אנשים יש לי שאלה

BADbob

New member
אנשים יש לי שאלה

תשמעו בעיקרון אחרי נסיונות בשיעורים האחרונים התחלתי ללמוד לתפוס בינתיים זה רק בשכיבה קירצ הצלחתי לעמוד כמה פעמים אז יש לי שאלה מתי אתה צריך לעשות את הקפיצה לעמידה מיד אחרי שהגל נשבר או אחרי שאתה כבר הולך איתו קדימה (אינ עדיין לא תופס פינה) תודה מראש

כבודו

New member
כל גל... הוא משהוא אחר...

תכלס, זאת המהירות והזווית שאתה לוקח בה את הגל. אבל תלך לבד פעם אחת ותנסה את הכל... בסוף אתה תעמוד בלי להרגיש את המעבר לעמידה, אתה תעשה את זה אוטומטית....

מממההההההה הקשר?????

מה הקשר בין השאלה שלו לתשובה שנתת לו?????? אחי אתה עובר לעמידה או שאתה מרגיש שהגל מושך אותך ואתה לא צריך לחתור יותר או שאתה יותר מהיר מהגל

W u t a n g

New member
תשובה ל- BADbob.

איך שאתה מרגיש שהגל לוקח אותך אתה אמור ישר לעמוד.. אבל זה תלוי בגל, אם יש ים נמוך אז תמשיך לחתור עוד שנייה שתיים, עד שתשיג עוד מהירות... ואם יש ים גבוה אז ישר תעמוד.

כמו שאתה חותך בשכיבה

רק בעמידה .. כמו שהבטן שלך שולטת יפה בגלשן בשביל לחתוך תגל אתה צריך שהרגליים שלך יהיו מיומנות בשביל זה.. יעני ברגע שאתה מרגיש שאתה הולך לרדת תדרופ אתה צריך להיעמד ולכוון לנקודה הכי נוחה עם הרגליים. תיזהר משני דברים: 1. לא לשים בדרום תרגל קדימה מדי כי אז אתה תתחרטם. 2. לא לרדת ישר למטה כי אז אתה תתחרטם.. :). 3. לרדת תדרופ באלכסון כזה כדי שתוכל לזרם עם הגל הצידה..

DaRזה אני

New member
סרטן חזק אפשר לחלוק על דעותייך??

ואם באה התקפה ושהוא ישתפר הוא ירצה לעשות bottom turn והוא לא יכול ככה אני עובד כרגע על התרגיל הזה(זה לא תרגיל אבל זה נחמד ואני אוהב את זה... וזה מאוד מאוד תלוי בסוג הגל כי יש את הגלים שנופלים כמו גו'רה אבל עדיין הגל פתוח שמה אני מנסה לרדת ולהביא bottom turnאתמול היבאתי את התרגיל אבל לצד ההפוך כיאלו לבקסייד וזה היה מוזר אלב היצלחתי לחזור ולגלוש עוד שתי שניות על הגל... ויש את הגלים שהקצף שלהם יורד כמו בחוף א' תל ברוך בחלק היותר דרומי שלו יש את הגלים האלו שמה הייתי אומר שלעמוד מהר ולהיות אלכסון זה סבבה אבל רק בימים גבוהים או בהתקפות 40+

מה אתה גנוב ?

הוא כולה מתחיל יא .... ומה יהיה כשהוא יהיה קלי סלייטר ? בגלל זה אני נותן לו טיפ של מתחיל .. כרגע הוא לא השתפר עדיין

W u t a n g

New member
חחחחחחח bottom turn

דר יא מסכן הבנאדם אומר לך שהוא בקושי מצליח לעמוד וללכת ישר. תפסיק לזיין ת'שכל כבר..

DaRזה אני

New member
שכחתי...../images/Emo3.gif וניסחפתי קצת...

אתמול היבאתי bottom turn לבאקסייד פעם ראשונה אבל שעשיתי את זה לא הירגשתי טוב כי זה לא תרגיל בכלל זה סתם דרך לרדת את הגל ולהגיע לחלק הפתוח שלו...

BADbob

New member
יוווווו אף אחד פה לא קולט

או שאני לא קולט בכל מקרהההה תיראו עכשיו אני עושה את זה ככה אני תופס תגל בשכיבההה ואז ממשיך איתו קצת קדימה ואז עומד וממשיך קדימה כי אינ עדיין לא תופס פינה קיצר פשוט תגידו אם זה טוב או לא

למעלה