אנשים יקרים

jahnon

New member
אנשים יקרים

לאחר שקמתי בשעות הבוקר המוקדמות (בשעה 12:00) התקלחתי צחצחתי שיניים. שתיתי את מנת הקפאין היומית (קוקה קולה כמובן), התיישבתי לי אל מול המחשב וניסיתי להתחבר לתוכנת הורדת השירים החדישה שהתקנתי אצלי והפלא ופלא התוכנה לא עובדת ואני אומר אלוהים תן לי את השירים תן לי את שלוות הנפש הקטנה חלקת האלוהים הפיצית שיש לי ביום משעמם ומזוויע זה.

שרלוטה

New member
ג´חנון טעים

בשתים עשרה קמת, כה מוקדם מה קורה איתך בן אדם? אולי מתח או נדודי שינה מרוב מחשבות על התוכנה מה כל כך מזוויע יכול להיות אם אתה רווק ואין לך חמות? תפתח את החלון ותחייך אל העולם השיר שבלב הוא היפה מכולם
שרלוטה

jahnon

New member
שרלוטה יקרה

בין רווק ללא חמות לנשוי עם הבעיה הזאת ישנה לה אופציה מאוד חביבה שלה קוראים, זה די פשוט, חברה אני כאן נטול חברה וא זה לא בגלל שאין לי ברירה ביישן אני ללא תקנה (זה לא שיש לי פזילה, או פצעי אקנה) אין לי סיבה לביישנותי הפתלוגית אפילו הלכתי לפסיכולוגית ישנה נערה יותר נכון בחורה שהדליקה לי את הצורה נאה היא עד למאוד וטובה היא לבריות יש לה שכל למכביר ואותה,למזלי, יצא לי להכיר אך בכל פעם שאני לידה מילותי נתקעות להן באותה מגירה חבריי בי גוערים ובי הם מאיצים הזמן אותה בכר הם אומרים אבל לי אין כמו שאומרים, את הביצים אך סוף טוב יהיה לסיפור זה כי איני מתכוון להישאר כזה כי אותה אני מתכוון להזמין ואולי היא לבלות איתי תהין אז מכולכם אבקש אצבעות להחזיק (גם ברגליים) ואם ירצה השם אז לשנה הבאה בירושליים.

ככה יש לך כזאת בעיה, ואתה לא חולק

אותה עם כולנו??? לא חבל על מיליוני הדולרים שמשלמים לי מדי יום כדי שאעזור בבעיות בדיוק כאלה??? ומה עם שאר חברי הפורום שנותנים מזמנם, מירצם, חכמתם וסימפטייתם, רק כדי שלך ולשאר ילדי העולם יהיה טוב??? זאת לא ציפיתי ממך... אך היות, ומשום שבמצב רוח טוב נמצאת אני היום, קראתי את המשך הודעתך, והתחוור לי שאולי אינך זקוק לנו, שכן יש באמתחתך תכנית זדונית להפיל ברשתך את הנערה הלזה. ומדוע טרם הספיקות לעשות זאת עד היום? ("ביישן אני, אני ביישן, אך לב לי לב זהב" - אינו תירוץ מספיק טוב בשבילי). נא עדכונים בהמשך.

אושר מ

New member
ג´חנון יקר....

כל הכבוד לחבריך וכמה טוב שיש לך חברים שדואגים
.... ובאמת, ספר נא לנו יותר..... אין זה יפה להשאירנו בצל...

למעלה