורות באיצטדיון, כשהיא קיבלה את הגול בדקה ה- 88 מבעיטה חופשית של הנורבגים אחרי עבירה מטופשת של באדיר כמדומני, ושלחה את הקבוצות להארכה,פשוט ירדו לי דמעות מהעינים, וכשדוידוויץ השמיט את הכדור מול מאלמו השבדית היתי מאוכזב בצורה נוראית (עד היום עומדת לי בראש התמונה הזאת שבנאדו מרגיע את ההגנה עם סימון שהוא מגביה את היד למעלה,ושניה אחרי זה מגיע השחקן השבדי ומכניס פנימה..) ואני לא ישכח גם את הפנים של יענקלה שחר אחרי המשחק איך הוא עצבני על ארביטמן שהוא הכניס גול יפיפה אבל הוריד את החולצה למען החברה שלו וקיבל צהוב,ולאחר מכן נגע בכדור ביד ואז קיבל אדום,איך ריחמתי על כל השחקנים והאוהדים שלכם, כי פשוט היתם עדיפים על מאלמו וגם מול רוזנבורג שיחקתם מצוין עד הארכה.. ושנה שעברה ששיחקתם מול ליברפול כשבוקולי הכניס את הגול קפצתי עד התקרה מרוב שמחה (לא כמו הגול אתמול של יצחקי,אבל כמעט..) ויותר מזה, גם כשהקבוצה הכי שנואה עלי הפועל ת"א ניצחה את מילאן ואת צ`לסי שמחתי מאוד. אבל עכשיו כשנכנסתי לפורום, וראיתי את השמחה העצומה של הגולשים כאן שבית"ר עפה אתמול מארופה,אני פשוט מצטער שכ"כ הצטערתי בהפסדים שלכם בארופה ושמחתי בהצלחות שלכם. זה פשוט לא מובן מאיפה מגיעה כזאת שנאה,הרי אנחנו משחקים בארופה ולא בליגה, והרי לא מדובר כאן בליגה האנגלית או הספרדית שיש לנו 4 נציגות בליגת האלופות ועוד 5 נציגות באופ"א.. אז אולי האהדה שלי בארופה לקבוצות יריבות קצת מוגזמת, אבל עדין אני חושב שכשאתם רואים משחק של קבוצה ישראלית בליגת האלופות או אפי` בגביע אופ"א אמור להיות לכם איזה שהוא פינה חמה בלב ולא לשמוח ולצהול שהקבוצה עפה מארופה. במשחקים בליגה אין בעיה שתהיה שנאה בין המועדנים,אבל בארופה צריך לפחות לא לשמוח בכשלונות.ואל תבינו מכאן שאני חושב שכשקבוצה ישראלית משחקת בארופה היא מיצגת את ישראל,כי אני ממש נגד הדעה הזאת-רק הנבחרת מיצגת! אלא בגלל שזה קבוצה שמשחקת בליגה שלנו ויש שם הרבה שחקנים ישראלים, צריך לשמוח כשהיא מצליחה.וסתם ד"א, לכולנו זה עדיף שהקבוצות הישראליות יצליחו בארופה,כי הניקוד של הליגה יהיה יותר טוב,ואולי אפי` נוכל להגיע למצב של שתי קבוצות בליגת האלופות כמו שהיה לפני כמה שנים. מקווה שהבנתם אותי.

Benn Is Kane

New member
תראה, אני לא יודע אם זו דעת הרוב..

הפורום לא ממש מייצג את דעת הרוב... אני, כמו שניתן לראות, נמנעתי מלהגיב באותו שרשור, מאחר והעניין לא ממש נוגע לי, כאוהד מכבי חיפה. כמובן שאני רוצה שהישראליות יצליחו באירופה, אבל רק בשביל להעלות את הדירוג של ישראל. בשורה התחתונה, כל אחד יאהד את מי שהוא רוצה, ומתי שהוא רוצה. אם אתה מרגיש לנכון לעודד את הקבוצות ה'שנואות' עליך באירופה, אז זו זכותך. אבל אם מישהו נשאר עם הקבוצה והאמונות שלו, אז זו גם זכותו. לי קשה לשמוח כשקבוצה כמו בית"ר, קבוצה שגדלתי על היריבות איתה מצליחה. לי קשה לשמוח כשקבוצה שאני שונא כל דבר בה, מכבי ת"א, עולה לליגת האלופות (ועוד אחרי מה שהם אמרו אחרי שהם עלו, זה בכלל העלה את העצבים). ואני לא יכול לשמוח שהפועל ת"א מצליחה באירופה. ואני לא יכול לשמוח כשמכבי פ"ת, קבוצה שממש לא איכפת לי ממנה, "מצליחה" (וזה נמצא במרחאות, מאחר וה"הצלחה" שלהם הייתה ניצחון על פרטיזן בלגרד בלבד) באירופה. אבל שוב, כל אחד יחליט לבד. זה שכמה חבר'ה פה שמחים מההדחה של בית"ר, לא אומר שאתה צריך להפסיק לעודד את חיפה או כל קבוצה ישראלית אחרת כשהן משחקות באירופה.

