אנשים יקרים

אנשים יקרים ../images/Emo24.gif

מה שלומכם? מה חדש? אני ממש מצטערת שנעלמתי ככה, אין לי זמן לנשום בכלל ואני לא מצליחה להתעדכן במה שעובר עליכם ועל כך באמת
אל תחשבו שאתם לא במחשבותיי ובליבי כי אתם אכן שם תמיד!! חזרתי להפסקה קצרצרה ואני אוטוטו חוזרת לעבודה אבל מקווה שאצליח לחזור בערב, אני אשמח לשמוע מכם עידכונים וחדשות... בינתיים שיהיה לכולם יום נעים אוהבת ומתגעגעת

@@

New member
סערונותתתתת מתוקונתתת

נשמהההההההההההההה שלייייייייייייי מה קורה????????????. ככה נעלמים, בלי לזרוק איזה מילה או שתיים, אם בא לך להתעדכן אז דפדפי אחורה, דרך אגב במוצ"ש יש מפגש ונורא חבל שלא תוכלי להגיע. יום נפלאאאאאאאא ומקסיםםםםםםםם
ריקי

היי ריקי ../images/Emo24.gif

עוד מפגש? איזה כיף לכם........ באמת חבל שאני לא אוכל להגיע. אבל מקווה שתהנו!!! אני אכן אדפדף אחורה ברגע שיהיה קצת יותר זמן ואתחיל אוטוטו מצטערת שנעלמתי העבודה הותירה אותי תשושה, ממש חסרת אנרגיות והשפעת לא עזרה, להיפך... אבל עכשיו שמתי למנהלים שלי מעצורים והבהרתי כמה דברים ואני ממש גאה בעצמי שפעם ראשונה בחיים שלי הגנתי על משהו שחשוב לי. מה איתך? מה שלומך? אני עכשיו אקרא קצת ומקווה להספיק הכל שיהיה לך ולכולם ערב נפלא אוהבתתתתתתתת!!!

mariana

New member
סערה מתוקה../images/Emo24.gif

איפה נעלמת? ממש התגעגעתי, חשבתי שכבר מצאת לך אהבה חדשה וששכחת אותנו, אוי ואווי לך אם כן. מקווה שתחזרי בקרוב אוהבת מרין

מרין מרין מרין... ../images/Emo13.gif

אהבה חדשה? הלוואי ותגיע מהר מהר - אמן אמן אמן!!!
אבל גם כשתגיע אני א. לא אשכח אתכם ב. לא אעלם ככה ג. לא אפסיק לאהוב את כולכם. ההיעלמות נבעה בסך הכל בגלל עבודה התרחקתי מהמחשב בגלל תשישות יתר ממש חוסר מוחלט באנרגיות אבל אני מתאוששת וחזרתי אליכם מה שלומך חמודה? אני אתחיל להתעדכן... ערב נפלא ויום משגע מחר אוהבתתתתתתתתתתתתתת

למעלה