אנשים יקרים.....

CarolineKinney

New member
אנשים יקרים.....

ניום לצערי אני לא יוכל להיות בצ´אט
בגלל שאי יוצאת. רק רציתי לומר לכם שתהנו היום מהפרק ובטח יהיה אחלה פרק אני מאמינה........ כמו תמיד מה לא????????

סילביא

New member
אח.. אח...

איזה תמונה ... להסתכל ולהתמוגג!!! אתם ראיתם את הפרצוף של ג´סטין!?!?!?!? לאכול אותו !!!( או להביא אותו הבייתה ) תעשי חיים

ואני....

גם לא אוכל להיות כי אני מתעוררת מחר מוקדם כדי לנסוע לת"א סוף סוף ל-3 ימים ולא בטוח שאני אכתוב בפורום... בכל מקרה, ת-י-ה-נ-ו מהפרק היום! ולולי, תיהני בטיול...!

lolly1

New member
יההה

איזה חמודה!!!! תודה!!!! תיהני גם את! למרות שאני יותר אסבול מיהנה..אבל תודה בכל אופן!... כפי שהבנתם אני לא אכתוב פה כלום שבוע!....נתגעגע... ושכולנו נהנה היום מהפרק! ד"א עוד שעה!!!!!!

מור 007

New member
איך לא אהבת אותו?

זה היה פרק כזה יפההההההההההההההההההההההההההההה איזה חמוד היה בריאן כשהוא עשה בוווו לז** של טד וג´סטין החתיךךךךךךךךךך איזה מתוק הוא היה כשהוא רקד בסוף

עדיץ

New member
חבר´ה !

גם אני לא יהיה פה עד יום חמישי ! וביום שישי יש לי מסיבת גיוס *מתרגשת* ..
היה היום פרק מעולה.. ובאמת לא הראו את ג´סטין מספיק..! ואני לא זוכרת שהוא רקד בסוף ... ביי דה וואי ראיתי את הפרק הראשון של העונה הראשון ושמתי לב שלבראיין אין בכלל "שרירים" והוא סתם שחיף.. ושבעונה הזאת יש לו "גוף" ...!! שוב אני בשוק אני בהלם אני המומה מהגוף של אמט...!! ואני ממש לא מבינה מה השוודי מצא בטד ..? רק בגלל הכסף שלו .. אולי שיעיפו אותו... הוא סתם מבאס... אני מרחמת עליו....! מישו יודע מה זה תהל"ה שהיה כתוב בתרגום ? זה התרגום של p.flag אבל אני לא יודעת מה זה ... ביי לכולם .. נתראה שבוע הבא ! עדי

מור 007

New member
גם אני לא אהיה פה עד יום רביעי....

אני נוסעת לטבריה ועדי- מזל טוב ביי לכולם!!!!!!!!!!!!!

למעלה