אנשים יש לי שאלה..

AfroditA18

New member
אנשים יש לי שאלה..

יש לי בעיה , המורה שלי אמר לי שמשרד הרישוי עושה בעיות להוציא לטסטים אחרי שבועיים והוא לא מאפשר את זה , ושאפשר מקסימום אחרי חודשיים וחצי להוציא בחודשים יולי-אוגוסט, המורה שלי צדק או שהוא עובד עלי בעיניים מה שנקרא? ועוד שאלה... זה הטסט הרביעי שלי כבר... עדיף לי אולי לעבור למורה שמגיש אחרי שבועיים, יש מורים שמגישים אחרי שבועיים?

Matan G

New member
קצת לא מובן..

את מתכוונת למקרה שבו נכשלת בטסט ואת צריכה לחכות חודשיים עד לטסט הבא? או למצב שבו את מתחילה ללמוד נהיגה וניגשת אחרי שבועיים? (ואני מכיר אישית אנשים שעברו תוך פחות מ14 שיעורים... תוך שבועיים היה להם רשיון בכיס). אם נכשלת בטסט ואת צריכה לחכות חודשיים, זה מכמה סיבות: 1) למורה שלך יש הרבה תלמידים שניגשים לטסט ואין לו מספיק טסטים כל חודש 2) את לא מוכנה לטסט 3) הוא מושך אותך כדי להרוויח עלייך יותר, אבל זה יותר עניין של אמון בין המורה לתלמיד, ואם את לא סומכת עליו - תעברי מורה. בהצלחה

AfroditA18

New member
בתי ספר לנהיגה באזור פ"ת ../images/Emo26.gif

כמה דקות לפני הטסט שלי אמרו במכשיר קשר שלו , שהרבה אנשים התחילו לעזוב תבית ספר לנהיגה שלהם ולעבור לבית ספר אחר לנהיגה באזור פ"ת.... הם אמרו תשם של הבית ספר, ואמרו שיש ילדה אחת שעברה לשם, הגישו אותה שם לטסט אחרי עשרה ימים (טסט רביעי שלה ) והיא עברה.... מישו יודע איזה בתי ספר לנהיגה באזור פ"ת מגישים מהר לטסט? לא משנה לי האיכות של המורים, אני רק צריכה לעשות טסט כמה שיותר מהר.... בבקשה אנשים מאזור פ"ת.......

idandi

New member
ישלי שאלה!! אני לא ידוע אם את יודעת

תתשובה: אם אני לומד 20 שיעורים עם מורה מסויים ומחליט לעזוב אותו מסיבות אישיות שהוא לא נראה לי ואני לא שומך עליו!! ואני עובר למורה אחר מה קורה עם ה-20 שיעורים? זה ממשיך? יענו ל-21 22 וכו? אם כן... מה קורה שזה קורה בשיעור ה-30 יענו אחרי המינימום?

gilka

New member
בעיקרון כן

אבל אתה צריך לבקש מהמורה שלך אישור על השיעורים האלה (אני לא יודע בדיוק איך זה נראה כי לא עברתי מורה) והוא חייב לתת לך את האישור.

URI 18

New member
תראי..

זה לא שהוא משקר, מותר אחרי שבועיים, אבל לא לכל מורה יש את האפשרות (יש לו עוד תלמידים להוציא), ואם לא הולך לך איתו פשוט תחליפי מורה

למעלה