אנשים יקרים!

OrlyNL

New member
אנשים יקרים!

אני, כמוכם, מעריצה גדולה של סאות'פרק. אני לוקחת כרגע קורס באוניברסיטה שמלמד איך לכתוב לטלוויזיה (אני נמצאת בחו"ל, אז מן הסתם הקורס הוא באנגלית). במסגרת הקורס אני צריכה לכתוב תסריט של פרק שלם של סידרה שכבר קיימת. כמובן שבחרתי בסאות'פרק, ופה אני צריכה את עזרתכם: מה הייתם רוצים לראות בסאות'פרק? תנו לי רעיונות לעלילה (בגדול כמובן, אני לא מבקשת שתכתבו את כל התסריט) דוגמה: מישהו נרצח בעיירה, והרביעיה מנסה לפתור את הרצח עוד דוגמה: קייל וסטן רבים על שטות ולא מדברים אחד עם השני, עד שהם לומדים את ערכה האמיתי של החברות שלהם. רעיונות???

כרמל 1

New member
אני הייתי רוצה..

שתבוא להקה מפורסמת להופיע בסאות'פארק (לינקין פארק!!) ו.. אממ.. והם לא יוכלו לנגן בגלל שקרה משהו וארבעת הילדים מנסים לעזור להם.. או נפתח חוג של אומנות לחימה (לא משנה איזו, נגיד ג'יט קון דו) וסטן מחליט ללמוד ואז השאר גם רוצים.. או! פארודיה על המטריקס.. נגיד קיינו ריבס עובר לגור בסאות'פארק (ובסוף הפרק עובר משם) והוא מראה מטריקס וכל מיני דברים כאלה לכולם...

todd2000

New member
הנה כמה רעיונות שצצו לי בראש

הדוד העשיר של קני מגיע לעיר והוא רוצה להחזיר לקני ולאחיו על כל הרע שהיה להם..ומכוון שהוא עשיר הוא רוצה לקחת אותם לדינוורד ובביתמלון הכי מפואר שיש ולאחר מכן להוציא את המשפחה מכל הצרות שלה..כרטמן שומע על זה לפניי קני ונותן לקני הצעה להתחלף איתו תפקידים ליום אחד...דוד של קני לא מבין איך קני כל כך מפונק ובגלל היחס שלו אומר שבחיים לא יעזור לשמפחה הזאת שוב

משהו שלי

ההורים של קייל מקבלים ירושה שמנה, ומתכננים טיול לארץ הקודש - ישראל. לאחר שיחה קצרה ההורים של כל אחד מארבעת ילדי החבורה שכל הילדים יסעו עם המשפחה של קייל לישראל לטיול. (רצוי שיקרו כמה דברים בטיסה) כולם נוחתים ומיד נוסעים למקום הביקור הראשון שלהם - בית התפוצות בת"א. במשך הסיור מגלה קרטמן דבר נורא: יש לו שורשים יהודיים. אותו לילה קרטמן לא יכול לישון. יש לו חלומות מוזרים הקשורים בעובדה שהוא יהודי (סיוטים יותר נכון). בבוקר הקבוצה לא מוצאת את קרטמן בשום מקום. קרטמן מצידו יצא מוקדם בבוקר למסע לירושליים, עיר הקודש, לעלות להר הבית. מכאן אני נותן לך את הרשות לפתח את זה איך שאת רוצה.

תיקון

ההורים של קייל מקבלים ירושה שמנה, ומתכננים טיול לארץ הקודש - ישראל. לאחר שיחה קצרה ההורים של כל אחד מארבעת ילדי החבורה מחליטים פה אחד שכל הילדים

YAIR 11

New member
יש לי אחלה רעיון!!!!!

