אנשים יקרים

mikonww

New member
אנשים יקרים

היום היתה לי מיני פגישה שפעם ראשונה לקחתי את אחד החמוסים שלי איתי לשם (תום). היה ממש משעשע, האמת שהיה טוב מאוד, תום ישן לי כל אותו זמן בשרבול של הסבדר ולא ניסה לצאת. אבל בשלב של הלחיצות ידיים וכאלה הוצאתי אותו, והוא הסתובב חופשי ולא הפריע ולא כלום. בקיצור אני גאה בחמוס שלי ומהיום והילך הוא בא איתי לאיפה שהוא רק יכול
זהו סתם רציתי לשתף

Sweet Fantasy

New member
אפליות ../images/Emo3.gif

רק תזהר (ואני רצינית) שהריח שלא לא ידבק לך לבגדים ואז באמת חבל, אף אחד לא רוצה לעשות עסקים עם בחור מסריח.

mikonww

New member
חחחח זה בסדר לא דועגת ../images/Emo163.gif

את יודעת יש משהו קצת מוזר ואני השמח לשמוע דגובות. במהלך השנים שבו גדלתי חמוסים, היה נדמה לי שהרייח שלהם הרבה יותר מציק לבנות מאשר לבנים. אני זוכר אין ספור פעמים שידידות שלי באו ואמרי לי שהם מסריחים אבל מתוקים ואילו לבנים לרוב הרייח לא הפריע או כמאת ולא הורגש. עוד מישהו נתקל בזה ?

Sweet Fantasy

New member
בטח שאני דואגת ../images/Emo8.gif

ובקשר לבנים בנות, אני לא חושבת שזה נכון (ועמית יכולה להעיד על כך
) אני חושבת שבנות פשוט אומרת על ליבן ובנים לא מזיז להם כ"כ או שהם פשוט רגילים להיות מסריחים
בכל אופן, זה תלוי בבנאדם ולא במין.

mikonww

New member
לא יודע לפני דעתי למין יש השפעה

מחקרים מראים שגברים נועהגים בשונה מנשים, שזה אומר : גברים נוהגים על פי אינטוייציה יותר ולכן סביר שיעבדו את הדרך, על אף שהם לא באמת מעבדים זה פשוט השילוט לא נכון בארן
, נשים נוהגות יותר על פי שילוט. בקיצור שאתה רוצה להגיע לאיפה שהוא בטוח תן לאיש לנהוג, אולי זה הקח שעה אבל יש לך סיכוי רב יותר להגיע. חלק שני: מרבית התעונות הקשות נגרמות לגברים ולא לנשים, אז אולי יש משהו שנשים מבחינות באו יותר כמו רייח או צבעים או חוש שישי שאנו הגברים לא מכירים בו או בכמ השכל שלנו בשימוש חלקי בלבד. אז אולי יש משהו, ושוב הכוונה לא למישהו ספציפי אילה למגדר שלם

מעייניT

New member
לא נראה לי...

כי לי דווקא הריח לא מפריע אני אפילו אוהבת אותו! (זה לא בצחוק!) לדעתי זה ריח טוב.... ובקשר לנשים גברים לא נראה לי שיש הבדל...

Twinsen2005

New member
זה קצת מזכיר את...

עניין המושב והקיבוץ המפורסם. בזמן שיש אנשים שאוהבים את הריח המסריח התמידי במושב של הצואה של הפרות, יש את אלה שנהנים ממנו, כמוני. כשליצ'י הייתה אצלי הייתי מוציא אותה מהכלוב כשהיא הייתה מתעוררת, היא הייתה כולה מתוחה ומסטולה ואז הייתי מסניף לה את הצוואר ומנשק אותו ונהנה מכל רגע. במקביל לזה מי שהריח אותה חוץ ממני היה טוען שיש לה ריח של פיפי ושהיא מסריחה. הייתי שם לה לפעמים בושם של חמוסים ונהנה ממנה פחות, ואנ'לא חושב שזה שינה משהו למי שהיה מריח אותה חוץ ממני. אחרי שמייק לקח אותה שמעתי טענות כמו "או, פתאום הריח הטוב חזר לחדר שלך" וכאלה... נושא הריח מאוד בעייתי ואני אישית הזדעזעתי מהסיפור של הנערה פה שחבר שלה נפרד ממנה בגלל זה ומישהי בכיתה אמרה לה "אז ממך בא הריח המוזר?!"... אני מניח שזו בעיה שאין לה פתרון מספיק טוב. על כל פנים בתור מי שזה לא הפריע לו לא נתתי לזה להשפיע על היחס שלי או המגע שלי עם ליצ'י. לשטוף ידיים הייתי שוטף וכאלה אבל לא מעבר. גם לא יצא לי לשמוע על זה הערות מעבר לריח שהיה בחדר ולריח שיצא ממנה. חבר שלי היה ישן אצלי ולא היה מפריע לו גם, הוא ידע להבחין שהיא מסריחה אבל התרגל בדיוק כמוני.

מעייניT

New member
אח שלי אמר

שיש לו ריח שכאילו הוא עשה קקי בחיתול וזה ממש מעצבן אותי! והוא הדביק את זה גם לאמא שלי!
ואז אמא שלי הדביקה את זה לכל קרוב משפחה אני אוהבת את הריח! ולדעתי מי שאוהב חיות יכול "לסבול" ומי שלא עושה מזה הדבר הכי גרוע בעולם לדעתי מי שלא אוהב חיות איין לו רגש כמו למי שכן אוהב! ואני מצטטת את כל האנשים שאמרו לי מיליון פעם ככה: "אומרים שמי שאוהב חיות יש לו רגשות חזקים ונשמה מיוחדת וטהורה" כל הזמן אומרים לי ככה כי יודעים שאני אוהבת חיות ללא גבול.... מי שלא אוהב חיות תמיד יגיד שזה מסריח ובלה בלה בלה ובלה ובלה......

skarlet ohara

New member
בנוגע אלי....

הוא לא היה חבר שלי, רק התחלנו לצאת. העניין הוא שלריח של החמוס מתרגלים, אבל הבחור הזה ואני לא יצאנו יחד הרבה זמן, והוא גם לא היה אצלי בחדר מספיק זמן בשביל להתרגל, וזה כאילו שנפגשתי איתו והיפלתי עליו פצצה (פתאום ריח של חמוס). אז כמובן שאפשר להתרגל, תלוי עד כמה הבנאדם מעוניין בקשר. ואל תדאגו, אנחנו עדיין מדברים... פשוט, מחפשים סוג של עמק השווה. הוא לא נפרד ממני, והוא לא היה חבר שלי (ועדיין לא חבר שלי..אם בכלל). בכלל זה בעיה, בקרוב מתחילים לי ראיונות לעתודה, ואני אצטרך באמת להימנע מלהתקרב למוסי בימים האלה. זה חשוב מדי מכדי להרוס את זה עם ריח, שגם אני אוהבת, ד"א, אבל לאחרים קשה להתרגל.

למעלה