אנשים כל כך יבש פה! שאלון...

Lola 14

New member
אנשים כל כך יבש פה! שאלון...

טוב, בוא נעשה דבר כזה, שכל אחד יגיד: מה שיר השבוע שלו- מה שיר השבוע שלו של ירמי- מה הדבר שהוא הכי מחכה לו-, מה הדבר שעשה לו את השבוע-, מה הדבר שהרס לו את השבוע-, ומה התכנונים שלו לסופשבוע-, וכדי שנתחיל למצוא תאריים לוידאו צ'ט עם ירמי, לא? כי דיי הזנחנו את הנושא הזה בזמן האחרון, ואני בטוחה שכולם ממש רוצים שיהיה וידאו צ'ט. [אני מקווה שזה עדיין אפשרי, מי שאחראי לזה שיעדכן אותנו.. פשוט לא אין מושג מה החלטנו בסוף..] מצפה לתשובות מכם

DanielNa

New member
להלהל D:

מה שיר השבוע שלו של ירמי-ראשון שבת מה הדבר שהוא הכי מחכה לו-ההופעה של ירמי, מה הדבר שעשה לו את השבוע-החברה באה לישון אצלי, מה הדבר שהרס לו את השבוע-החברה חזרה הביתה, ומה התכנונים שלו לסופשבוע-נופש בצפון D: וידאו צ'ט? אין לי בעיה עם יום שני ואילך... יומטוב, דניאל :ד

y a ® d e n

New member
אוקיי..../images/Emo13.gif

שיר השבוע- 'אהוב יקר' רונית שחר\רונית שחר+עברי לידר שיר השבוע של ירמי- 'מחפשת' 'הולך סביב' ו'כלכך טוב להיות לבד' בעיקר [אבל כל השירים שלו בעצם.. הייתי בפולין עד עכשיו, אז שמעתי מלא מוזיקה באוטובוסים] מה הדבר שאני הכי מחכה לו- האמת שלא מחכה לכלום הדבר שעשה לי את השבוע- כל הנסיעה לפולנד הדבר שהרס לו את השבוע- האמת ששום דבר לא הרס כלום. אבל היו מקרים מעצבנים בפולין התכנונים- לקנות דברים לבצפר
[שנה אחרונה! אמא]

חזאאאאאאאאאארתי..

מה שיר השבוע שלו- Eternal Flame ...נדבק לי לאחרונה.. מה שיר השבוע שלו של ירמי- כבר עכשיו .. מה הדבר שהוא הכי מחכה לו- לסיים לעבוד .. מה הדבר שעשה לו את השבוע- אילת [: מה הדבר שהרס לו את השבוע- לחזור לעבוד אחרי אילת... ומה התכנונים שלו לסופשבוע- לשמור על כלב של ידיד שלי לכמה ימים ולצאת עם החבר...[:

למעלה