אנשים יקרים...

אה כן שמעתי על זה!

הכל בזכות קייט וינזלט! הוא שיקח בנברלנד את הבן שלה והיא הציעה אותו לאחר שהיא וג'וני הפכו לידידים טובים על הסט איזה ילד חחחחממממממממממממווווווווווווווודדדדדדדד אם הם צריכים ילדה גם ככה לתפקיד קטנטן שיקחו את ביבי!!!

WallFlower

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ביבי!!!

חחחחחחחחח יש לו אוזניים ממש גדולות וממש עקומות חחחחחחח

ביבי מושלמת!

אני בעד להפוך את זה לצ'ארלה ומפעל השוקולד ואז ביבי תשחק בתפקיד הראשי. אני מאוהבת בילדה הזאת! חחחחחחחחחחחחחחחחח כן אבל הוא חמוד כזה מזכיר מעט את הילד שמשחק את רון וויזלי

WallFlower

New member
חחחחחחחח הוא חמוד וג'ינג'י!

ג'ינג'י = אובססיה! חחחחחחחח ביבי!

ביבי ילדה יפה שלי

אני רוצה בת כזאת ואני רוצה שער כזה כמו שלה. אני אוהבת את רון ויזלי!!!! ואת מאלפוי גם, גם הוא יכל לשחק בסרט, וגם לוציוס >:)

WallFlower

New member
לוציוס חחחחחחחחחחח

כשאומרים לוציוס זה חייב להיות מלווה בתנועה קטנה וחולנית של קיבוץ האצבעות המתוחות ליד הלחי השמאלית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאפ אויש לוציוס סקשי שלי ואיזה מבטא..... דאמיט אני והגראנדאופיליה שלי הוא היה פיראט בפיטר פן *ריר*

With the Timmy Timmy Tim

ג'יזס אני מושפעת מפואמי. אין לך מושג כמה אאני מצפה לסרט הזה
מעניין אם יעשו אותו בלונדי עם שער עד הצוואר כמו ויילדר

WallFlower

New member
לא! הוא מפחיד! באמת הסרט הזה עושה

סיוטים! עם הילדה המתנפחת! אני לא רוצה שביבי תתנפח! אסור להם לעשות את זה! הם לא מחפשים וונקה-וילדר! הם רוצים וונקה-דפ! וונקה-דפ זה שם משפחה מגניב! יום יבוא ואני אהיה ןונקה-דפ!

ויילדר באמת מפחיד

יש לו עיניים ענקיות כאלה ואף מוזר... חחחחחחח לא לא היא לא תתנפח! היא ביבי! היא סופר ילדה שכחת? וונקה דפ צריך להיות ברונטי עם זקן תייש ושער ארוך, לבוש בחליפה של מאפיונר ומטריד בחורות בנות 18... אבל את יודעת שאנחנו רוצות שיטרידו אותנו
אני אוהבת שוקולד גם... המממ... מעניין אם הוא עושה שם במפעל אמבטיות שוקולד.... הוהוהוהוהו את יודעת מה צריך להיות המרצ'נדיז של הסרט? מלא ג'ונים קטנים משוקולד!!! אשכרה מגניב גם אני רוצה להיות ואנקה דפ

Vivi Sparrow

New member
כמו שג'ק המרטש פיתה את הזונות עם

ענבים
וגם אני רוצה להיות וונקה-דפ!

WallFlower

New member
צריך להפות את זה לסיסמא בינלאומית!

גם אני רוצה להיות וונקה-דפ. וונקה-דפ צריך מגבעת קטנה וסגולה! כזאת סגולה

Vivi Sparrow

New member
W00t אני אשים את זה בחתימה שלי!

בואו נעשה כולנו את זה! נכתוב בחתימות שלנו "גם אני רוצה להיות וונקה-דפ" זה יהיה כזה מדליק!!

ג'וני לא צריך לפתות אותי עם שוקולד

מספיק שהוא פשוט יעמוד שם אני אאעיף את השוקולד הצידה ואטרוף את הואנקה-דפ.

למעלה