אנשים יש לי שאלה...

אנשים יש לי שאלה...

יש לי שאלה ואני רוצה שתענו לי... יותר נכון זה 2 שאלות... אפשר להיתאהב דרך הטלפון?... ואם כן,אז זה אהבה אמיתית או סתם הידלקות?... תודה...ניצן :)

nasty-

New member
ניצן

לפי דעתי אפשר להתאהב דרך הטלפון ולפעמים זו אהבה אפילו יותר חזקה מאהבה אחרת. לפי דעי אם זו אהבה אז כשתיראי את הבן אדם שבו את מאוהבת לא משנה אם הוא יהיה הכי הכי מכוער בעולם אז את תחשבי שהוא הכי יפה בעולם... אבל אם זאת סתם הידלקות אז לא תרגישי כלום ואולי אפילו אכזבה אז לפי דעתי פשוט תקבעו ואז תדעי אם זאת אהבה או סתם הידלקות כי רק את יודעת ואף אחד לא יכול להגיד לך אם זאת אהבה או הידלקות אז בהצלחה ואני מקווה שזאת אהבה nasty

moran-b

New member
כן

בהחלט אפשר להתאהב דרך הטלפון מנסיוני שלי אבל זה אידיבדואלי וכל אדם זה אחרת. יש אנשים שלא יכולים להתאהב ככה. וזה תלוי בזוג עצמו אם זה סתם או התאהבות אמיתית. אבל אני רוצה להגיד לך שאצלי זה התאהבות אמיתית בהחלט.

oshritco

New member
אבודה

נראה לי שכן לפי מה ששמעתי לי זה לא קרה אישית אבל כן נדלקתי על מישהו דרך הטלפון ... ואני בטוחה שאפשר גם להתאהב ..... אני רק מקווה שמאחורי הטלפון מסתתר איזה יפה תואר ( מה שלא תמיד נכון) אבל אם לך זה קרה אני מציעה לך רק להזהר ... שלא תפגעי או שלא תתאכזבי טייגרית

למעלה