פרק שיורדים על המצב בישראל!!!!!!!!!!!! לבית הספר מגיע עצומה של יהודים שמרצים על המצב בישראל ואיך צריך לעשות שלום. המרצים צרכים לבחור ארבעה ילדים שיטוסו לישראל כדי לנאום על איך איפשר לעשות שלום. כמובן שהמרצים בוחרים את קייל,סטן,קני וקרטמן. קרטמן מתאצבן שהוא צריך לעזור ליהודים. כשהארבעה מגיעים ארצה הם מבחינים מיד על המצב הגרוע שבארץ, על זה שכולם מפחדים לצאת מהבית ושכל מקומות הבילוי ריקים מאדם. פתאום הם רואים בטלוויזיה שהיה פיגוע. קייל נכנס להלם מהמצב ואומר שהוא מתבייש בעצמו על זה שהוא מבלה באמריקה בעוד שאחיו היהודים סובלים כאן בארץ. קרטמן יורד על המצב ואומר שזה מגיע להם בגלל שהם יהודים והם הרגו את ישו. קייל מכניס לקרטמן אגרוף וקרטמן מתכיל לדמם והוא אומר בכעס שהוא לא מתכוון לעשות את הארצאה ואז הוא אומר סקרו יו גייז אי אם גווין הום! והוא הולך. אבל יש שביטה בנמל הטעופה אז הוא מחליט לתמוך בערבים ולא ביהודים. קייל שומע על זה ומתעצבן והוא מחליט גם לעזוב את הנאום והוא הולך לעזור להתנחלות בעזה. סטן וקני היחידים שנשארו להכין את הנאום מנסים לפייס את קרטמן וקייל כדי שיוכלו לעשות את הנאום אבל ללא הצלחה. קייל מתחיל להפוך למתנחל קיצוני( הוא מגדל זקן ופיאות והוא חובש כיפה ומידי פעם מדבר בעיברית) בעוד שקרטמן מצתרף לחאמס (לובש כפיאה ורוכב על גמל). קייל אומר לסטן שהוא מחליט לגור בישראל וזה מה שאלוהים רוצה שהוא יעשה. קרטמן אומר לסטן שהיהודים גנבו לערבים את אדמתם ואלוהים יעניש את היהודים על זה. סטן וקני עובדים על הנאום שלהם וסטן מתלונן שאי אפשר לעבוד ככה ושהוא רוצה לחזור הביתה. יום הנאום הגיעה ומגיעים עליו המון אנשים, יהודים וערבים כולל המתנחלים והחמאס. כשסטן וקני מתחילים להקריא את הנאום שלהם מתרחש פיצוץ ענקי. קני ועוד כמה אנשים מתים וסטן אומר אוי מי גוד יו קיל קני! ואז קייל אומר בעיברית אתה נבלה! אז מתחיל מהומה ענקית בין היהודים לערבים. כל אחד מאשים את השני ואומר שהוא העם הנבחר של אלוהים ואז הם הולכים מכות. סטן בהלם ואז הוא צועק בבכי שנמאס לא מהמצב שבגלל המצב הוא עיבד חבר והוא אומר שעם הם לא רוצים שלום אז זה בסדר אבל למה הם צרכים להרוג אנשים חפים מפשע. פתאום מגיע אור חזק ומסנוור מהשמיים ואלוהים מופיע. כל הערבים והיהודים מתחילים להתפלל עליו ושואלים אותו מי צודק בפרשה. ואז הוא אומר בדרמתיות (מוזיקת סאות פארק כאשר אומרים את מוסר ההסכל) להם שאף אחד לא צודק בפרשה והוא מתבייש בהם ושאין דבר כזה העם הנבחר של אלוהים. והוא עוד אומר שכל מי שבליבו הוא אדם טוב אז הוא נבחר בעייני ושהוא עשה את הפיצוץ הזה כדי שילמדו את הלקח. קייל וקרטמן מתחרטים על מה שעשו ומבקשים מחילה. אלוהים מסכים בתנאי שסטן יסכים. סטן מסכים ואלוהים מוחל על קרטמן וקייל. ולפני שהוא הולך הוא מחזיר את קני לחיים ושולח את כל המתנחלים והטאוריסטים לגיהנום.

