אנשים יקרים

אנשים יקרים

מה קורה איתכם תתחילו להתעורר ולרשום יותר הפורום ניהיה שומם מאוד תזכרו שפורום מייק ברנט יש רק אחד שירן

Dis Lui

New member
את האמת../images/Emo35.gif לא יודעת למה אבל..

באמת יש יובש בפורום הזה בחודש האחרון. גם אני מריגשה ככה.. למה
אין לי מושג.. אולי זאת מן תקופה שכזאת, אנא ערף...

Dis Lui

New member
אני אולי חושבת למה אבל..

אותי כבר זה לא מעניין כבר ממזמן וגם לא את האחרים. אז אם זה מה שהיה וזה מה שיש, אז שימשיך ככה. העיקר שאני אוהבת את מייק ברנט ומעריצה אותו בדרכי שלי. אם לא יהיה פורום, אני עוד אחיה...חחח... הצטרפתי לפורום בהתחלה בגלל מייק ברנט ואח"כ בגלל האנשים הנחמדים שכאן.. אבל זהו, זה כבר לא משנה לי, את האמת אני אומרת.

אני לא חושבת שזה בגלל האנשים בפורום

זה בגלל שאין מה לעשות אבל מייק כבר לא איתנו היום...ואין יותר מדי חדשות להביא בנושא... רובנו יודעים את סיפור חייו של מייק....למרות שכמובן תמיד יש פרטים קטנים שלא יודעים... מה שנשאר לנו...זה לשמוע את המוזיקה שלו להכיר עוד מעריצים כמונו להסתכל בתמונות שלו ולהבין איזה בנאדם מוכשר ומדהים הפסיד העולם במותו של מייק... אבל חוצמזה אין יותר מדי מה לחדש....לכן כמו שאמרו מקודם זה שאנחנו לא כותבים הרבה בפורום לא אומר שאנחנו לא ממשיכים להעריץ את מייק בדרכים שונות... ובד"כ מי שמחיה את הפורום זה המעריצים החדשים שכל הזמן מצטרפים!! אז אין מה לדאוג....אולי הפורום קצת "מת" עכשיוו אבל המעריצים תמיד ממשיכים לחיות....:] אז לא לדאוג....ושיהיה לכולנו חג פסח שמח וכשר!!

למעלה