אנשים יקרים שלי!

A-naT

New member
אנשים יקרים שלי!

יש לי הודעה חשובה! ממחר יש לי טיול שנתי שלושה ימים!!! יייישששששש!!!!!! תאמת בהתחלה ממש לא אהבתי את הרעיון, אבל ידיד שלי, שמודע למה שהולך אצלי (תגלי הוא גילה את זה אתמול- זה סיפור ארוך), מכריח אותי לצאת. אם יהיה לי קשה במסלולים מסוימים הוא ישאר איתי, אז אני לא פוחדת להתמוטט או משהו כזה אם אני לא אעמוד במשהו. אבל אני כן מודאגת לזה שאנשים ישימו לב למה שאני עושה אם אני לא אצליח לשלוט בעצמי. אני מקווה שאני אצליח לאכול כמו בנאדם, ושאני לא אקיא בכלל בשלושה ימים האלה לפחות. תחזיקו לי אצבעות. אז עכשיו אני הולכת לעשות צמות קטנות בכ-ל הראש ולארוז וללכת לקנות כל מני שטויות מיותרות ולהלוות דיסקים, וזה הולך להיות יום ארוך ומתיש, אבל אני מקווה שאני אצליח להספיק לצ`אט תמיכה ההוא (באיזה שעה הוא עוד פעם?), אבל לא בטוח. אני בטוח אכנס לראות את התגובות. אז שיהיו הרבה! :) אני במצברוח טוב כמו שהרבה זמן לא היה לי אז בקיצור, אני אחזור ביום שישי- ועד אז אני מאווווווווד מאוווווווד אתגעגע!!! אז תתגעגעו גם אתם, טוב??? תגלי ודודי- אני כנראה אקח פלאפון, אם אתם רוצים להיות בקשר איתי השבוע אוהבת- וכבר מתגעגעת מאוד- עינת

למעלה