אנשים, כמה דברים.

Matrix man

New member
אנשים, כמה דברים.

קודם כל, שמתם לב שלקראת סיום הסדרה בערוץ הילדים הפורום קצת יותר פעיל, וזה סבבה. אז גלו קצת חיבה לאנשים שנוהגים לומר "מקיטה" ו"פיקורו" ^_^ . ועוד משהו, ב23 לינואר עולה בערוץ הילדים הסדרה דרגון בול GT , שחלקכם כנראה ראו אותה, אבל בכל זאת, אני ממליץ למנהלי הפורום לשנות את השם של הפורום ל "דרגון בול זי/ג'י טי" או משהו בסגנון כי כשהסדרה תעלה בערוץ הילדים היא תצבור קהל רב. עד כאן.

ashkeloni

New member
הממ

אני לא אתקוף אבל אני בהחלט לא אוהב את הקטע של השם "מקיטה" מאחר והוא המצאה של אלה שתירגמו את הסידרה לעברית. לא נדמה לי שהשם של הפורום ישתנה.

Matrix man

New member
זו רק הצעה...

ודרך אגב - היום לפני הפרק, ה"מומחים" של דרגון בול ענו על שאלות, הנה רק חלק קטן שאלה: "מי היה האח של סון גוקו?" תשובה של "מומחה": "מקיטה"

mysterious V

New member
פאק! לאיזה דקה ממש לא ידעתי מי זה

אח שלו ושיש לו בכלל אח. רק אח"כ נזכרתי שהיה לו אח- ראדיץ. מי זוכר את זה בכלל.

gokussj2

New member
תאמין לי שלא קשה לזכור...

שיעשו פה חידון על הדברים הכי קטנים אני בטוח שהרוב ידעו את הכל

king kazabubu

New member
וגוהאן לא דומה לגוקו

מסתבר שבמשפחה של גוקו הילד השני תמיד נראה בדיוק כמו האבא... מה שלא מובן זה מי הוא טרלוס...

gokussj2

New member
הוא לא קשור לגוקו בכלל...זה כנראה

ניסיון להראות איך גוקו היה יכול להיות אילו היה מתנהג כמו שאר הסאיינים

gokussj2

New member
אגב לפי דעתי...

הפורום השתפר בזמן האחרון והרמה עלתה קצת

snoop12

New member
מסכים

ויג'יטה יותר יפה.... ושמעתם את התירגום של השיר התחלה וסוף של דרגון יווווווווווו זה מעצבן אותי בלי קשר.... כאילו שמיים וארץ אין קשר בין אנגלית לעברית נקווה שבגי'יטי הם יעשו עבודה יותר טובה

gokussj2

New member
מצטער לאכזב אבל זה יהיה אותו חרא

אין סיבה שהם יחליפו את צוות המדובבים , השם מקיטה ישאר כמובן , והשיר יהיה מעצבן כמו תמיד כי הם לא יודעים לתרגם ובטח יתנו עוד פעם לאמי מנדלמן לשיר אותו אותו , או שהם מתכוונים לשים לג'יטי את השיר הנוכחי כיוון שהוא לא היה במספיק פרקים , אין לדעת מה הם יעוללו הפעם.

Matrix man

New member
מה שבטוח

זה שכל מה שהם יעשו ייצא רע :p למרות שחבל כי את GT לא ראיתי.

gokussj2

New member
הצעה שלי...

כל פעם שיהיה דרגון בול ג'יטי בערוץ הילדים תסגור את הטלוויזיה כי אם תראה את זה בערוץ הילדים אתה תתאכזב מאוד , תוריד או מאימיול או מקאזה במקרה שהאתר שהבאתי כאן לא עובד לך , מה גם שבקאזה אני יודע שיש ביפנית ודרגון בול ג'יטי ביפנית דווקא נחמד לראות.

FireZeroX

New member
אני לא מאמין כמה ערוץ הילדים

יכולים להרוס... אני מרחם על השיר של ג'יטי... הוא השיר הכי טוב ששמעתי (בכלל, לא רק דרגון בול)... אני לא רוצה שהוא יעבור מהר מחי ושולט, לחולה, לגוסס, למת...

king kazabubu

New member
לא הייתי דואג יותר מדי

ג'י טי לא כזאת טובה אז אי אפשר להרוס אותה הרבה יותר ממה שהרסו את זי. בנוגע לשם הפורום, אם מישהו היה טורח להביט או לקרוא את הודעת הכניסה בעמוד הראשי שאני ניסחתי לפני אני לא יודע כמה זמן, אז הייתם רואים שהפורום מתייחס לשלוש הסדרות.

gokussj2

New member
תפנה את ההודעה לבנאדם אחד...

אל תעשה פה הכללות כי רק אחד אמר את זה

למעלה