אנשים, כאן LAdyLuvJess

annagr

New member
אנשים, כאן LAdyLuvJess

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוייי עדי, קרין!! לולו!!!!!!!!!! הוי כמה התגעגעתי!!!!! זוכרים שאמרתי שהמחשב שלי נדפק? ואז הצטרפתי להייד? אז שבוע אח"כ המחשב שלי נדפק, אבל רציני. יעני אי אפשר להדליק אותו.. כי הוא כזה עושה ריסט כל הזמן.. ואח"כ עשו פורמט.. אבל זה לא עזר. כל מקרה, איזה חודש לא הייתי על המחשב. למה סיפרתי את זה? כדי להגיד שאני עכשיו בבית של חברה... והיום בערב אני אהיה אצל חברה אחרת ואולי אני אכתוב משם.. (הו.. אולי אני אצליח להתחבר ליוזר שלי..:]) אוי אבל כ"כ התגעגעתי!!!! יווווואוווו!!! מה השתנה בפורום? ראיתי יש חדשים... הא. והדבר הכי גרוע- נדפקה לי גם הטלוויזיה... <<זה כזה עצוב!!!>> אבל אני יכולה לשמוע אז אני שמה סתם אמטיווי.. ואתמול היה את ה3 לייב אמינם באמטיוי רגעים קצרים של אושר (אחרי כ"כ הרבה זמן של לא-ממש-לשמוע-אמינם... אוי כל השירים נמחקו!!! כל השירים! הכל! והתמונותתתתתתתתתתתתתתתתתת) אוייי אויי כמה אני חולה עליכם!!!!!! הוי ופיוז, יואו לא ראיתי אותך שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה ה-מצב???????????????? אוייייייייי מתה עליכם!!!!!!! ועל אמינם!!!!!!!!! ד"א... למקרה שלא שמתם לב, אני כזאת הרבה יותר משוגעת וכאלה.... אז יאללה.. אני מצפה לוולקום באק ענקקקקקקקקקקקק :) ודמיינו פה הרבה אייקונים בהודעה.. פשוט אין לי כוח לשים אותם :/ ואני כזאת עם געגועים ואהבה אז אני משוגעת :) אה אה אה ותמסרו להייד דשי"ם..אם הם זוכרים אותי בכלל :/... ומבטיחה לנסות לכתוב אח"כ בערב... :)

k k1

New member
וואלקם באקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חחח הנה קיבלת וואלקם באק ענק! איזה כיף שחזרת מתוקה
גררררר איזה מחשב וטלוויזיה דפוקים!
אני מקווה שהם יסתדרו... גם אנחנו חולים עלייך

annagr

New member
הוי תודההההההה

אבל עכשיו אני זזה... אולי אני אכתוב מהבית של חברה אחרת. מתה עליכם!!! ביי ביי

my josh

New member
אויייי מה קורההה בובה?????????

קבלי ממני וולקאם באקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!
גם אני התגעגעתי!!! ומה קרה לכולם נדפק המחשב...??...??...? גם לי הוא נדפק לפני איזה חודש זוכרים...? אבל אצלך המצב יותר קשה גם בלי טלוויזיה הייתי מתאבדת!..! *מגזימה!* כן כן יש כמה חגשים במיוחד אנה שהיא ממש ותבת וזה וגם נינה או מעיין אנחנו עדיין לא סגורים על השם של והיא רוה ליהיות מנהלת ז סוף סוף יהיה תמונות בפורום!!!!!!
אממ יש עוד כמה חדשים שצצים להם אבל לא רושמים הרבה(חבל..) כןןן גם אני ראיתי אתמול את ה3 לייב של אמ'! איזה יפה היה! (ותגידו שמתם לב שבשיר וויט אמריקה בהופעה אז הוא שר ובכלל לא שומעים אותו?? נראה לי הוא שכח להדליק את המקרופון או משהו הכי לא שמעו אותו רק אחרי איזה 5 שניות אז זה התחילו לשמוע.. מה נמחק לך הכול?!!!!!! בעע גם לי זה קרה...! איזה מעצבן זה!..! לא נורא.. אממ ולמה את לא שומעת את הדיסקים שלו..? לא חייב מהמחשב... גם אנחנו מתים עלייךך בובההההההההה!! חח באמת חזרת משוגעת מתמיד! (ויותר טוב שככה!!) טוב לא נראה לי שתראי את ההודעה הזאת כי אתמול היית פה אז לא נורא אחרכך.. מתה עלייךך!! ואני חוזרת ואומרת חייב להמציא לך שם! כי זה לא ילך ככה! יש לך זמן לחשב על אחד בזמן שאין לך מחשב טלוויזיה!..!

eMiFrEaK

New member
קבלי גם ממני וולקאם באקק ענקקקקקק!!

אני חדשה פה אז את לא מכירה אותי, אבל את עוד תכירי!!!!!

למעלה