אנשים יקרים - צריך את עזרתכם

Mr Rotem

New member
אנשים יקרים - צריך את עזרתכם

שלום לכל החופרים והחופרות, כמי שהיה עד לא מזמן שייך לקהילה שלכם, החלטתי לנסוע לארה"ב ולעשות מחקר על השפעות האקסטזי. מטרת המחקר היא לפתח מודל למזעור נזקים (Hram Reduction). אני לא מטיף נגד שימוש. אני אומר: אם אתם משתמשים באקסטזי - תעשו את זה בחוכמה. אני מזמין כי מי שהוא בן 18 ומעלה והשתמש באקסטזי לפחות פעם אחת בחיים לענות על השאלון הקצר http://www.my3q.com/home2/183/rotembrayer/10902.phtml אשמח לענות על כל שאלה - [email protected] תודה מראש לעונים, רותם

Desert Spirit

New member
חוצפן !

אתה לא מטיף לשימוש אבל אתה מזמין להישתמש באקסטזי בשביל לענות על השאלון הקצר המטופש שלך? תעשה מעבדנות בבית על עצמך או על חברים שלך, אל תבוא בהצעות מקולקלות. ותן לאנשים להישתמש בחוכמה במצבים אחרים ולא על הגוף שלהם ובטח לא עם אקסטזי. יאללה הבייתה!!

Desert Spirit

New member
אגב לא יודעת מה הרקע שלך. אבל לא עושים

ניסויים על בניי אדם עם כל הכבוד. אני גם נגד ניסויים על חיות. המטרה שלך פה גם לא שווה שיהיו קורבנות לניסוי שלך. טוב דיי היתעצבנתי מספיק בנושא.

Mr Rotem

New member
לא הזמנתי אף אחד להשתמש באקסטזי

תלמד\י לקרוא. הזמנתי את כל מי שהשתמש אי פעם (בלי קשר לשאלון שלי) באקסטזי לענות על שאלון קצר. זה הכל. העצבים שלך נובעים מבורות וחוסר הבנה. אם היית יודע\ת מה זה מודל למזעור נזקים (Harm Reduction Model) היית (אולי) מגיב\ה אחרת. יום נעים

Desert Spirit

New member
אוליי.. אני מוכנה לבוא לניסוי לריגיעון

של דר הופמן. זה בטוח ימזער נזקים .

למיסטר רותם

אם היית שייך לקהילה הזאת אתה כבר מכיר את השפעות האקסטזי לא???????????? יא מאפן אקסטזי זה כמו סוכריות שקצת ממסטלות תרשום תרשום אני משוגע עם עבר פסיכי תרשום תרשוםםםםםםם

Stoned Junglist

New member
אם תצפה לעזרה

מישראלים ללא תשלום, פנית למקום הלא נכון.. אני לא בעניין ולא יכול לעזור אלה רק להגיד לך בהצלחה בלימודים.

Desert Spirit

New member
אתה שייך לקהילת בר רפאלי ושותפייה?

מה פרץ ההשמצות הזה? ישראלים ללא תשלום?? צא מזה איש. כל אחד יתן את התרומה שלו למדע ולחיים בצורה שיתחשק לו.. סליחה שלא זורמים פה על אקסטות.. באמת סליחה!

Mr Rotem

New member
תודה

תתפלא. אבל ישרלים רבים (נכון לעכשיו 23) מילאו את השאלון. מבטיח לך שאף אחד מהם לא קיבל ממני תשלום. אגב, מעניין לראות את התוצאות וההתפלגות בין המדינות. דרך הלינק אפשר לראות גם תוצאות.

jamtribe

New member
לגבי השאלון

קודם כל אני ממליץ לך לעשות את המחקר שלך אישית מול אנשים , להסביר להם את מטרת המחקר, למה הוא נועד ומה החשיבות שלו ולא סתם לפרסם בפורום... אתה נוגע פה בנושא קצת רגיש ולא כל אחד יהיה מוכן לנדב אינפורמציה בנושא כמו שימוש בסמים..לא מוסרים מידע כזה באינטרנט... עברתי קצת על השאלון והוא נוגע בשימוש בכל סוגי הסמים האפשריים ולא רק באם די... בכל מקרה זה נשמע מאד מעניין... שיהיה בהצלחה... אני בחוץ.

Mr Rotem

New member
תודה על העצות

חשבתי הרבה (והתייעצתי עם המרצים שלי) איך לעשות את המחקר הזה. הסיבה שבחרתי באינטרנט היא שניתן לאסוף כמות הרבה יותר גדולה של נתונים, עובדה שמוסיפה לאמינות ולתקפות של המחקר. בעמוד הראשון, לפני שמתחיל המחקר, יש תיאור של המחקר ופירוט של נתונים שונים, כמו למשל מי ראשי להשתתף במחקר. גם התוכן הזה נבדק ע"י ועדה אתיקה שמורכבת ע"י שלושה מרצים. לא מוסרים מידע כזה באינטרנט? ציינתי במפורש כי אני לא מתכוון להתחקות אחרי אנשים שמילאו את השאלון. אני מעוניין בנתונים ולא בדעה של יחידים. הסיבה לשאלה על שאר סוגי הסמים רלוונטית למחקר: מחקרים קודמים הראו שאנשים שמשתמשים באקסטזי צורכים כמעט תמיד סמים נוספים. אגב, מחקרים קודמים גם מראים קורלציה בין העדפות מוזיקליות מסוימות (נחש איזה) לצריכת אקסטזי. יום טוב

Stoned Junglist

New member
אני דווקא

תומך במדינתי ככל האפשר אך לאחר התגובות שראיתי פה נגד רותם הייתי חייב להוציא את זעמי

jamtribe

New member
מיסטר רותם

זה שאתה לא מתכוון להתחקות אחרי אנשים שמילאו את השאלון זה סבבה, אבל ... ברגע שמידע כזה נכנס לאינטרנט כולל הרגלי צריכת סמים זה כבר לא ממש בשליטתך ... את זה אולי תלמד בקורס הבא שלך באבטחת מידע.... יום טוב גם לך

adi cb14

New member
רק לי האגרופים בתפוז נראים כמו מישהו

שאכל מלא שוקולוד והוא מחייך כזה?

למעלה