אנשים יש גלים מחר ?

BADbob

New member
אנשים יש גלים מחר ?

אני חיייב לדעת אני רוצה לנסות תגלשן החדש

DaRזה אני

New member
ממה שהבנתי, היום

היה 35 גג ויש התחממות נראה לי שירד אל תצפה ליותר מ20 מחר לך לטופסי אולי פעם ב---תבוא איזה התקפה של 30-35 יהיה נמוך ולא מומלץ אבל אם הייתי יכול ללכת הייתי הולך אבל אני גר רחוק ואין לי הסעה :( סעמק אני מת להיות בן 16 לקנו כבר ת'ריינג'ר שלי ליסוע לים בכיף ככה לצאת בכיף תוך שנייה ככה לא להיות לוי באף אחד רק אני והגלים בלי כל זיבולי השכל

BADbob

New member
מההורים שלו

אבל אם להם אין צריך לעבוד חחחחחחח אחי מה הבעיה לקחת אוטובוס ? ולמה שבטופסי יהיה ביום חלש אם כבר בדולפי לא ?

DaRזה אני

New member
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפטטט

אוטבוס לא לוקח גלשן גם אם תשלם לו מחיר של 6 נוסעים הוא לא יכול כי אגד ודן לא מרשים צריך לארגן אוטובסי גלישה שיעברו בבוקר מוקדם ואחה"צ יחזרו הסעות מאורגנות של כל מי שגר רחוק מהים ככה רק גולשים בשביל ללכת לים ולעשות כזה מנוי קטנטן טוב זה סתם פנטזיה ושטויות! כל המוניות או לוקחים זה בסוף עולה כמו ריינג'ר אחד אני יקנה איזה יד שנייה יתחיל לחסוך מעכשיו מתנה ליום הולדת 16 אפשר להשיג מה שבטוח אני ישאר איתו שנתיים ולא שנה אני ינצל אותו ואז ימכור ואז יעשה מכונית!(לא יקנה אבל יש את של ההורים ושל האחים) מגניב אבל אני שונא לדבר על העתיד

BADbob

New member
אתה מתכוון למיול נכון ?

כן גם אצלי זה בעיה אינ כניראה פשוט משלם ושם אותו באיחסון על החוף כי זאת בעיה להביא אותו כל פעם כי אני גר יחסית רחוק מהים זה יעלה לי 80 לחודש וככה אני פשוט יבוא אם אופניים איזה פנטזיות לעתיד חחחחחחחחחח מה אתה חושב זה קל להשיג ריננג'ר או כללית מיול זה עולה בסביבות 30 אלף שקל יד שניה מאיפה תשיג ?

on the wave

New member
אחי איפה אפשר לאכסן גלשנים ?

גם אני מעוניין בסידור כזה...

BADbob

New member
כנס אחי

יש בטיילת מקום כזה שקוראים לו מועדון דוגית שזאת כזאתי חנות לגלשני רוח אבל הם גם מאחסנים שם זה עולה 1000 לשנה (80 שקל לחודש) אניר וצה לעשות אתז ה כי זה יותר נוח לי ככה אינ גר איזה שעה הליכה מהים מה יש לי כוח כל פעם ללכת איתו ברגל

DaRזה אני

New member
אני שונא להגיד את זה

כי זה צפוני סנובי מגעיל ומתלהב אין לי בעיה להשיג את הריינג'ר --לפחות לא בעיה כספית כי לא חסר--( ויש כזה דבר מיול זה של קוואסקי וזה חרא ואיטי ריינג'ר פי אלף יותר מהיר וזה של פולאריס...) אבל בכל זאת אני חוסך אבל ההורים שלי בטוח יקנו לי את זה ליום הולדת 16 וזה גם בהיסתמך לציונים שלי.... אין עוד הרבה זמן עוד פחות מחצי שנה -5- חודשים אני בן 15 ואז עוד חצי שנה אני מתחיל לללמוד ככה בכללי עוד פחות משנה אני מתחיל ללמוד ופחות משנה וחצי אני כבר על הכביש בייבי אל תדבר שטויות אני איכסנתי בחינם את הגלשן שלי בפרישמן.. טוב אבל זה בגלל שסבא לשי היה פעם מצי והאבא של המציל היה שכן לש סבא שלי וגם חבר קרוב! זה למה בחינם וכל פעם הלכתי וגלשתי בכיף!

BADbob

New member
איך אני שונא תחרה הזה

מה זה בושה שיש לך כסף גם אם ההורים שלך קונים לך מה קשור צפוני בכלל יש לך כסף מה זה בושה ומי שיגיד לך שאתה שוויצר סתם קנאי טוב אני בן 14 יש לי עוד זמןןןןןןן בכל מקרה האיחסון הזה משתלם אבל אם הם לא יהיו פתוחים בשבת וחגים אז זיייןןן

למעלה