אנשים, יש לכם לב? למי שחושב שבאמת יש לו שייכנס לכאן.
H holly shit New member 31/1/05 #5 דווקא אני שמעתי.. בדיוק דיסק של מוצרט (קניתי ב-5 שקל) וזה התאים הרבה יותר.
H holly shit New member 1/2/05 #7 יש מצב..נחשוב על זה. אבל רציתי משהו עם פסנתר והכל שם כינורות, חלילים וסימפוניה שלמה..הזכיר לי את פטר והזאב (ואף פעם לא באמת אהבתי את הסיפור הזה..)
יש מצב..נחשוב על זה. אבל רציתי משהו עם פסנתר והכל שם כינורות, חלילים וסימפוניה שלמה..הזכיר לי את פטר והזאב (ואף פעם לא באמת אהבתי את הסיפור הזה..)
B bobby6killer New member 1/2/05 #8 נצל"ש תראו מה חדש בתפוז!!!!! פול סמיילים חדשים,ביניהם זורו או שתם איש עם שפם . תבלו...
S SAMAR New member 5/2/05 #13 יש... עוד תמונות כאלה נראה לי באתר הרשמי שלו...אח שלי מצא את זה....מוזר...המממממ..מי זו?
B BiAAcH New member 6/2/05 #14 לא יודע אבל.... היא לא נראית כל כך נלהבתת לרעיון לסטיב-או מחבק אותה....
S SAMAR New member 6/2/05 #16 חחחחחחח.... יש גם תמונה חושפנית משו [כשמה כן היא...] ושם היא נראית לי נלהבת במיוחד, אה כן לאותה אישה מסתורית יש ילדה....סטיב או, אבא???
חחחחחחח.... יש גם תמונה חושפנית משו [כשמה כן היא...] ושם היא נראית לי נלהבת במיוחד, אה כן לאותה אישה מסתורית יש ילדה....סטיב או, אבא???
S SAMAR New member 6/2/05 #17 אה, כן... והנה הקישור לתמונה החושפנית....תראו על מה כל הרעש....לא מיועד לילדים קטנים זבי חוטם! [לא אוהבת ילדים קטנים.....]
אה, כן... והנה הקישור לתמונה החושפנית....תראו על מה כל הרעש....לא מיועד לילדים קטנים זבי חוטם! [לא אוהבת ילדים קטנים.....]
S sweet 666 New member 6/2/05 #18 היא ניראה לי קוקסינלית..הפנים שלה גבריות אחושרמוטע!(איזו מילה..איזו מילה!!)