אנשים יקרים

pie and cactus

New member
אנשים יקרים

אנשים יקרים בימים אלו אנו בעיצומו של מאבק למען האכלת חתולי הרחוב בארץ. במטרה להכחיד את חתולי הרחוב, הנתפסים כמטרד על ידי ציבור קטן הנרתע מהם, מבקשת עיריית ראשון לציון להתקין חוק עזר האוסר על האכלה של חתולים בלא היתר מיוחד. אפילו מתן מים לחתול צמא בלא אישור הוא עבירה על חוק דרקוני זה, הגוזר מוות אכזרי ברעב ובצמא על חתולים רבים החיים בעיר, והופך תושבים המגלים כלפיהם חמלה לעבריינים. לא רחוק היום בו רשויות אחרות יבקשו להתקין חוק זה. נודה לכם אם תכנסו לחתום נגד חוק היתרי האכלה ותעבירו הלאה לחבריכם. תודה רבה- בשם החתולים. www.free-cats.org

ומה עם עצומה

על עניי ראשל"צ? אנשים שחיים ברחוב ואין להם מה לאכול? תאמינו לי שחתולים נבראו מלכתחילה כחיות שמסוגלות להסתדר בעצמן וזה גם חיות שמביאות מחלות, אז לפני שאנחנו תורמים את כל המרץ שלנו לחתולים אולי נפתח ונחשוב קצת על האנשים...

amst

New member
מה לעזעזל זה קשור?

"תורמים את כל המרץ שלנו לחתולים" .. איפה את חיה? ואם לא יחתמו על עצומה למען חתולים..את חושבת שזה יעזור למישהו שחי ברחוב? WTF

amst

New member
כמה שעות ביום את משקיעה בעזרה

לאנשים החיים ברחוב? 12? 24? כי אם זה ככה..באמת חבל על ה2 דקות שתבזבזי על בעלי חיים בחתימה על עצומה . ולראות כתב פלילי..לא חראם..? לא בזבוז ? יכולת בזמן הזה לעשות ארוחת ערב לאיזה הומלס.. אני מזכירה לך..כל המרץ! ואני בטוחה שאת לא סתם מטיפה לאנשים ומהווה דוגמא לאדישים.. ובאמת מקדישה את "כל המרץ" שלך..לאנשים החיים ברחוב.. כי אם את לא.. מה זה אומר עליך??

קודם כל

אני כן מתנדבת (ב"טל-חיים") ותורמת לקהילה ולא רק בעניין הנזקקים אני מתנדבת גם בבית אבות במסגרת בית הספר שלי ובאיכילוב מעצמי. אז לפני שתפתחי ת'פה תבררי אם אני סתם עושה רוח. דבר שני חתול שהוא שלך מותר להאכיל-לסבתא שלי שמונה חתולים שהיא עושה להם חיסונים ומטפלת בהם והם חיים ברחוב ואותם מותר לה הלהאכיל (כדאי גם שתסתכלי בדיוק מה החוק שנקבע) אני מסכימה עם זה שסתם חתולי רחוב לא הכי כדאי להאכיל-הם יכולים לשאת עשרות סוגי מחלות (חלקן מסוכנות ויכולות להמית בן-אדם) שהם עלולים להדביק אותנו ואחרים. אין לי שום דבר אישי נגד בע"ח - לי אישית יש שני חתולים וכלב (אמנם חיים בחצר אל אנחנו מחסנים אותם והם רשומים כשלנו) אני רק אומרת שמשקיעים הרבה זמן בהפצת העצומה הזאת ולא חושבים על הקונספט הכללי.

amst

New member
בורות זאת לא תכונה שכדאי לנפנף בה

חתולים רחוב לא מהווים סכנה לבני אדם רוב המחלות שלהם לא יכולות לעבור אלינו חוץ מכלבת כמובן שמאוד נדירה המחלה המסוכנת השניה מאיימת רק על נשים בהריון שלא שוטפות ידיים אחרי ניקוי ארגז החול של חתול ביתי! והכנסת הידים לפה..הגינה בסיסית פותרת את הבעיה הזאת בקשר לזה שמותר להאכיל את החתולים שחיים איתך בבית - באמת..תודה רבה.. אנחנו אחראים לזה שיש כ"כ הרבה חתולים ברחוב אנשים הביאו אותם לפה וגם זרקו אותם לרחוב לא מעוקרים והמינימום שהם יכולים לעשות זה לדאוג שלא ימותו ברעב ובקשר להתנדבות שלך...איך זה שצער של בני אדם מדבר אליך ושל חיה לא?

זה לא נוגד

מצדי מי שרוצה ישאכיל חתולי רחוב אני פשוט אומרת שזה לא דבר שצריך להקים בשבילו פטיציות עצומות ולהלחם למענו ואפשר להשקיע כוחות לדברים אחרים. אני לא מביעה ביקורת על אף אחד מצדי שיפתחו עצומה לחייזרים מקופחים שכל אחד יעשה מה שבא לו, הבעתי את דעתי ודי נשבר לי מהנושא.

אני מסכימה אתך אז אל תנפנף בה

אל תגיד לי כלבת מחלה נדירה, דודה שלי ז"ל נפטרה מכלבת (היא אמנם לא נדבקה מחתול אלא חולדה-אבל גם היא חיה ברחוב וחתולים צדים ואוכלים חולדות), זו מחלה שלא מודעים לה עד שהיא לא מתפרצת (תוך כמה ימים מרגע הנשיכה) ואם לא מביאים את הבן אדם לטיפול רפואי כמה שיותר מהר קל מאוד למות ממנה. זה בדיוק העניין-צער של בני-אדם מדבר אלי הרבה יותר מאשר חתולי רחוב שאנשים מתעסקים איתם כאילו זה סוף העולם, תאמין לי הם יסתדרו גם בלי העצומות האלו.

תשמעי משהו

אני לא בפורום הזה לא לדבר על חתולים שחיים ברחוב ולא על צער של בני אדם אלא לדבר על הסדרה שאהובה על חברי הפורום, אז בואי נפסיק עם הויכוח הזה אני לא אצליח לשכנע אותך ואת לא תצליחי לשכנע אותי, אין לי כח יותר טוב?

למעלה