אנשים יקרים

אנשים יקרים

אנשים יקרים.... רק רציתי להגיד שלום ושוב שלום... ולעדי שחושבת שנטשתי .... לא אני לא. אני פשוט חיי עכשיו.... מחשבות ראשונות על נסיעה ארוכה לחו"ל אולי הודו אולי ארה"ב אולי סקוטלנד... ואפילו חשבתי מצריים ואולי סתם לאייזה מדינת רייקי זורם יותר... - מצב רוח אחר בארץ. לא ברחתי אני פה בין הצללים ואולי סוף סוף יוצא לאור.... נמהסטה נ.ב. נא לא להגיב למודעה זאת בפומבי .

נועיק

New member
לא תגובה

רק ברכה - תהנה בבחירות שלך, אין לי ספק שתמצא נתיב מרתק ללכת בו.

smile2life

New member
תגובה ללא תגובה WEI WU WEI

וכן לנועה יש תחת מקסים (סליחה "ישבן").... לפני כחודש החלטתי שאני חייב לצאת מהארץ לתקופה ארוכה - למזלי בחודשים האחרונים אני מתכתב עם בחורה מקסימה מהונג קונג ולאחר הרבה לבטים בין סין להונג קנג הפור נפל על האי הזה. וכך מצאתי עצמי קונה כרטיס בתחילת באמצע אוגסט כדי לטוס בתחילת ספטמבר לתקופה של 20 ומשהו ימים. (עדיין יש לי פיזיוטרפיה שצריך לעשות ליד וביו פידבק לנפש). בניגוד לכל הציפיות שלי הבחורה המתינה לי בשדה התעופה ולקחה ימי חופש מהעבודה שלה, כדי היות איתי - תכל'ס התאהבנו. בעוד תשעה ימים אני חוזר לארץ כאשר אני יודע שבפברואר (בשנה הסינית החדשה) היא תגיע לישראל לביקור וכדי לבדוק אם מתאים לה לעבור לגור בארץ איתי כבת זוג. אז נכון שלא נסעתי לסין - מה גם שיש שם עכשיו שפעת עופות..... ונכון שלא לקחתי על עצמי תרמי ל ונזרקתי באמצע ג'ונגלים וגסטהאוזים בהודו ונכון שאני שוהה בבית מלון וכון שזיהום האוויר כאן עושה לי רע. אבל מצאתי אהבה והלטתי לשנות את דרך חיי, לעשות קצת יותר כושר ולאכול טיפה יותר בריא. אסף לך כבר יש אהבה ובת זוג ולכן אין חשש שהטיול שלך יתגלגל לכיוון הטיול שלי אבל לך תדע לאן הוא יכול להתגגלגל, כטבעם של טיולים. ממליץ לך בחום להתייעץ עם דודי - שמכיר את הודו או עם נועה ואיתן שמכירים את סין (לפי הבנתי נועה יותר), עם נמרוד שמכיר את יפן..... לפי דעתי גם אריק יכול לייעץ לך בכל הנוגע למזרח וטיולים - ואולי עוד כמה עוד אבל ההצעה הטובה ביותר שלי היא זו: התעורר בבוקר, בצע בעצמך טיפול רייקי, מדוט קמעה, ואז הלט לאן ליסוע, הזמן כרטיס טיסה, בטל פגישות ביומן, ארוז תרמיל או מזוודה ואת החברה המקסימה שלך ופשוט סע. כל השאר יכול לחכות עד שתחזור. זה מה שאני עשיתי ועכשיו ני הרבה פחות לחוץ. אז הנה הגבתי לך אסף מבלי להגיב ישירות אליך.
נועה

Pink Roses

New member
../images/Emo2.gif הלו הלו מה זה כאן?!

