תשמעו בעיקרון אחרי נסיונות בשיעורים האחרונים התחלתי ללמוד לתפוס בינתיים זה רק בשכיבה קירצ הצלחתי לעמוד כמה פעמים אז יש לי שאלה מתי אתה צריך לעשות את הקפיצה לעמידה מיד אחרי שהגל נשבר או אחרי שאתה כבר הולך איתו קדימה (אינ עדיין לא תופס פינה) תודה מראש
תכלס, זאת המהירות והזווית שאתה לוקח בה את הגל. אבל תלך לבד פעם אחת ותנסה את הכל... בסוף אתה תעמוד בלי להרגיש את המעבר לעמידה, אתה תעשה את זה אוטומטית....
איך שאתה מרגיש שהגל לוקח אותך אתה אמור ישר לעמוד.. אבל זה תלוי בגל, אם יש ים נמוך אז תמשיך לחתור עוד שנייה שתיים, עד שתשיג עוד מהירות... ואם יש ים גבוה אז ישר תעמוד.
רק בעמידה .. כמו שהבטן שלך שולטת יפה בגלשן בשביל לחתוך תגל אתה צריך שהרגליים שלך יהיו מיומנות בשביל זה.. יעני ברגע שאתה מרגיש שאתה הולך לרדת תדרופ אתה צריך להיעמד ולכוון לנקודה הכי נוחה עם הרגליים. תיזהר משני דברים: 1. לא לשים בדרום תרגל קדימה מדי כי אז אתה תתחרטם. 2. לא לרדת ישר למטה כי אז אתה תתחרטם.. . 3. לרדת תדרופ באלכסון כזה כדי שתוכל לזרם עם הגל הצידה..
ואם באה התקפה ושהוא ישתפר הוא ירצה לעשות bottom turn והוא לא יכול ככה אני עובד כרגע על התרגיל הזה(זה לא תרגיל אבל זה נחמד ואני אוהב את זה... וזה מאוד מאוד תלוי בסוג הגל כי יש את הגלים שנופלים כמו גו'רה אבל עדיין הגל פתוח שמה אני מנסה לרדת ולהביא bottom turnאתמול היבאתי את התרגיל אבל לצד ההפוך כיאלו לבקסייד וזה היה מוזר אלב היצלחתי לחזור ולגלוש עוד שתי שניות על הגל... ויש את הגלים שהקצף שלהם יורד כמו בחוף א' תל ברוך בחלק היותר דרומי שלו יש את הגלים האלו שמה הייתי אומר שלעמוד מהר ולהיות אלכסון זה סבבה אבל רק בימים גבוהים או בהתקפות 40+
או שאני לא קולט בכל מקרהההה תיראו עכשיו אני עושה את זה ככה אני תופס תגל בשכיבההה ואז ממשיך איתו קצת קדימה ואז עומד וממשיך קדימה כי אינ עדיין לא תופס פינה קיצר פשוט תגידו אם זה טוב או לא