אנשים יש לי שאלה....

rocket

New member
אנשים יש לי שאלה....

טוב אז אני מודה.. אני לא רואה את העונה השלישית... מה לעשות כשבצבא אז אין זמן לראות את הכל... אני רואה רק בימי שבת... בכל מקרה.. ראיתי היום בבוקר את הפרק - ממש אהבתי אבל יש לי כמה שאלות : למי הם קראו "שליט דיגי´מון"??? מי הילדים של הזה עם המשקפיים הכהות ?? מה הם קשורים ?? איך יתכן שמאמן מתאחד עם דיג´ימון ? למה העולם הדיגיטלי כזה ריק ??

star_female

New member
....

בקשר ל"שליט הדיג´ימונים" שהם מדברים עליו, עדיין לא אמורים לדעת מי הוא... איזה ´זה עם המשקפיים הכהות´? אם את מתכוונת ליאמאקי (הבלונדיני), אין לו ילדים (לפחות לא בעולם הדיגיטלי o_O לא יודעת אם באופן כללי)... לזה עם השיער הכחול יש 2 ילדים מאמנים שנמצאים בעולם הדיגיטלי - הנרי וסוזי. ומאמן יכול להתאחד עם דיג´ימון כי... ככה זה בעונה הזאת... היא לא קשורה לשום דבר אז אין ממש סיבה שזה לא יקרה... (והעולם הדיגיטלי הזה מגשים משאלות יותר מזה של העונות הקודמות...) וזה לא אותו עולם דיגיטלי, אז הוא לא נראה אותו דבר.. וככה זה גם לגבי האוכלוסייה של הדיג´ימונים... יש מקומות עם יותר דיג´ימונים ויש מקומות עם פחות.

rocket

New member
התכוונתי

לזה שהיה בבית עם אישתו והיא ארזה בגדים או משהו אז היא התחילה לצעוק שהילדים שלהם לא ב ...*שכחתי מה היא אמרה* ואתה יודע איפה הם ואתה לא אומר לי ....

למעלה