arti00

New member
צודק אני איתך באותה הדעה

אני לא יכול לעודד קבוצות ישראליות באירופה חוץ ממכבי חיפה ..

אסף Day

New member
שמע...

ראיתי את המשחק ומן הסתם אני אוהד מכבי חיפה וכשראיתי בהארכה את בית"ר התעצבנתי על השחקנים שלהם בדיוק כמו שאני מתעצבן מהשחקנים של מכבי חיפה רציתי שבית"ר יעלו מאוד רציתי באמת החבר הכי טוב שלי אוהד בית"ר אין לי שום בעיה עם בית"ר אבל... יש לי בעיה עם גאידמק שמשתמש ביותר מדי כסף ועשק את הליגה כשהפועל קרית שמונה לא הצליחה לעלות ללאומית למרות התקציב הענק שלהם בהשוואה לארצית הבעלים השקיע סכום נורמלי ואז הם עלו. ועוד בעיה יש לי עם השחצנים שבקהל של בית"ר שצועקים מהיום שהם יקחו טריפל לפני שהם באמת ראו איך הקבוצה משחקת 2 משחקים לא נחשבים יותר מדי אני כבר לא רואה קבוצה עם נשמה בבית"ר רק קבוצה עם כסף.

Guy gold

New member
אחי, יכול להיות שהטענה שלך צודקת

לגבי גאידמק, אבל בתור אוהד מכבי חיפה אסור לך בחיים לטעון כזאת טענה! הרי עד לפני שנתים התקציב של חיפה היה 50 מיליון ושל בית"ר 22 מיליון, וכל שחקן שחיפה רצתה אותו, היא גם לקחה אותו בסוף, אז עכשיו הגלגל התהפך וגאידמק הוא האיש העשיר בכדורגל הישראלי. וכמו שלפני שנתים לא אמרת שיענקלה שחר עושק את הליגה עם הכסף הגדול שלו, כך אתה לא יכול לומר עכשיו על גאידמק. וסתם כך אולי עכשיו תבוא ותאמר שאברמוביץ עושק את הליגה האנגלית עם הכסף שלו.. זה ודאי טענה לא הגיונית, כי בכל העולם הכסף זה מה שמדבר בכדורגל.

אסף Day

New member
עם כל הכסף של שחר הוא הרבה פעמים

מסרב לשלם את הדרישות המלאות של השחקנים אסור לתת לשחקנים אוטומט כמה שהם רוצים ישר זה יוריד הרבה מהמוטיבציה שלהם הם לא ישחקו יותר טוב בשביל להעלות את השכר כשהוא כבר במקסימום. ונכון שאתה צודק אבל למה חייב 300 מיליון בשנה? לא הייתי מתלונן אם התקציב היה גדול משל חיפה ב10 מיליון בערך, הקטע הוא שתקציב יותר מדי גדול לליגה שבה הקבוצה משחקת יכול לפגום בגדול, הוא פשוט יוצא פראייר.

Guy gold

New member
כל מה שאתה אומר

זה היה נכון עד אמצע שנה שעברה, מאז שארזי נכנס שחקנים לא מצליחים לסחוט את בית"ר! המון שחקנים ירדו מהפרק בפגרה בגלל שבית"ר לא הסכימה לדרישות שלהם, נגמרו המשחקים בבית"ר. וסתם ד"א, התקציב של בית"ר השנה הוא 85 מיליון שקל, שזה בערך חצי ממה שהיה שנה שעברה!

Ian wright

New member
גם אוהדי בית"ר ככה

מסכים איתך גם אני רציתי שבית"ר תנצח והתאכזבתי מאוד כשהם הפסידו. אבל גם אצלכם יש אוהדים ששמחים מאוד כשמכבי חיפה מפסידה באירופה. לכל קבוצה(מכבי חיפה, בית"ר, מכבי והפועל ת"א) יש אוהדים ששמחים לאיד בכשלונות של הירובות באירופה. גם אני נגד זה אבל זה מה יש. אבל תבין שזה לא רק אוהדים של חיפה..

למעלה