elcool

New member
קודם כל: ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo24.gif

second כל, את צריכה להחליט איזה סוג פרק סאות' פארק את רוצה. יש את הפרקים בסגנון העונות הראשונות ששהרוב זה fart jokes, או מהעונות האחרונות שההומור יותר מתוחכם. לסאות' פארק יש גם בסיס כל שהו. אולי הוא דק, אבל יש בסיס כמו שקייל מתאר בפרק 713. Butt Out. וכמובן יש את הפרקים המיוחדים לחגים, פרקים עם קולות סלבריטאים, פרקי דמויות ועוד. רעיון שלי לפרק הוא: החבורה רואה סרט בבי"ס על חיות נחכדות ועבודה, אם מקבלים חיה נחכדת חולה וצריכים לטפל בה. הם לא מצליחים והמצב של החיה לא משתפר. הם שומעים שחיות שמטופלות על ידי סלבריטאים נרפאות בעזרת כח הכסף שלהם, אז הם משכנעים איזה סלב בעזרת דקות אוויר לעזור להם. כך הם מגלים הסלבריטאים לא ממש עוזרים לחיות, רק נראים טוב מול המצלמה והעוזרים שלהם הם אלו שבאמת עושים משהו. וזה המוסר השכל של הפרק, פחות או יותר. חייב להיות מוסר השכל על החברה העכשווית. בלי זה, זה לא פועל. ולא לשכוח שלכל אחד מהילדים יש מניע משלו לעשות דברים בדרך כלל: קרטמן בשביל הכסף, קייל בשביל האמת, סטן בשביל לעזור, קני בגלל שזה זול ואין לו מששהו אחר לעשות, וכולם בגלל עצמם ולא להיות מקורקעים. גם לא לשכוח סטראוטיפים, בדיחות שומן ויהדות, דמויות אורחות, "you see, i learnd something today", "oh my god!", בדיחות על ארועי השבוע או החודש בעולם ובארה"ב (הכנה של פרק זה כמה ימים, בגלל זה הם תמיד מעודכנים) וקללות חופשי. בהצלחה!! (ואל תשכחי להביא את התסריט המוכן, אשמח לקורא אותו)

todd2000

New member
תודה כרמל! ואהבתי תרעיונות של כולם!

חח אני יחשוב עכישו עלע וד כמה נשואים..תמי שמשעמם לי בבית אני יושב וחושב על כל מיני פרקים של סדרות ובעיקר סאות פארק^_^

OrlyNL

New member
אתם גדולים!!!

נתתם לי רעיונות נהדרים. תודה!! כמובן שחייב להיות מוסר השכל, ונראה לי באמת שאני אכתוב משהו על הסכסוך הישראלי-פלסטינאי. במיוחד אהבתי את הרעיון שרטמן מגלה שיש לו שורשים יהודים. פשוט גדול! שוב תודה, ואני מבטיחה לפרסם פה את התסריט כשיהיה מוכן (וגם לגלות איזה ציון קיבלתי עליו)

todd2000

New member
עוד רעיון(סתם בשביל הכיף)

בעיירה הסמוכה חלה בעיית תקציב והם החליטו ב לשלוח את הילדים שלהם לבית הספר של סאות פארק..קבוצה גדולה של הילדים האלה הם וונאבים ראפרים ..אחד מהילדים עוברלכיתה של הבנים, הוא מדבר עם החברים שלו על ענייני ראפרים והוא שם לב לדבר אחד-בכל קבוצה של ראפרים חייב להיות ילד שמן(8 מייל..הממ בטח יש עוד)והוא מנסה "להחבר" אל כרטמן ,שכרטמן כמובן משוויץ לסטן וקייל שיש לו חבר מגניב..הם נקלעים למריבה ובסוףהוחלט על קרב פרי סטייל ליישר את העניין..הילדים של הכיתה(חוץ מכטרמן שבצד השני) חושבים מי אפשר לשלוח להתחרות נגד היריבים...מישהו שאי אפשר לרדת עליו על שום דבר..........קרייג:)! חחחח ואתם יודעים שלקרייג אין ממש אוצר מילים טוב בקללות(פרק 606)

elcool

New member
לא שזה משנה או משהו...

אבל קרטמן זה ב-ק', לא ב-כ'. תודה, מאגף הגוויה

richter

New member
לדעתי

פרק הקשור לישראל is a must, במיוחד בתור חובבת הסדרה וישראלית. ולכי תדעי אולי התסריט יגיע לידיים הנכונות בסופו של דבר הוא יהפוך לפרק של ס"פ?
את יכולה לשלוח למאט וטריי את התסריט כאשר הוא יהיה מוכן ואולי....אין לדעת
אז שיהיה
ומקווה שתקבלי ציון טוב על התסריט אם בכל זאת יעלה לי רעיון לפרק אני מבטיח לפרסם

למעלה