כולם פה מדברים על הטוסיק של המאסטרית שלי!!! למאסטרית שלי יש את הטוסיק זוכה תחורות חובקות עולם בנושא הטוסיק הכי מעוצב

smile2life

New member
i knew that i was right

yes i did if both eitan and liora agreed with me - nothing more to say.... and i think my GF is a REIKI chanelist but she's not aware. on feb we i will come with her to you NOA and Eitan - if you dont mind - on feb, when sh'll arrive to visit me we will come for a cup of tea
and you'll get to know her

נועיק

New member
מחכה בסבלנות

שמחה שמצאת את האתר של מקלדת (סליחה שלא כתבתי לך עליו, חשבתי שאתה מכיר אבל לא זוכר את מיקומי האותיות בעברית ולכן לא משתמש... אלף התנצלויות) ואם אתם באים לתה, בבקשה לקנות את תה פניני יסמין הסיני, ואז נשתה תה באמת טוב! כדי שלא יהיו ספקות ביחס לתחת שלי, הנה התמונה.

smile2life

New member
יקירה

הקטע הוא ש כשאני עם הלאפטופ אני כותב בעברית זה היה עד שחשבתי לחפש (ולמצוא)מקלדת וירטואלית מהמחשב במלון. הבעיה היא שהחיבור האלחוטי רחוק כ"כ ואני, הרי עצלן ולא אוהב ללכת הרבה. אבל חפיף... לגבי התה - אני מניח שאבקש ממנה להביא איתה חבילה של תה סיני. אך אנא זיכרי שאנחנו מדברים על פברואר, בשנה החדשה הסינית. לכן ייקח עוד זמן. על כל מקרה חוזר לארת בשבוע הבא (נוחת ביום שישי הבא לפנות בוקר). ועוד נקודה אחת קטנה - לא יודע אם מישהו כאן זוכר את פרצי החום0 שהיו לי ביד, איני מרגיש אותם כאן. למעשה אני מטפל בעצמי כל יום ומרגיש טיפה שונה, לא כמו שאני מרגיש בזמן ואחרי טיפול עצמי. בעיה?

נועיק

New member
שינוי

לא בעיה אלא אם שינוי מהווה בעיה... חום יתר נותן אישור לכך שמשהו קורה, ולפעמים יותר נעים להרגיש תחושות חריגות רק כדי לחזק את האמונה. אם התחושה נעלמה, אבל עכשיו אתה מרגיש שונה, הרי שהחום מתועל למקום הרבה יותר נכון. נפלא. שווה לך לקנות את התה הזה כבר עכשיו כמשקה נכון לחורף המתקרב, הוא הכי טעים מכל הסוגים, ואין אותו בארץ (לפחות אני לא מצאתי). צרפתי לך תמונה, שיעשה לך חשק לחפש בבתי תה... (בסין זה עלה בין 40-60 יואן ליחידת משקל - 20-30 ש"ח. די יקר אבל שווה כל טעימה). תהנה בשבוע שנותר, ושים כמה תמונות, עכשיו אין לך בעית חיבור וכל השאר.

smile2life

New member
ממש בטעות נתקלתי בזה

ועכשיו אני יכול לכתוב בעברית מבלי להשתמש במקלדת של. האתר http://www.mikledet.com/ נותן אפשרות לכתוב בתוים עיבריים ולעשות העתק-הדבק/ אז עכשיו איני תלוי במחשב שלי כדי להקליד בעברית. אסף תוכל להעזר במקלדת הזו אם תחליט ליסוע

יו, איזה יופי מני, מזל טוב! זה לא שדיברנו

משהו בקשר לזוגיות לפני כמה זמן ואמרנו שבזמן הנכון הבן זוג הנכון מגיע? (בעיקבות מה שהעלית בפורום) ןנדמה לי, עד כמה שזכור לי שאמרנו שאתה לא צריך להתייאש... אז, הנה, זאת עובדה שלפעמים מוצאים את האהבה דווקא במקום הכי הכי שאנו לא מצפים לו, כ"כ רחוק גיאוגרפית אך הכי קרוב אל הלב. אז אני מאחלת לכם המון אושר, אהבה ושימחה ביחד. אוהבת, יפעת זולר

mbar30

New member
מנייייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif איזה יופי

יש לי חיוך על הפנים איזה נהדר לשמוע שהתאהבת שווה את כל הנסיעה הארוכה מאחלת לכם שהאהבה תמשיך ללבלב........ איזה כיףףףףףףףףףףףףףף

smile2life

New member
תודה

באזור פברואר היא אמורה להגיע לארץ לשבועיים, ואז נשמח להפגש עם כולם. רמז: כבר מתוכננת נסיעה אל איתן ונועה. אך כל אחד אחר מוזמן ויכול להפגש איתנו. נטייל בכל הארץ, כך שנוכל לפגוש את כולם.

למעלה