אנשים.... יש לי שאלה!

shualpower

New member
אנשים.... יש לי שאלה!

לכל מי שקרא את הספר "סוף העולם שמאלה", ואני בטוח שמי שאוהב באמת אופנועים קרא אותו, יש לי שאלה. האם אתם היתם מוכנים לצאת למסע כזה? לבד עם האופנוע והטבע... לדעתי אין דבר יותר טוב מזה, רק מה לעשות אני לא יכול לצאת לדבר כזה עדיין. אז מה אתם אומרים? shualpower

TEAM HONDA

New member
בתור אחד שעשה את זה,ממליץ בחום

אולי הייתי קצת נאיבי,אבל בסופו של המסע שלי ביבשת הדרומית (4 חודשים לא כולל עבודה בחווה ומגורים בסידני) נרשמו באמתחת הxt600 שלי 15,000 ק"מ של אדמה חומה אדומה ובוצית מכל רחבי אוסטרליה.שווה בטירוף !!

OFF DoRes

New member
אחלה ספר, אחלה טיול, אבל...

קראתי את הספר, נהניתי בטירוף ועשה לי חשק לעזוב את הכל ולנסוע. אבל כמו שלא מומלץ לצאת לטיול שטח לבד בארץ (בלי קשר למצב הביטחוני) על אחת כמה וכמה לא מומלץ בחו"ל ובאוסטרליה הענקית בפרט. לדעתי כמובן. אתה יכול ליפול עם האופנוע ויגלו אותך רק אחרי כמה ימים וזה יהיה מאוחר מדי, אתה הרי לא מתכוון לטייל עם פלאפון לוויני?
אני חושב שכדאי שיהיה עוד מישהו - אבל אז זה הורס את כל הכיף וההנאה של "לבד עם האופנוע והטבע", שגם לדעתי אין יותר טוב מזה. אבל אם חייך חשובים לך (ואני לא רוצה להישמע דרמתי) אז תחשוב פעמיים ושלוש. עם כל הכבוד לסיגל גבע ויש הרבה כבוד, היה לה הרבה מזל בטיול הזה (חוץ מהתאונה בסוף
).
חולם על טיול כזה, אבל לא יודע עם הייתי יוצא לבד.

shualpower

New member
איזה ביאוס זה התאונה

היא כבר היתה לקראת הסוף. ועד איזה שנתיים אחרי היה לה עדיין קשה ללכת? עכשיו בקשר לזה שאמרת שאפשר ליפול מהאופנוע ואף אחד לא יצמא אותך... אתה יכול לצאת עם 250 ואז לא תהיה לך בעייה להרים אותו, הוא שוקל איזה 96 קילו, זה לא נורא shualpower

BENG

New member
חלום חיי../images/Emo70.gif

קראתי את הספר כשהוא רק יצא והחלטתי שזה הדבר הראשון שאני הולך לעשות אחרי השיחרור קצת (הרבה) כסף אבל עוד 100 יום לבאקום ואז עבודה מסביב לשעון תוך שנה אני בדרך לטיול חיי על שני גלגלים אוסטרליה ניו זילנד המזרח

למעלה