אנשים יש לי שאלה

nylon maiden

New member
אנשים יש לי שאלה

טוב תראו אני שברתי תיד ואני מנגן בגיטרה ואני לא יכול לא לנגן חודש (מי שגיטריסט מבין אותי..) אז אני איכשהו מנגן עם יד שבורה אז תגידו זה יכול לדפוק לי את היד או משהו? או שזה ייקח יותר זמן עד שיורידו לי תגבס? נ.ב אני יודע שאני אידיוט ששברתי תיד בחופש אומרים לי את זה הרבה..

nylon maiden

New member
בבקשה שמישהו יגיד משהו

הרופא אתה יכול לעזור לי? שברתי את היד לפני כמה ימים ושברתי משהו קטן כזה במפרק ולפני ששמו לי גבס יכלתי לנגן ולעשות דברים עם היד ועכשיו פחות אבל עדיין אני יכול קצת אז תגיד כדאי להמשיך לנגן או לא? השאלה הזאת פונה לכוווולם פה

nylon maiden

New member
סוף סוף מישהו ענה!

תודה שענית!!!!!!! תודה תודה תודה תדוה לא סתם טוב השבר איפושהו במפרק בצד של האגודל (לא קשור לאגודל רק בצד שלו כאילו צד ימין) וזה איפה שמסובבים תיד (במפרק)

nylon maiden

New member
אהה

תודה שענית אבל אני יכול לנגן הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יהרוס לי את היד ואני יכול להזיק לעצמי גם שאני עם גבס... אז כדאי לנגן וזה חשוב כי אני צריך לדעת דחוף תודה

אני חדש אותה שאלה

עשיתי שם חדש ואני זה אותו אני.. NYLON MAIDEN זה מישהו אחר.. עדיין אני צריך עזרה בקשר ליד כי החלטתי בסוף שאני כן ינגן ואני לא מרגיש עם זה טוב כי לא בא לי שיהיה לי נזק לכל החיים או משהו כמו שאמרו לי..אז מישהו יכול לעזור?

למעלה