אנשים!!! יש לי שאלה

למה שלא? אחרי הכל

זה היה רק כדי לקבל עוד כסף למה שלא ימציאו עוד ספרים? זה יותר כסף ומה הם לא יעשו בשביל עוד קצת כסף אם זה מדובר על להרוס את הסידרה יותר? אה?

EverMan

New member
לא נכון ...

מוציאים עוד ספרים כי יש ביקוש , ויש אנשים שרוצים לכתוב ולהמשיך את העולם המדהים הזה ... למה לשייך לכל דבר כסף ?

SaberTooth

New member
לא, אין המשך...

מלחמת הנשמות סיימה את הסדרה כרונולוגית, כרגע אין המשך ולא צפוי המשך.

strahd

New member
מדוע לא - ספויילר ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

סוף סוף גמרתי לקרוא את "ירח נעלם" ואני שמעתי שריצ´ארד נאק הולך לחזור לעולם רומח הדרקון בטרילוגיה על המינוטאורים. אני לא יודע אם זה קשור למינוטאורים לפני העידן החמישי, אבל הוא כתב סיפור על מלחמת המינוטאורים בעידן החמישי ועכשיו כשהמינוטאורים הפכו להיות גזע מאוד מפותח ספרותית במלחמת הנשמות (גאלדאר והפלישה ליבשת), כנראה הוא ימשיך. מצידי, אין אדם יותר מוכשר ממנו להמשיך את העולם.

iceviper

New member
שאלה קטנה

שלום לך .. אני חדש בפורום ויש לי רק שאלה אחת: איפה משיגים את הספרים של "מלחמת הנשמות" ? (ולא באינטרנט) מודה לך מראש,

arifell

New member
יש כמה אסקולות

האחת טוענת שיש להזמין מן האינטרנט (מובא בשם האמת האנונימית) האחת טוענת שיש לכתת רגלינו אל חנויות סטימצקי ולקנות שם (אוי וועי זמיר! מאיפה צצה לה פתאום האמת העצמאית?!) והאחת טוענת שיש למצוא חבר, או בן משפחה הנוסע מחוץ לארץ הקודש, עדיף לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, ולבקש ממנו לקנות עבורך (וזו, ידידי היקר והחדש בפורום היא האמת החברתית, אך לחיות במציאות ולהביא דברים מחלומות) בורך הבא לפורום

iceviper

New member
בקשר לספרים...

כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק טוב ידידי חובב הדרקונים, אך זאת משום שכתבתי מהר כי הייתי חייב לעוף מהרשת (אבל הסיבות בוודאי לא מעניינות אותך). השאלה המדוייקת היא האם הספרים תורגמו לעברית ואם כן האם ניתן לקנות אותם בחנות כלשהיא (באופוס אין אותם-בדקתי). רק טוב...

ברינסלי

New member
לא תורגמו עדיין לעברית, אבל...../images/Emo22.gif

את הכרך הראשון (Dragons of a Fallen Sun) אפשר למצוא בחלק מהחנויות כבר מזה כשנה. אומרים שגם הכרך השני (Dragons of a Lost Star) הגיע לא מזמן לארץ. אפשר להזמין אותם דרך סטימצקי מכל חנות שלהם. נראה לי שזו הדרך הכי מהירה וזולה. אני כשלעצמי קניתי את הראשון בארץ, ואת השני והשלישי הזמנתי מאמזון.

La Gamba

New member
לריצ´ארד יש אהבה בלתי מוגבלת

למינוטאורים. לא איתי סיפור אחד, או ספר אחד ,שלו, שבו אין מינוטאורים כיצורים אצילים ונבונים.

ברינסלי

New member
../images/Emo58.gifדווקא נדמה שלהיפך.../images/Emo58.gif

שהסופרים התאמצו להשאיר כמה שיותר קצוות לא סגורים בסיום מלחמת הנשמות, במטרה להבטיח את המשך הסדרה: שתי אומות האלפים, גורלה של מינה, המשך דרכם של אבירי נראקה, והדרקונים אוניסאבלט וגלידוס. לנוכח כמות הספרים שיצאו עד היום על כל דמות, יצור או עלילה שהספרים המקוריים לא הרחיבו עליהם, נראה לי סביר למדי להניח שעלילות הרומח לא עתידות להסתיים גם עכשיו.

למעלה