אנשים יקרים

אנשים יקרים

הנה מפה של אחותי שנולדה ב12.8.1983 בביה"ח השרון בפ"ת בשעה 17:30 רציתי לשאול האם תוכלו לנתח מעט את האופי שלה לפי המפה? היא די אקצנטרית, מיוחדת, מוזרה ולפעמים מטורפת http://www.mystic-age.com/cgi-bin/Astro/mapa.exe/ChDet http://www.mystic-age.com/cgi-bin/Astro/mapa.exe/pageGr?birth=12/08/1983&time=17:30&summer=true ואם מותר אז מה המשמעות במפה שלה שיש את מזל מאזניים, בתולה וקשת במפה הגרפית? סליחה אם שאלתי לא במקום פשוט ראיתי כמה ששמו אז ממש היה בא לי

roigr

New member
באופן כללי:

קודם כל, לשאלה שלך - זה שיש לה את מזלות מאזניים, בתולה וקשת אומר שיש לה דברים באופי שקשורים למזלות האלה. אבל זה לא אמור להגיד לך, כמי שלא מתמצא, משהו מיוחד. לגבי אחותך - לא פלא שאתה כותב שהיא אקסצנטרית, משום שיש לה אופק דלי, וחלק דליי דומיננטי. היא צריכה להיות בנאדם אפילו קצת מוזר. מישהי שאוהבת דברים לא שגרתיים, אוהבת דברים חדשים, אוהבת שיש לה עניין, יכולה להחליט החלטות ברגע, יכולה לעשות שינויים כיוון מידיים, וכו', אבל היא בטח גם אוהבת בני אדם ואוהבת לעזור לאחרים, גם אם זה ברמה גדולה - כמו רצון לעזור לאנושות בכללותה, צער בעלי חיים, וכדומה. בגלל שהיא גם מזל אריה, אז יכול להיות שיש בה משהו דרמטי, כאילו לפעמים היא משחקת את התפקיד של עצמה. ותדע לך שהיא רוצה לעשות עם עצמה משהו בחיים, רוצה להתקדם ורוצה להרגיש שהיא מגיעה לדברים משמעותיים (גם אם היא תעשה כמה שינויי כיוון). לדעתי מתאים לה, באופן כללי, לעשות משהו עם אנשים. אבל אני לא בטוח בזה. חוץ מזה, יכול להיות שיש לה נטייה לתקוף אנשים סתם מתוך דפנסיביות ורצון להגן על עצמה, וזה לא דבר נחמד כשזה קורה. יכול להיות שמרגישים את זה אצלה יחסית הרבה - מן תוקפנות שלא מבינים מאיפה ולמה היא נובעת. או הגנתיות מיותרת שעל פניו נראית לא הגיונית. אבל זה לפעמים, וכפי שציינתי - באופן כללי היא נראית לי כמו בנאדם טוב למדי.

כן היא בחורה ממש מוזרה

היא נורא אוהבת אנשים ותמיד מספרת לי על רעיון חדש שעלה במוחה לעזור לאנושות בכלליות בקשר לתקיפות אתה צודק לחלוטין לפעמים עולה לה הסעיף אבל בדכ זה מסיבה ספציפית אה ובקשר לעשות דברים עם עצמה היא סיימה הנדסאים ועוד סמסטר תסיים תואר 1 בכלכלה לפני שימלאו לה 25 והיא רוצה להיות ד"ר להיסטוריה וללמוד משפטים בשביל להתנדב למיעוטי יכולת בקיצר יש לאחותי תוכניות מפה ועד בית הספר שלי תודה רבה לך אדוני על העזרה

קוקולה9

New member
סליחה רק שאלה

יש לי שאלה ששאלתי לפני מספר ימים ואני רואה שלכולם עונים ולא לא ? יש סיבה תודה

roigr

New member
יכולות להיות אלף סיבות. אפשר לנסות לשאול שוב.

למעלה