אנשים יש לי את.... הסינגל של השיר החדש של רוני "תזיז את הישבן"!!! אח של חברה שלי הביא לנו!!!
א אגוסטין New member 2/7/04 #1 אנשים יש לי את.... הסינגל של השיר החדש של רוני "תזיז את הישבן"!!! אח של חברה שלי הביא לנו!!!
ח חולת בנחה New member 3/7/04 #6 למישהו יש את השיר "תזיז את הישבן" שרוני עונה לישראלים? אני לא יכולה לחפש בקאזה, כי הקאזה שלי נדפק..אז למישהו פה יש?
למישהו יש את השיר "תזיז את הישבן" שרוני עונה לישראלים? אני לא יכולה לחפש בקאזה, כי הקאזה שלי נדפק..אז למישהו פה יש?
Y yardenos3 New member 3/7/04 #7 אי אפשר להוריד את זה!!! יש לזה זכויות של הליקון, פופ ארט ועוד מישהו!!!
° °•° NoEiTa °•° New member 3/7/04 #8 ../images/Emo181.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
O OoOo גלית oOoO New member 4/7/04 #9 ../images/Emo53.gif מי שיש לו את השיר תזיז את הישבן של רוני ויעל אז שיצור קשר כדי שישלח לי:251800455 כינוי:«::«::°גל*ת°::»::»
../images/Emo53.gif מי שיש לו את השיר תזיז את הישבן של רוני ויעל אז שיצור קשר כדי שישלח לי:251800455 כינוי:«::«::°גל*ת°::»::»
א אין כמו לולי New member 4/7/04 #11 אנשים! יש לי את הסינגל!!! סוף סוף!! זה כזה יפה!!! ומצחיק!!!! יווו איזה מושלמת היא שם.. היא נשמעת כמו איזה ילדה קטנה כזאת שבוכה כי מתחילים איתה!! אבל זה כזה יפה!! יוו אין לכם מושג!!!
אנשים! יש לי את הסינגל!!! סוף סוף!! זה כזה יפה!!! ומצחיק!!!! יווו איזה מושלמת היא שם.. היא נשמעת כמו איזה ילדה קטנה כזאת שבוכה כי מתחילים איתה!! אבל זה כזה יפה!! יוו אין לכם מושג!!!
1 1sharon1 New member 4/7/04 #13 איפה אפשר למצוא את השיר של רוני על תזיזי את הישבן...שמעתי זה שיר יפה ואני לא יודעת איפה אני יכולה להשיג אותו...מישהו יכול לעזור לי למישהו יש את זה? אם כן שישאיר את האיי סי קיו שלו תודה!
איפה אפשר למצוא את השיר של רוני על תזיזי את הישבן...שמעתי זה שיר יפה ואני לא יודעת איפה אני יכולה להשיג אותו...מישהו יכול לעזור לי למישהו יש את זה? אם כן שישאיר את האיי סי קיו שלו תודה!
ר רעות100 New member 4/7/04 #15 דווקא אפשר... לי יש את השיר הזה!!! ומי שרוצה שירשום לי לאיי סי קיו:197174689
ר רעות100 New member 4/7/04 #16 אופס...תיקון טעות!! האיי סי קיו שרשמתי לכם זה הישן האז החדש לי זה:272275881