אנשים יקרים שלי

דרו

New member
אנשים יקרים שלי

אני בסדר...עוברת ירידות ועליות - אבל כן, כבר הרבה עליות...עדיין לא מבינה איך הוא בחר את התזמון ואיך הוא עדין לא מוצא את נפשו להתנצל....אבל סוחבת את עצמי למעלה...נרשמתי לשני אתרי הכרויות - קופידון ו- JDATE, ככה בשבלי לראות שיש אנשים שכן רוצים קשר - ופנש אלי מישהו ושוחחנו - שיחה זורמת קולחת וידידותית והיה לנו המון מן המשותף - בהמון תחומים...ופה המקום לומר אולי שעם ההוא היה חסר לי לפעמים קצת רקע אינטלקטואלי וקצת עומק רגשי אבל חשבתי שעם החום והכל הוא תמיד יהיה טוב אלי - ופה היתה הבגידה הגדולה...הוא היה רע בסוף... בכל אופן - אמש היתה לי שיחה מצוינת ומקסימה עם אחד - והוא רוצה שניפגש מחר... אני חוששת - כי מה יהיה אם אדחה פעם נוספת ? האם זה לא מוקדם מידי ? אבל אם אפחד עכשיו - האם אפחד לעולם ? או אולי להיפגש פשוט במטרה של העברת ערב נחמד כדי לשכוח את ההוא עוד יותר???

יהודה 59

New member
דרו יקרה../images/Emo140.gif

אם לא תנסי לא תדעי לעולם קחי את עצמך קבעי פגישה במקום נטרלי והשמיים הם הגבול בהצלחה

דרו יקרה

קוראת אותך כבר כמה ימים... בימים כאלה הרגישות גבוהה, המילים היחידות ששומעים הם מילים מנחמות. אני יסטה מהמנהג הזה, לא כי אני לא רואה מקום לנחם אלא בגלל שאני רואה מקום לנחם. התזמון - לא יכול להיות תזמון נכון לפרידה, זה תמיד קשה. להתנצל - הציפיה הזו שלך... פוגעת בך. תנסי להניח בצד אם הוא צריך להתנצל ואיך. הרי מה שאת באמת רוצה, זה שהוא יתקשר להתנצל והשיחה תשמש כמנוף לומר את אשר על ליבך ואולי להחזיר אותכם יחד. זה נגמר, תניחי לזה, צאי תבלי

*יערית

New member
אישית....

לי זה היה עושה טוב לדבר על כל דבר שבעולם חוץ מעל הכאב שעובר עליי....אותי זה מעודד ואם באותה חבילה אני ארגיש צורך להיפגש אני יעשה זאת בספונטניות ויחשבו על מה שעושה לי נעים וטוב.
תחיי את היום כי הוא המחר

רות 2

New member
האם.....

האם באמת אפשר כל כך מהר ובעת משבר ריגשי להכנס לסחרחרה של הכירויות היתי יוצאת מבלה עם חברות מפרגנת לעצמי אבל בכל הקטע של הכירות ניראה לי כמו לטאטת מתחת לשטיח אני מעדיפה להתמודד לתת לעצמי זמן .... הרי בזמן משבר אין יכולת אמיתית לתת ואו לקבל..... אעדיף לקבל כתף תומכת מחבר/ה מוכרים ואהודים אעדיף סרט טוב ,בילויים אבל אנרגיות להכרויות ............צריך זמן עיקול...... (טוב נו..זו רק אני וכך אני...)

michaly43

New member
ואללה פעם ראשונה מסכימה עם רות

דרו-כל זמן שלא עברת תהליך הבראה,שזה אומר: כעס,אבל,צער,סליחה=כל הרגשות האלו הם תהליך הבראה ממערכת יחסים קורסת. כל זמן שלא תתני לעצמך זאת-את משקרת לעצמך ולאחרים. אין אפשרות להגיע למערכת יחסים טובה עם אדם אחר, כל עוד הראש שלך לא פנוי. נחמד להכיר, זה מחמיא,בהחלט, שתהליך ההברה יסתיים, זה המקום שכדאי להתחיל בו. לכל אדם, התהליך הזה לוקח זמן שונה. לי לקח 3 שנים. היום גם אני ב JDATE אבל היום אני יודעת,מה אני לא רוצה. ומכאן מתחיל הניפוי.... היום יש לי ראש שקט, אין אני כועסת או עצובה ,יש הרבה סליחה,ואני פנוייה ריגשית להכיר אחרים. לכן, לכי בזהירות.....גם ככה האנרגיות שלך על הריצפה.....

*יערית

New member
עיניין של אופי רות...

אני לא מדברת על היכרות למטרת נישואים או קביעות..אנימ דברת על קלילות לצאת עם מה ומי שעושה לנו טוב ונעים ומעניין..למה לשבת ולבכות על זה ש"עזבו" אותנו? החיים כ"כ קצרים..צריך לחיות..וזמן לבכות יש תמיד בלילה בחושך שנכנסים לבד למיטה....למה לסבול? גם חברים וגם חברים מחודשים מתקבלים בברכה אצלי}{

maof

New member
דרו היקרה../images/Emo39.gif

קיבלת עיצות מכל חברי....... אני הייתי אומר לך רק דבר אחד תעשי את מה שעושה לך טוב....... טוב לך לצאת.....טוב לך להכיר אנשים......טוב לך להיות לבד..... כל דבר שמתאים לך זה שלך טוב לך לפחד......תעשי את זה..... אם לא תילמדי להכיר את הפחד לעולם לא תדעי להיתמודד מולו אני רוצה לספר לך סוד
גם אני מפחד מותר לפחד..... השדים לעולם לא יעלמו מחיינו תמיד הם יהיו כאן...... אם נדע לחיות איתם ולהבין שאין שד שגדול מאיתנו.... אז נבין שלמעשה אנחנו יכולים לחיות איתם יחד...........
מעוף

ophra

New member
../images/Emo45.gif ועוד משהו קטן בעניין הפחד...

עצם זה שאת שוקלת חושבת מתלבטת זה אומר שהפחד לא משתק אותך וזה כבר טוב...
אז כמו שכולם לפני אמרו - אם בא לך לצאת - צאי! תבלי! רק אם תורשה לי המלצה אחת קטנה (או שתיים...
א. אל תצפי למצוא את האהבה הגדולה של חייך עדיין... את עוד לא בשלה לקראתה... ב. בדייטים שלך, אל תשבי ותשפכי בפניהם את כל הסיפור עם כל הכאב זה רק יעיב על האווירה יעכיר את מצב הרוח שלך ויבריח (קרוב לוודאי) את הבחור... בהצלחה! עפ
(שיש כמה בחורים שלא ראתה יותר בדיוק בגלל סעיף ב'
)

דרו

New member
בינתיים

הבחור שהתלהב בטלפון - ביטל פתאומית אתמול...החושים שלי קוראים פה הברזה... אולי זה מוקדם לי כי לקחתי ללב... מהאקס לא שמעתי עדיין ולא אשמע ואני רוצה חפצים שלי בחזרה...

למעלה