אנשים כנסו בבקשה!!!!

pompii

New member
אנשים כנסו בבקשה!!!!

איפה אפשר להשיג את השיר של סופי כלומר באינטרנט.. יש אותו בקאזה או בתוכנה אחרת? יש אותו למישהו במחשב? אם לא אז אני אלך לקנות כי אני עוד לא שמעתי אותו, אפילו ברדיו לא שמים!!!!!!!! דרך אגב, ומתי יוצא הדיסק כולו?

נכון פשוט מתעלמים ממנו ברדיו

דידי השמיע אותו פעם לפני שראיין את סופי אבל אחרי זה נאדה. מעניין מה סופי חושבת בקשר לזה.............הדיסק אמור לצאת בקיץ. ולא נראה לי שיש להוריד אותו באינטרנט.........

תשובה לפומפי!

POMPI DEARY, אז כמו שהארנבת אמרה, ואין לה הרבה לחדש לך כי היא ענתה על זה בשלמות- לא משמעים את השיר ברדיו, אני לפחות לא שומעת אותו.... וזה ממש לא בסדר! את השיר אני ממש לא חושבת שעדיין אפשר להשיג דרך האינטרנט אבל אם אפשר, אני בטח האדם האחרון שידע את זה, ממה שאני כן יודעת, אי אפשר. והאלבום של סופי (כפי שהיא אמרה), יצא בחודשים הקרובים...אז תצפו לזה בקרוב מאד! (אני אישית, כבר לא יכולה לחכות!!!)

pompii

New member
אני באמת מחכה!!!!../images/Emo13.gif

אני בטוחה שזה אלבום טוב, סופי אמרה שהוא עשוי טוב לדעתה אז נאמין לה
ותודה ניבה

כנסו שנייה

יש לי תתוכנה של קאזה ויש לי גם ת´שיר במחשב איך שמים ת´שיר בקאזה? אני לא כל כך מבינה בזה......

ADIDIDIDI

New member
דנדוש

זה ממש לא יפה סופי לא הוציאה דיסק כדי שאנשים יורידו אותו מקאזה!!!!! היא רוצה למכור ולהרוויח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אז אולי ניתן לה לעשות את זה????

בדיוק עדי! כל הכבוד!

את נבונה! אנו לא רוצים הרי לפגוע במכירות של הדיסק של סופי היקרה נכון? אז למה להתחיל להוריד את זה הכל מיני תוכנות זולות ולא חוקיות?!

ADIDIDIDI

New member
נכון

הדיסק עצמו לא יקר אני בטוחה שלאף אחד שבאמת רוצה את הדיסק אין בעיה להוציא 16 שקל. אני בטוחה שישימו את השיר בקאזה אבל למה שזה יהייה אנחנו? אנחנו הרי רוצים רק בטובתה של סופי.... אז שיהייה לה בהצלחה.

ofirosh

New member
הייתם מאמינים שעדיין אין לי את

הסינגל????!!!!!! אני פשוט לא מצליחה להשיג אותו!! מישהו יודע באיזה סניפים מוכרים אותו?

ofirosh

New member
כן אבל אין לא בסניף רמת שרון וגם לא

בקניון רננים ממה שאני יודעת ואני חושבת שגם לא בשבעת הכוכבים

pompii

New member
לך אין אותו????

אני אפילו לא שמעתי אותו!!!!!!!!!!!!! ברדיו לא שמים, בטלויזיה לא שמים... אין לי איפה לשמוע אותו....
אני רוצה לקנות את הדיסק כשהוא יוצא דרך אגב, אתם יכולים להגיד מתי הדיסק יוצא?

ofirosh

New member
אף אחד לא משמיע אותו!!!!

שמעתי רק חצי שנייה ממנו!!!!!!!!!!!!!! אני יקנה גם וגם!

הצעה לאופיר ופומפי- חשוב!!!!!

זה רע מאד!!! הסינגל כבר יצא לםפני מספיק זמן וכולם צריכים לשמוע אותו! אם הייתי יכולה הייתי קונה לכן את הסינגל ושולחת אותו אליכן! (הי...רעיון לא רע דווקא...) ואני מוכנה לעשות את זה! אני רצינית! כמה זה כבר עולה? ואני משמ רוצה שתשמעו אותו - אז בואו נעשה ככה: אם עוד כמה ימים תנסו למצא אותו ולא צצליחו - אני מבטיחה אישית לשתיכן שאני קונה לכן ושולחת לכן אישית (לשתיכן) טת הסינגל שלה, אוקיי? (הייתי מבקשת מסופי לחתום לכם גם אבל...אני ממש ממש לא רוצה להפריע לה!) HAVE WE GOT A DEAL? עכשיו, בTOWER RECORDS אין את זה כי אין להם סינגלים בכלל... תנסו להשיג את זה ב"צליל"...או ברמת אביב...(אם אתם יכולים להגיע לכאן).
LOVE!

ofirosh

New member
אני יהיה בקניון רמת אביב ביום חמישי

החנות הראשונה שאני אלך אליה היא צליל!!!!!1

ofirosh

New member
ניבה את יודעת במקרה אם יש את

הסינגל במרכז שוסטר?? דרך אגב לידיעת כולם בקייטנה של הקאנטרי של רמת אביב ג´ סופי מבקרת את הילדים מצטלמת מחלקת חתימות ומשוחחת איתם אני כל כך רוצהההה אבל זה טיפשי להרשם לכל הקייטנה בשביל יום אחד....

ADIDIDIDI

New member
ניבה

שאני אבין איך היית יכולה לבקש מסופי לחתום? היא כבר מזמן לא חותמת על הדיסקים. מה את בקשר איתה???

למעלה